Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

"În ziua în care m-am iubit cu adevărat"

"În ziua în care m-am iubit cu adevărat"

Minunate ganduri… nu stiu sigur daca ii apartin lui Charlie Chaplin, asa cum am aflat, dar un lucru este sigur:  ne pot ajuta sa ne intoarcem privirea catre noi, sa privim viata cu ochii senini, cu inima curata si cu maturitate adevarata.
Citindu-le si aprofundandu-le sensul, probabil pentru cateva clipe vom putea trai doar prezentul si linistea inimii, fara regrete fata de greselile trecutului si fara teama fata de necunoscutul ce urmeaza sa vina.
Va doresc sa descoperiti cat mai repede ziua in care sa va iubiti cu adevarat!
“În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înteles că în toate împrejurările, mă aflam la locul potrivit, în momentul potrivit. Și atunci, am putut să mă linistesc.
Astăzi stiu că aceasta se numește … Stimă de sine.
În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniștea și suferința mea emoțională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Autenticitate.
În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să doresc o viață diferită și am început să înțeleg că tot ceea ce mi se întâmplă, contribuie la dezvoltarea mea personală.
Astăzi știu că aceasta se numeste … Maturitate.
În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să realizez că este o greșeală să fortez o situație sau o persoană, cu singurul scop de a obtine ceea ce doresc, știind foarte bine că nici acea persoană, nici eu însumi nu suntem pregătiți și că nu este momentul.
Astăzi știu că aceasta se numește … Respect.
În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să mă eliberez de tot ceea ce nu era benefic … Persoane, situații, tot ceea ce îmi consumă energia. La început, rațiunea mea numea asta egoism.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Amor propriu.
În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să-mi mai fie teamă de timpul liber și am renuntat să mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astăzi fac ceea ce este corect, ceea ce îmi place, când îmi place și în ritmul meu.
Astăzi știu că aceasta se numește … Simplitate.
În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să mai caut să am întotdeauna dreptate şi mi-am dat seama de cât de multe ori m-am înșelat.
Astăzi am descoperit … Modestia.
În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să retrăiesc trecutul şi să mă preocup de viitor. Astăzi, trăiesc prezentul, acolo unde se petrece întreaga viață. Astăzi trăiesc clipa fiecărei zile.
Și aceasta se numeste … Plenitudine.
În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înteles că ratiunea mă poate înşela şi dezamăgi. Dar dacă o pun în slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte pretios.
Și toate acestea înseamnă … Să ştii să trăiești cu adevărat.
Nevoia de a trai in autenticitiate si conform propriilor alegeri, convingeri si valori reprezinta o parte dintre subiectele pe care vom lucra impreuna in cadrul editiei din aceasta vara a taberei SENS – bootcamp de psihologie si dezvoltare personala pentru femei, ce va avea loc intre 4-7  august 2016; te invit sa consulti agenda acestei taberei pentru femei si sa citesti marturiile pe care participantele editiilor anterioare le-au transmis si te astept cu bucurie alaturi de noi – detaliile sunt aici: http://www.minunemica.eu/sens-retreat-pentru-femei-vila-boema-cumpatu-sinaia-4-7-august/
Le multumesc celor ce s-au inscris deja si va astept cu blandete si caldura in aceasta experienta de suflet!
Inscrierile sunt in continuare deschise si te astept cu mult drag alaturi de noi!
EARLY BIRD: achita avansul de 50% pana la 30 Iunie si beneficiezi de un pret redus!

sens 2016 pentru promo

Femeile care au participat pana acum la cele cinci editii ale programului SENS, au reusit sa iasa din scenariile suferintei, au reusit sa paraseasca zona nefericirii, a depresiei si anxietatii, si sa paseasca incet, dar sigur, in spatiul mai luminos al vietii – al vietii lor. Le multumesc tuturor pentru increderea acordata si ma bucur din tot sufletul pentru ca au cautat, unele dintre acestea cu timiditate, altele cu un mare curaj, usa de iesire din calatoria numita ”suferinta”. Ma bucur enorm pentru ca au gasit calea catre o viata psihica echilibrata, catre relatii frumoase si sanatoase, pentru ca au gasit parteneri de viata care sa le iubeasca, sa le respecte, sa le aprecieze si sa le admire. Ma bucur pentru ca aceste femei au invatat sa nu se (mai) teama de iubire, de singuratate sau de saracie si pentru ca acum isi traiesc viata frumos, avand curajul de a-si implini visele.
Pentru ca am primit solicitari speciale, o buna parte din programul taberei SENS din acest an se va concentra pe urmatoarele teme de interes pentru participantele carora te invit sa te alaturi:
– femeia si frica de singuratate,
– femeia si frica de imbatranire,
– relatii de cuplu – intre normalitate si patologie,
– cuplul ca relatie psihologica
– fidelitate, infidelitate, sexualitate, senzualitate in cuplu
– sacrificiul si compromisul, minciuna si manipularea in relatii,
– violenta si abuzul in relatii,
– singuratea in doi,
– relatia cu parintii si modul in care ne influenteaza alegerile,
– frica de saracie si cum te poate bloca in relatii toxice,
– cariera si viata personala,
– cariera si relatia de cuplu,
– angajamente, responsabilitati si asumarea acestora in relatii.
Experientele taberelor anterioare au fost cu totul aparte, am cunoscut Femei extraordinare si abia astept sa cunosc si urmatoarele Suflete ce vor veni alaturi de noi la aceasta editie din aceasta vara!
Cu drag,
Mona Georgescu


4


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. Napocel  December 20, 2010

  Daa, iubirii trebuie atasata ratiunea! Excelent. Ce mult conteaza daca are cine sa-ti sugereze asta incepand din tinerete. Parintii in special.

  (reply)
 2. ALIS  January 9, 2011

  ADEVARATE CUVINTE..

  (reply)
 3. ana david  January 16, 2011

  cat este de adevarat…..

  (reply)

Add a Comment