Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Grupe in formare: Dezvoltare emotionala pentru copii – Bucuresti

Grupe in formare: Dezvoltare emotionala pentru copii – Bucuresti

Nu astepta pana cand copilul tau ajunge la varsta adulta pentru a se descoperi! Talentul, pasiunile, abilitatile sociale si emotionale pot face diferenta in grupurile de socializare!
Aceste lucruri atat de importante pentru o viata armonioasa si implinita pot fi stimulate si dezvoltate inca din copilarie. Prin tehnici si metode expresiv-artistice, care imbina artele vizuale (pictura, colajul, desenul) cu cele narative (povesti, scenarii si jocuri de rol), completate de discutii ce incurajeaza libera exprimare, atelierelede dezoltare emotionala pentru copii pe care vi le propunem pot face diferenta in viata copilului tau.
Atelierele se adreseaza copiilor cu varsta intre 4 si 10 ani, iar grupele vor fi formate in urma inscrierilor; parintii vor primi pe e-mail sau telefonic mai multe informatii despre desfasurare. 
Prin aceste ateliere vom dezvolta empatia (recunoasterea si intelegerea emotiilor celorlalti), vom dezvolta si intelege propriile emotii si capacitatea de a intelege propriile emotii negative in asa fel incat acestea sa nu aiba influente nocive asupra dezvoltarii, asupra comportamentului si asupra relatiilor interpersonale. Studiile arata ca dezvoltarea acestor abilitati de la varste fragede este mai usoara datorita flexibilitatii si capacitatii crescute de invatare si asigura un avantaj major in dezvoltarea ulterioara.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0741050473, 0722542880 – Cabinet de Psihologie Nicoleta Burlacu.
Stimulam creativitatea, comunicarea, exprimarea emotiilor si intelegerea lor!
Incurajam spiritul cooperant  si unicitatea fiecarui copil!  

children-playing

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment