Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Învață-ți fiul, de când este foarte mic

Învață-ți fiul, de când este foarte micÎnvață-ți fiul, de când este foarte mic, ce este adecvat și ce nu este adecvat, în raport cu fetele – pentru ca, mai târziu, să știe să se poarte cu femeile cât se poate de adecvat.
Învață-ți fiul, de când este foarte mic, ce înseamnă comportamentele abuzive – educa-l corect și explică-i ce înseamnă abuzul fizic – indiferent că ție ți se pare mic, faptul că e agresiv și că muscă alți copii, că îi lovește, etc. este un abuz. Tu îl crești în cultura abuzului, daca nu-i explici astfel de lucruri cu subiect și predicat, folosind termenii corecți pentru comportamentele sale voite sau nevoite: abuz, agresivitate, violență verbală sau fizică.
Inclusiv când se ‘’joaca’’ și îmbrâncește, lovește, mușcă.
Abuzatorii, viitorii psihopati, cresc, de mici, în cultura abuzului, favorizată în primul rând de părinți care nu doresc sa învețe cum sa le corecteze astfel de comportamente.
Iar tu, dacă ai o fiică, educ-o în cultura refuzului oricărui tip de abuz, începând de când este foarte mica. Cu subiect și predicat, trebuie să audă din partea ta, despre foarte multe comportamente neadecvate pe care băieții și viitorii bărbați le au fata de ea, că sunt ceea ce sunt: abuzuri la adresa sa. Sunt comportamente violente, de multe ori. Sunt comportamente verbale prin care este ironizată, luata peste picior, tratată cu sarcasm. Adică abuz emoțional și verbal. Învaț-o acești termeni și învaț-o să identifice corect aceste comportamente, încă de când este foarte mică – și învaț-o să le refuze pe loc, prin exprimare. Nu o învăța să lase de la ea, nu o învăța să creadă că ‘’i se pare’’, nu o învață să creadă că mai trebuie să acorde o a doua șansă, dacă greșelile la adresa ei nu au fost corectate imediat ce ea le-a sesizat și le-a refuzat.
Pentru a nu avea parte în viață de abuz fizic, sexual, psihologic, economic și spiritual, explică-i indicatorii abuzului – de când este foarte mică. Învaț-o ce sunt granițele psihice, fizice, economice, sexuale și spirituale, învaț-o să și se stabilească și să și le manifeste, învaț-o cultura refuzului oricărui comportament abuziv. Învaț-o să spună NU în ceea ce privește corpul sau, timpul sau, banii sai, locul sau. Este lecția cea mai importantă și utilă în viața oricărei femei.
Daca esti cu adevarat preocupata de viitorul fiicei tale, te astept cu drag la SENS – bootcamp anual pentru Femei (Bran), între 5-8 August 2021.
SENS – un program foarte structurat si foarte bine adaptat nevoilor fiecarei femei, indiferent ce vârstă are si indiferent dacă are sau dacă nu are copii:
🌷 4 zile de lucru intens cu tine însăți: 4 zile cu un program structurat și foarte complex în care vei putea să înveți totul despre relații, astfel încât să sedimentezi cu ușurință noile informații corecte – in ciuda disconfortului de a-ți vedea viața prin lupa corectă
🌷 4 zile in care înveți să separi sentimentele de relație și, astfel, să te ajuți și să te protejezi singură in fața consecințelor confuziei între iubire și relație/căsătorie. Tu ești prima care trebuie să învețe sa se protejeze de consecințele propriilor neatenții sau greșeli – abia apoi familia, prietenii sau politia, dacă este cazul.
🌷 4 zile pentru tine, pentru a începe să dobândești calitățile ce definesc feminitatea completă și puterea interioară feminină.
🌷 4 zile pentru tine, dacă ești interesată de propriul tău proces de autocunoaștere, vindecare/recuperare, dezvoltare personală si educație relațională
🌷 Până în luna August nu mai este chiar foarte mult – dacă încă nu v-ați rezervat locul la categoria de preț lazy bird, încă mai puteți face acest lucru până pe 1 Mai 2021.
🌷 Detalii pentru participare, aici: http://www.minunemica.eu/sens-bootcamp-anual-pentru-femei-5-8-august-2021-bran-ed-12/
🌷 Află, tot din link-ul de mai sus, ce înseamnă SENS, din testimonialele impresionante si foarte valoroase primite pentru cele 11 ediții anterioare din partea unor minunate femei
🌷 Pentru înscriere sau dacă îți dorești să te programezi pentru a lucra individual împreună cu mine, îmi poți scrie pe adresa de e-mail lucia_mona_georgescu@yahoo.com sau mă poți contacta telefonic 0722.501050
🌷 Află de aici de ce ai nevoie de SENS: http://www.minunemica.eu/de-ce-ai-nevoie-de-sens/
🌷 Citește articolul Prevenție prin educație relaționala pentru copii, femei și bărbați: http://www.minunemica.eu/da-preventie-prin-educatie-relationala-pentru-copii-femei-si-pentru-barbati/
🌷 Citește articolul Reset-ul de care și tu ai nevoie, aici: http://www.minunemica.eu/invata-cum-sa-separi-sentimentele-de-relatii/
🌷Răsfoiește albumul foto al editiei nr. 11, SENS: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3470149346350900&type=3 
🌷 Într-o lume în care abuzul și violența domestică sunt in creștere, iar educația relaționala a femeilor este inexistenta si tratată cu indiferență chiar de către femeile aflate in relații abuzive – tu chiar poți alege SENS. Poți alege să te educi într-un mod nu doar util, ci și foarte plăcut. Îți garantez că vei avea parte de o experiență minunată cu efect pe toată durata vieții tale.
🌷 Alege comunitatea de femei pentru care educația relațională este o valoare.
🌷 Alege demnitatea – o valoare care niciodată nu se negociază.
Avem atât de multe lucruri frumoase, noi, interesante și utile de făcut împreună timp de 4 zile! Indiferent ce alegi – să lucrăm individual sau să participi la SENS, te aștept cu drag!
Până atunci, te invit să citești aceste articole: 
NU EXISTĂ VINDECARE FĂRĂ SCHIMBARE
GRANIȚELE SUNT UN SEMN DE SĂNĂTATE, DE IUBIRE DE SINE ȘI DE NORMALITATE
Pe măsură ce fiica ta crește, învaț-o ce sunt tulburările de personalitate și învaț-o cum să le identifice in functie strict de comportamente – având în vedere că rata de creștere a tulburărilor de personalitate  este mai mult decât îngrijorătoare și statisticile în ceea ce privește abuzul și violența domestică sunt în floare, devine absolut obligatoriu ca părinții să se educe, în primul rând, ei înșiși și să își însușească aceste informații legate de indicatorii tulburărilor de personalitate și să-i învețe și pe copiii lor aceste lucruri.
Dacă vei proceda astfel, copilul tau iți va mulțumi, mai târziu. Pentru că va recunoaște cu ușurință indicatorii anomaliilor, fără să mai piardă timp si sanatate cu parteneri perfect diagnosticabili psihiatric. Pe măsura ce creste, copilul tau va ști să fugă de abuz, în loc să învețe să-i facă față și să tolereze bărbați abuzivi sau femei abuzive în viața sa. Pentru că abuzul înseamnă tulburare de personalitate (indiferent de ce natură este tulburarea: narcisică, histrionică, psihopatie, etc.).
Totul tine de informațiile în baza cărora suntem educați – de când suntem foarte mici. Chiar totul. Așa încât, ocupă-te de tine pentru a te putea ocupa de dezvoltarea sănătoasă a copilului tău.
Mona Georgescu
Consilier NLP integrativ 
Consilier Relațional și de Dezvoltare Personală
Trainer Educație Relațională și Dezvoltare Personală
Programări: 0722.501050, lucia_mona_georgescu@yahoo.com
🍃Hai să lucram împreună:  www.minunemica.eu/cine-scrie/ 🍃

(sursa imagine articol: internet)

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment