Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Invitatie la fericire!

Invitatie la fericire!

Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit lanseaza un program nou, denumit Happy Dance Emotions.

Programul se adreseaza tuturor persoanelor dornice de socializare, de experiente noi si de miscare prin dans.

Happy Dance Emotions se desfasoara in fiecare seara de joi, intre orele 19 si 22 si cuprinde urmatoarele activitati:

 • Socializare pe teme de dezvoltare personala – informatii si experiente ale participantilor – calatorii, pelerinaje, drumetii, cursuri, carti, tabere, sport extrem, glume precum si alte experiente personale pozitive –
 • Exercitii simple de explorare, autocunoastere si vindecare emotionala
 • Dans pe muzica antrenanta

Acest program a pornit de la ideea ca cele mai importante activitati pentru a te simti fericit sunt socializarea, jocul si miscarea.

Beneficiile socializarii sunt bine cunoscute:

 • Iti faci noi prieteni
 • Inveti sa comunici mai armonios
 • Inveti din experientele altora
 • Iti dezvolti inteligenta emotionala
 • Stimulezi procesele de vindecare emotionala
 • Iti alegi persoanele cu care te simti cel mai bine
 • De distrezi si uiti de singuratate
 • Te simti important pentru cei din jur

Jocul iti produce bucurie, te simti din nou copil, ai acces mai usor la anumite informatii transmise de inconstient, te distrezi, te bucuri, aduci sentimentul de fericire in viata ta.

Ca miscare, dansul ajuta la imbunatatirea starii fizice si mentale. Rezultatele studiilor stiintifice privind efectele dansului asupra sanatatii indica eficienta acestuia in imbunatatirea stimei de sine, stimularea capacitatilor intelectuale si a creativitatii, precum si in reducerea stresului.

Cu ajutorul dansului, corpul devine instrumentul prin care invatam sa ne simtim bine in propria piele si sa ne regasim energia din copilarie. Dansul amelioreaza circulatia, coordonarea si tonusul muscular. Din punct de vedere emotiv, dansul permite exprimarea unor emotii greu de redat prin cuvinte (furie, frustrare, izolare, etc).

Facilitator: Mihaela Popa

Programul este format din 10 sedinte a cate 3 ore . Costul unei sedinte este de 150 ron . Pentru cei care se inscriu  cu 2 sau mai multe  persoane  se acorda reducere de 15 %.

Cei interesati sa aduca mai multa bucurie in viata lor cu ajutorul acestui program sunt rugati sa completeze formularul de mai jos. Locatia va fi anuntata ulterior celor inscrisi.

http://www.bodymindspiritmagazine.ro/body/invitatie-la-fericire/

2


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. Mariana S  June 25, 2012

  Din ce oras se pleaca in excursia de la Gura Diham?
  Programul Happy Dance Emotions se desfasoara in Bucuresti?

  (reply)
  • minunemica  June 25, 2012

   Buna ziua Mariana,

   La Gura Diham nu este organizata o excursie, ci o tabara cu o durata de trei zile, dedicata numai doamnelor si domnisoarelor. Tabara la care te astept cu mult drag. Participantele ajung, fiecare, cu trenul, cu microbuzul sau cu masina personala, transportul nefiind inclus in pretul taberei. Lista de inscrieri este deschisa iar inscrierea este valida numai dupa achitarea avansului de 50%, asa cum este mentionat in materialul taberei: http://www.minunemica.ro/2012/05/17/tabara-dedicata-exclusiv-doamnelor-si-domnisoarelor-editia-a-doua/

   Iar Happy Dance Emotions se desfasoara la Bucuresti.

   O zi frumoasa, cu drag!

   (reply)

Add a Comment