Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Harlem Gospel Choir in concert extraordinar de Sarbatori!

Iarna aceasta, publicul roman va avea ocazia de a se intalni pentru prima data cu celebrul Cor Gospel din Harlem („Harlem Gospel Choir“), in cadrul unui spectacol extraordinar marca “World Music Masters“, ce va avea loc chiar in preajma Craciunului, pe 21 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Supranumit de Bono drept “Ingerii din Harlem”, dupa colaborarea cu U2 pentru videoclipul “I Still Haven’t Found What I’m Looking For“, Harlem Gospel Choir a fost fondat in 1986 de catre Allen Bailey, fiind la ora actuala cel mai faimos cor din America. In cei peste douazeci de ani de la infiintarea grupului, membrii Harlem Gospel Choir au urcat pe scenele celor mai importante sali de spectacole din SUA, Germania, Polonia, Italia, Austria, Elvetia, Franta, Olanda, Liban, Coreea, Japonia, au concertat alaturi de artisti precum Diana Ross, Whoopi Goldberg, Harry Belafonte, Danny Glover, Gorillaz, sau Cindy Lauper, si au sustinut spectacole in fata unor personalitati precum Nelson Mandela, Papa Ioan Paul al II-lea, Sir Elton John, Papa Benedict XVI.

Imbinand spiritualitatea si pildele crestine cu ritmurile si acordurile specifice blues-ului, muzica gospel isi are originile in imnurile bisericesti specifice comunitatilor de culoare din SUA inceputului de secol XX. Repertoriul Harlem Gospel Choir cuprinde cateva dintre cele mai frumoase titluri ale muzicii gospel, melodii precum “Lord, I’m Coming Home“, “Surely God is Able“, “There Will Be Peace in the Valley“, “O Happy Day“, “Amen” sau “When the Saints Go Marching In“, ce vor aduce cu siguranta emotia si puterea credintei in sufletul ascultatorilor.

Biletele pentru spectacolul Harlem Gospel Choir urmeaza a fi disponibile incepand de saptamana aceasta pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de pozitia in sala: 70, 100, 130, 160 si 200 lei.

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment