Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Harlem Gospel Choir in concert extraordinar de Sarbatori!

Iarna aceasta, publicul roman va avea ocazia de a se intalni pentru prima data cu celebrul Cor Gospel din Harlem („Harlem Gospel Choir“), in cadrul unui spectacol extraordinar marca “World Music Masters“, ce va avea loc chiar in preajma Craciunului, pe 21 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Supranumit de Bono drept “Ingerii din Harlem”, dupa colaborarea cu U2 pentru videoclipul “I Still Haven’t Found What I’m Looking For“, Harlem Gospel Choir a fost fondat in 1986 de catre Allen Bailey, fiind la ora actuala cel mai faimos cor din America. In cei peste douazeci de ani de la infiintarea grupului, membrii Harlem Gospel Choir au urcat pe scenele celor mai importante sali de spectacole din SUA, Germania, Polonia, Italia, Austria, Elvetia, Franta, Olanda, Liban, Coreea, Japonia, au concertat alaturi de artisti precum Diana Ross, Whoopi Goldberg, Harry Belafonte, Danny Glover, Gorillaz, sau Cindy Lauper, si au sustinut spectacole in fata unor personalitati precum Nelson Mandela, Papa Ioan Paul al II-lea, Sir Elton John, Papa Benedict XVI.

Imbinand spiritualitatea si pildele crestine cu ritmurile si acordurile specifice blues-ului, muzica gospel isi are originile in imnurile bisericesti specifice comunitatilor de culoare din SUA inceputului de secol XX. Repertoriul Harlem Gospel Choir cuprinde cateva dintre cele mai frumoase titluri ale muzicii gospel, melodii precum “Lord, I’m Coming Home“, “Surely God is Able“, “There Will Be Peace in the Valley“, “O Happy Day“, “Amen” sau “When the Saints Go Marching In“, ce vor aduce cu siguranta emotia si puterea credintei in sufletul ascultatorilor.

Biletele pentru spectacolul Harlem Gospel Choir urmeaza a fi disponibile incepand de saptamana aceasta pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de pozitia in sala: 70, 100, 130, 160 si 200 lei.

0


About the Author:

Cand am decis sa conturez proiectul LeanWay aveam in minte doua aspecte total diferite ale omului modern, aspecte rezultante ale actiunilor de zi cu zi specifice fiecaruia dintre noi: omul organizational si omul divin - omul valoare. De ce diferite? Pentru ca de-a lungul timpului fiecare din fatetele dominante ale vreunei culturi, societati sau forme de convietuire au sustinut teorii partinice unuia sau altuia din cele doua patternuri umane. Desigur o mai amanuntita, clara si specifica analiza o vor putea face cu siguranta psihologii, ceea ce vreau eu sa reliefez insa este ca, OMUL intotdeauna ESTE si VA FI o valoare, care, prin legitati ce depasesc in parte cunoasterea umana, tinde in permanenta sa se ORGANIZEZE. Economist, lean practitioner, trainer, eLearning consultant, sunt alaturi de proiectul MinuneMica asemeni Dumneavoastra - pentru a reflecta, pentru a intelege, pentru a iubi. Cu ganduri bune, Alin Valentin Preja

Add a Comment