Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Invitatie cursuri Theta Healing®

 

Theta Healing este o tehnica de lucru asupra Convingerilor si Sentimentelor.

Prin Theta Healing, invatam ca oricine dispune de capacitati intuitive ce pot fi folosite pentru vindecarea spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-ne pe noi, prietenii si familia.                                                                                                                                                                          

Putem obtine rezultate extrem de bune, insa pentru multi aceste rezultate ar putea fi perfectionate numai daca au o intelegere mai buna a ceea ce fac.

S-a remarcat un interes crescut pentru felul in care gandurile noastre pot schimba starea fizica pentru a obtine sanatatea optima. Dovezi stiintifice demonstreaza cum emotiile, sentimentele si puterea gandului au o influenta directa asupra sanatatii fizice. Credinta si Sentimentul confera puterea de a inlocui emotii, sentimente si ganduri negative cu unele pozitive, benefice.

Theta Healing ne permite sa identificam rapid blocaje, sa ne reprogramam mintea, lucrand la toate nivelurile: de Baza, Genetic, Istoric si al Sufletului.Exista cinci tipuri de unde cerebrale diferite: Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma. Aceste unde cerebrale ale mintii umane sunt in continua miscare; creierul produce constant unde pe toate aceste frecvente. Tot ce facem si tot ce spunem este reglat prin frecventele undelor cerebrale.

Prin Theta Healing intram intr-un stadiu meditativ de relaxare profunda, in care creierul emite preponderent unde theta.
Starea Theta, este starea în care activitatea creierului scade pana aproape de momentul somnului, unde magia se intampla. Aceasta stare aduce receptivitate crescuta, flashuri ce se asemana cu visele, inspiratie si amintiri de mult uitate.

Theta Healing ne aduce intr-o stare profunda de meditatie, o senzatie de “plutire”. Datorita starii expansive, mintea trece dincolo de granitele corpului.

Theta Healing produce starea ce rezida în subconstient si are un rol important în programele de modificare a comportamentului. Este o stare a invatarii supreme, a reprogramarii propriei minti, a amintirii viselor si a auto-hipnotizarii, unul dintre cele mai extraordinare domenii pe care le putem explora.

Starea theta a fost indentificata ca poarta catre învatare si memorie. În aceasta stare suntem într-un vis treaz; flashuri cu imagini trec prin fata ochilor mintii si suntem receptivi la informatii mai mult decat suntem în starea noastra normala.                                         

Meditatia Theta creste creativitatea si puterea de a invata, reduce stresul, trezeste intuitia si alte perceptii extra-senzoriale.

Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educatie si constiinta aplicata, pentru oamenii care sunt pregatiti sa evolueze si sa creeze schimbari pozitive in vietile lor si ale celor din jur.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.thetahealing.ro sau contactati-ne la 0723.163926, 0722.675316.

Programul cursurilor viitoare:

1. Cursul Avansat ADN Theta Healing: 27 – 29 aprilie 2012, Bucuresti

Program: Vineri: 17.00 – 21.00, Sambata / Duminica: 9.30 – 19.00.

2. Cursul Anatomie Intuitiva Theta Healing: 1 – 17 iunie 2012, Bucuresti

Program: 9.00 – 19.00.

3. Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta, Bucuresti: 22-24 iunie 2012

Program: Vineri: 17.00 – 21.00, Sambata / Duminica: 9.30 – 19.00.

Cursurile vor fi predate de Cristina G. Hlusak – Maestru ThetaHealing® – Certificat în Stiinte ThetaHealing® de la Institutul THInK® din Statele Unite ale Americii, reprezentanta ThetaHealing® în Romania si formator profesional in terapii complementare si alternative, autorizat OPMCA si CNFPA.

2


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. dana  April 25, 2012

  Buna ziua, as dori sa aflu care este pretul unui curs daca se poate, va multumesc .

  (reply)
 2. Mona Georgescu  April 25, 2012

  Dana,
  Am comunicat organizatorilor intrebarea ta si te vor contacta.
  Oricum, pentru intrebari suplimentare, adresa lor de e-mail este: office@raminfo.ro.
  Zi frumoasa, cu drag.

  (reply)

Add a Comment