Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Incursiune in natura realitatii

Incursiune in natura realitatii

Realitatea fiecaruia dintre noi e o dimensiune subiectiva, personala si indubitabila. Perceptia lucrurilor si situatiilor din jurul nostru este conforma tiparelor noastre de gandire si a experientelor personale traite anterior. Toate aceste aspecte ne conduc catre realitati diferite si asa, putem spune, se nasc neintelegerile si pot degenera in conflicte.

“Dimensiunea mentala organizeaza realitatea prin intermediul gandului. Traiesti aici, atunci cand te percepi ca suma a gandurilor, dorintelor, nazuintelor, viselor si fricilor tale.”  Deepak Chopra.

Cu totii credem ca realitatea nu intra in zona dubiului. Este unul din putinele lucruri de care ne place sa fim siguri. Cand te trezesti din somn, dupa un vis puternic emotional, esti multumit ca a fost doar un vis. De ce nu ai fost constient de asta chiar in timp ce visai? Cat de real parea totul, nu-i asa? Cine face diferenta intre ce e real si ce nu e real? O intrebare la care fiecare isi va raspunde altfel.

In cadrul sesiunii “Incursiune in natura realitatii” abordam mecanismele tiparelor de gandire, ideile preconcepute si implicatiile etichetarii in propria noastra viata.

Ne propunem o intelegere diferita si o schimbare in perceptie care ne ajuta sa ne pozitionam constructiv fata de ceilalti si fata de tot ceea ce ni se intampla.

Va astept pe 20 si 21 aprilie intre 10.00-17.00. Cost de participare 200 RON.

Si nu fortati lucrurile. Lucrurile au valoare cand vin natural caci toate vin la timpul lor, timpul cel mai potrivit pentru fiecare din noi.

Pentru informatii privind formalitatile de inscriere si participare click aici.

Cine este trainerul:  Consuella Raducu-Efrim, Wellbeing Programs Developer – Utopia Ways;  absolventa de limbi straine si de teatru, cu o experienta bogata in training si top management.

Profilul complet al trainerului il puteti consulta AICI

 incursiune banner advertorial

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment