Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Formare certificata ThetaHealing®

Formare certificata ThetaHealing®

GeorgetaMă numesc Georgeta Sultan şi de zece ani studiez diverse tehnici de dezvoltare personală şi terapii holistice. In decembrie 2008,  am făcut primul curs de ThetaHealing® devenind practicant ThetaHealing®. M-am indragostit de tehnică şi în mai 2011, am devenit un instructor certificat de ThetaHealing®. Apoi, în  aprilie 2012, am iniţiat activitatea mea de instructor in Bucureşti şi apoi la Iaşi.

Iar pentru ca aniversez un an,  îţi propun  un pachet promoţional,  astfel încât, urmarind un program , cu o oarecare lejeritate şi în privinţa investiţiei şi tu poţi deveni un practicant de ThetaHealing® , folosind principiile si beneficiile tehnicii atât pentru tine, cât şi pentru familia si prietenii tăi  şi, de ce nu, ca o nouă profesie.

În România poţi practica profesiunea de terapeut holistic, înscriindu-te in OPMCA, Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară/Alternativă din România care îţi poate elibera un atestat de liberă practică. Dar până atunci, poate ar fi bine să începi să înveţi tehnica şi sa o pui în aplicare, formându-te în cele trei nivele fundamentale ale tehnicii.

Probabil că, de multe ori te-ai gândit că ceea ce faci acum nu te mulţumeşte, nu te împlineşte şi că ai avea mai multe de dăruit celor din jurul tau. A fi terapeut al unei discipline holistice, îţi poate da mari satisfacţii, mai ales, dacă ai deja înclinaţii în a alina sufletele si inimile oamenilor.

ThetaHealing® este catalogată ca „psihologie energetică”, şi dacă deja lucrezi  în domeniul dezvoltării personale sau al sănătătii, să ştii că ThetaHealing® este o disciplină ce poate fi întegrată în profesiunea ta. La cursurile noastre vin persoane din toate domeniile: medici, psihologi, ingineri, oameni de afaceri, casnice, pensionari, judecători, avocaţi, profesori, şomeri, studenţi, etc., astfel că, orice pregatire ai avea, vei găsi în tehnica noastra multe concepte de aplicat in viaţa ta.

ThetaHealing® este o tehnică holistica ce poate vindeca, concomitent, trupul si spiritul unei persoane, prin tehnici noninvazive, tinându-se cont de gândurile şi emoţiile persoanei.

În concluzie, îţi ofer posibilitatea să devii terapeut ThetaHealing® în trei pasi, primind certificarea pentru cele 3 cursuri  care îţi sunt necesare pentru a stăpâni bazele ThetaHealing® după urmatorul program:

BUCUREŞTI

Curs Bază 650 lei – 3 zile  12-13-14 Aprilie

Curs Avansaţi 650 lei  – 3 zile  26-27-28 Aprilie

Curs Manifestare şi Abundenţă 500 lei – 2 zile 25-26 Mai

Înscrie-te la Bază si Avansaţi iar cursul de Manifestare si Abundenţă îl vei face cu doar 150 de lei.

Depune în cont un avans de 400 lei pentru cele 2 cursuri , până la data de 11 Aprilie şi  3 cursuri te vor costa in total 1450 lei.

Restul va fi achitat eşalonat în prima zi a fiecăruia dintre cele trei cursuri. ( 350 x 3)

Dacă vrei doar cursul de Bază fara sa profiţi de oferta de mai sus,  investiţia ta este 650 de lei dacă plăteşti un  avans de 200 de lei până in 11 aprilie, inclusiv, vei beneficia de o reducere de 100 de lei.

Înscrierile în condiţiile de mai sus, sunt valabile până pe 11 Aprilie, inclusiv!

Scrie sau suna la Georgeta Sultan: e-mail: geo_greta@yahoo.com, telefon : 0730 679 030

IAŞI

Curs ADN2 Bază  650 lei – 3 zile  19-20-21 Aprilie

Curs ADN2 Avansat 650 lei  – 3 zile  10-11-12 Mai

Curs Manifestare si Abundenţă  500 lei 2 zile 31 Mai-1 iunie

Înscrie-te la Bază şi Avansaţi iar cursul de Manifestare si Abundenţă îl vei face cu doar 150 de lei.

Depune in cont un avans de 400 lei pentru cele 2 cursuri , până la data de 18 Aprilie şi  3 cursuri te vor costa în total 1450 lei.

Restul va fi achitat esalonat in prima zi a fiecaruia dintre cele trei cursuri. ( 350 x 3)

Dacă vrei doar cursul de începatori fără să profiţi de oferta de mai sus,  investiţia ta este 650 de lei dar dacă platesti un  avans de 200 de lei până in 18 aprilie, inclusiv, vei beneficia de o reducere de 100 de lei.

Inscrierile in condiţiile de mai sus, sunt valabile până pe 18 Aprilie, inclusiv!

Ia legatura cu:

Organizatorul Conferinţe Spirituale Romania by Genoveva Salvaras

Telefon: 0726.580.568

E-mail: genoveva.salvaras@gmail.com

Primeşti:

  • Manualul cursului, in limba română.
  • Cartea ThetaHealing scrisă de Vianna Stibal, editată la Editura Adevar Divin.
  • Certificat înregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®
  • Înscrierea  pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.
  • Repetarea oricărui curs doar cu contribuţia de 50 de lei.
  • Lucrul intensiv şi aplicarea  practică a tuturor exerciţiilor cuprinse în manual şi carte sub indrumarea calificată a instructorului experimentat. 
  • Instructorul Georgeta Sultan are o experienţă de peste 4 ani ca practician si 2 ani ca instructor al tehnicii ThetaHealing®, atât in ţară  cât si străinatate.
  • Calificarea îţi dă dreptul de a urma cursurile de Instructor ThetaHealing organizate de Vianna Stibal, conform programului de certificări internaţionale,  afişat pe : http://thetahealing.com/vianna-stibal-class-schedule.html

Mai multe despre ce iţi oferă acest curs şi ce este tehnica ThetaHealing, gaseşti pe http://www.healing.ro/curs-theta-healing/

Şi poţi urmări şi acest filmuleţ cu imagini din cursurile anului 2012:

http://www.youtube.com/watch?v=oDkGp-8Kwzg

Până ne vom întâlni, Dumnezeu să te ţina cu blăndeţe in palma Lui.

BANNER-2

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment