Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Fii sceptic, dar învaţă să asculţi! (I)

Fii sceptic, dar învaţă să asculţi! (I)

Fii sceptic, dar invata sa asculti! – acesta este al cincilea legamant pe care Don Miguel Ruiz si fiul sau, Don Jose Ruiz, ni-l transmit prin cartea cu acelasi nume, carte pe care o recomand cu mult drag si care ne este oferita de Editura Adevar Divin.

Primele patru legaminte pe care Don Miguel Ruiz le-a transmis, sunt urmatoarele:

 • “Fiti impecabili in tot ceea ce spuneti!”
 • ”Nu luati nimic personal”
 • ”Nu faceti presupuneri inutile”
 • “Faceti intotdeauna tot ce va sta in putere!”

Te invit sa citesti prima parte a acestui material, mai jos. Lectura placuta!

Fii sceptic, dar învaţă să asculţi!

Prima parte a legământului te învaţă să îţi cultivi scepticismul pentru un motiv cât se poate de simplu: marea majoritate a lucrurilor pe care le auzi nu sunt adevărate.

Tu ştii deja că oamenii comunică prin simboluri şi că aceste simboluri nu sunt adevărate. Simbolurile par adevărate doar atât timp cât suntem de acord cu ele, dar nu reprezintă în sine adevărul.

A doua parte a legământului spune: „Învaţă să asculţi”. Motivul este la fel de simplu: atunci când asculţi cu adevărat, tu poţi înţelege cu uşurinţă semnificaţia simbolurilor folosite de oameni. Le poţi înţelege astfel povestea, iar comunicarea cu ei devine mult mai uşoară. Dacă toţi oamenii ar practica acest legământ, în locul confuziei actuale ar domni pacea şi claritatea.

Dacă ai înţeles că marea majoritate a mesajelor transmise prin simboluri nu sunt adevărate, semnificaţia primei părţi a legământului, cea referitoare la scepticism, devine mult mai profundă.

În acest caz, scepticismul este legat de măiestrie, întrucât se foloseşte de puterea îndoielii pentru a discerne adevărul.

Ori de câte ori îţi auzi propria minte sau pe un alt artist spunându-ţi ceva, pune-ţi această întrebare: „Este acest lucru adevărat, sau nu este? Este aceasta o realitate autentică, sau doar o realitate virtuală?” Îndoiala te poate conduce dincolo de simboluri şi te face responsabil pentru toate mesajele pe care le primeşti sau pe care le transmiţi.

De ce ţi-ai investi încrederea într-un mesaj care nu este adevărat? Cultivarea scepticismului te va ajuta să nu mai crezi orice mesaj, să nu-ţi mai investeşti încrederea în mesajele neadevărate şi în simboluri, şi implicit să ţi-o păstrezi pentru tine.

De vreme ce credinţa înseamnă să nu ai îndoieli, iar îndoielile presupun automat o lipsă de credinţă, fii sceptic. Nu crede tot ce auzi.

Altfel spus, nu crede în toate poveştile pe care şi le creează artiştii visători prin cunoaşterea pe care au acumulat-o. Aşa cum ştii deja, cea mai mare parte a cunoaşterii acumulate nu este adevărată.

Întreaga simbolistică este neadevărată. De aceea, nu mă crede pe mine, nu te crede pe tine şi nu crede pe nimeni altcineva.

Adevărul nu are nevoie de credinţa ta pentru a fi recunoscut. El există pur şi simplu, şi supravieţuieşte indiferent dacă tu crezi sau nu în el. Numai minciunile au nevoie de credinţa ta. Ele ştiu că dacă nu vei crede în ele, nu vor supravieţui scepticismului tău şi vor dispărea.

Pe de altă parte, scepticismul poate merge în două direcţii opuse.

Una constă în a pretinde că eşti sceptic pentru că te consideri prea deştept pentru a te lăsa prostit. „Iată cât de inteligent sunt. Nu cred în nimic”. Acesta nu este un scepticism autentic.

Adevăratul scepticism înseamnă să nu crezi din start în orice auzi şi să discerni adevărul de minciună. Atâta tot. El te ajută doar să devii conştient de faptul că marea majoritate a oamenilor trăiesc în minciună.

Dacă ştii că oamenii visează şi distorsionează adevărul, este normal să fii sceptic atunci când îi asculţi. Numai în acest fel poate deveni visul tău o reflectare a adevărului.

Orice artist distorsionează adevărul, dar nu trebuie să îl condamni sau să îl faci mincinos în faţă pentru acest lucru. La urma urmelor, cu toţii minţim într-un fel sau altul, dar nu neapărat pentru că dorim acest lucru, ci pentru că suntem convinşi că avem dreptate. Aşa ne-au învăţat simbolurile pe care le-am acumulat. Dacă devii conştient de acest proces, cel de-al cincilea legământ capătă un nou sens şi îţi poate schimba viaţa.

Oamenii vor veni la tine şi îţi vor spune povestea lor personală. Ei îţi vor comunica punctul lor de vedere, pe care îl consideră adevărat. Tu nu trebuie să judeci acest punct de vedere pentru a stabili dacă este adevărat sau nu. Arată-le respect şi nu îi critica niciodată. Ascultă ce au ei de spus prin simbolurile lor, pornind însă de la premisa că ceea ce îţi spun este distorsionat de convingerile lor. Povestea lor este doar atât: o poveste, iar tu ştii acest lucru, pentru că aşa simţi. La fel de bine îţi poţi da seama şi când cuvintele lor sunt adevărate.

Indiferent dacă este adevărată sau fictivă, tu nu trebuie să crezi povestea nimănui. Nu trebuie să îţi formezi o opinie în legătură cu ea. Nu eşti nevoit să îţi exprimi această opinie. Nu trebuie să fii de acord cu povestea ascultată, la fel cum nu trebuie să fii nici în dezacord cu ea. Este suficient să o asculţi.

Cu cât persoana pe care o asculţi este mai impecabilă în ceea ce spune, cu atât mai clar va fi mesajul transmis de ea, dar tu trebuie să porneşti de la premisa că povestea unui alt artist visător nu are nimic de-a face cu tine. Indiferent dacă te include şi pe tine, ea nu te poate afecta în niciun fel din punct de vedere personal.

O asculţi şi înţelegi toate cuvintele, dar acestea nu te pot influenţa. Tu nu mai judeci ce spun ceilalţi, pentru că înţelegi acest mecanism. De fapt, ei te informează doar în ceea ce priveşte lumea lor virtuală.

Tu ştii deja că toţi artiştii visători trăiesc în propriul lor vis, în lumea lor subiectivă. Tot ceea ce percep ei în această lume este adevărat pentru ei, dar pentru tine nu reprezintă un adevăr. Singurul adevăr pe care îl poţi cunoaşte tu este cel din lumea ta subiectivă. De aceea, nu ai nimic de dovedit celorlalţi. De asemenea, nu-ţi pasă dacă au dreptate sau nu. Respecţi opiniile tuturor, ştiind din start că ele exprimă adevărul unui alt artist. Acest respect este extrem de important. Dacă vei învăţa să asculţi, îţi vei manifesta întotdeauna acest respect faţă de ceilalţi artişti, faţă de arta sau de creaţia lor.

Toţi artiştii au dreptul de a-şi crea viaţa exact aşa cum doresc. Ei au dreptul de a crede absolut orice doresc şi de a spune orice doresc. Dacă nu vei învăţa să îi asculţi, tu nu vei putea înţelege ce spun ei. Ascultarea este foarte importantă în procesul comunicării. Dacă vei învăţa să îi asculţi, vei înţelege exact ce doresc să spună oamenii. În continuare, va depinde numai de tine ce vei face cu această informaţie. Tu poţi reacţiona sau nu, poţi fi de acord sau nu cu ceea ce spun ei, în funcţie de ceea ce îţi doreşti tu.

Simplul fapt că altcineva doreşte ceva nu înseamnă că trebuie neapărat să îi dai ceea ce îşi doreşte. Ceilalţi oameni încearcă întotdeauna să îţi capteze atenţia, întrucât numai în acest fel îţi pot transmite informaţiile lor. De multe ori, tu nu îţi doreşti aceste informaţii. În astfel de cazuri, ascultă-i, apoi ignoră informaţiile primite şi vezi-ţi de treabă.

Dacă informaţiile respective îţi atrag cu adevărat atenţia, ascultă-le cu atât mai atent, pentru a afla dacă ele prezintă importanţă pentru tine. Împărtăşeşte-ţi apoi punctul de vedere (dar numai dacă doreşti), pornind de la premisa că nu este altceva decât un punct de vedere. Depinde numai de tine dacă doreşti sau nu să faci acest lucru, dar cheia întregului proces este ascultarea.

Dacă nu vei învăţa să asculţi, tu nu vei putea înţelege niciodată ceea ce doresc să îţi transmit eu. Te vei repezi imediat să tragi concluzii şi vei reacţiona ca şi cum cuvintele mele ar face parte integrantă din visul tău. În realitate, ele nu fac. Ori de câte ori un alt artist îţi împărtăşeşte visul lui, fii conştient de acest lucru: că este visul lui. Tu ştii foarte bine care este visul tău, ce include şi ce nu include el.

Prin această carte, eu îţi împărtăşesc maniera în care percep eu lumea. Ceea ce spun este adevărat pentru mine, dar eu însumi ştiu că această poveste nu reprezintă adevărul absolut; de aceea, nu trebuie să mă crezi.

Orice ţi-aş spune, este doar punctul meu de vedere. Desigur, din punctul meu de vedere, eu îţi împărtăşesc adevărul curat. Fac tot ce îmi stă în puteri pentru a rosti aceste cuvinte în maniera cea mai impecabilă cu putinţă, astfel încât să înţelegi ce doresc să îţi transmit, dar oricât de clar ar fi mesajul meu, eu ştiu foarte bine că tu îl vei distorsiona de îndată ce îl vei recepta. Vei asculta mesajul meu, dar ţi-l vei repeta într-o manieră complet diferită, în funcţie de punctul tău de vedere.

Indiferent dacă ceea ce îţi spun eu reprezintă sau nu adevărul absolut, ceea ce crezi tu poate să nu fie adevărat. Eu nu reprezint decât o jumătate a adevărului transmis; cealaltă jumătate eşti tu. Eu sunt responsabil pentru ceea ce spun eu, dar nu şi pentru ceea ce înţelegi tu. Tu eşti singurul responsabil pentru ceea ce înţelegi şi pentru ceea ce faci în continuare cu mesajul meu, pentru că tu eşti cel care dă semnificaţie cuvintelor pe care le asculţi acum.

În clipa de faţă, tu interpretezi mesajul meu în funcţie de cunoaşterea ta personală. Altfel spus, rearanjezi aceste simboluri şi le transformi într-o manieră care să îţi permită să menţii echilibrul cu celelalte convingeri din sistemul tău de valori. Odată atins acest echilibru, este posibil să îmi accepţi sau nu povestea, considerând-o adevărată. Poţi porni chiar de la premisa că ceea ce îţi spui singur în mintea ta este ceea ce am vrut eu să spun, dar acest lucru este relativ.

La fel de bine, tu ai putea interpreta greşit cuvintele mele. Te-ai putea folosi de ele pentru a mă condamna, pentru a-i condamna pe alţi oameni, pentru a te condamna pe tine însuţi, pentru a-ţi judeca religia sau filozofia de viaţă ori pentru a te înfuria pe alţi oameni, dar mai ales pe tine însuţi. Alternativ, ai putea folosi cuvintele mele pentru a descoperi adevărul, pentru a-ţi descoperi esenţa, pentru a te împăca cu tine însuţi şi pentru a-ţi schimba mesajul pe care ţi-l transmiţi singur.

Orice ai face cu cuvintele mele, acest lucru depinde exclusiv de tine. Este visul tău, iar eu ţi-l respect. Nu trebuie să mă crezi neapărat, dar dacă vei învăţa să asculţi, vei înţelege ce doresc să spun, iar dacă aceste informaţii vor căpăta un sens în mintea ta, le-ai putea integra în visul tău, dar numai dacă vei dori acest lucru.

La fel de bine, vei putea prelua numai o parte dintre ele, care îţi convine, pentru a-ţi modifica visul, ignorând partea cu care nu eşti de acord. Din punctul meu de vedere nu va exista nicio diferenţă, dar din punctul tău de vedere ar putea exista o astfel de diferenţă, întrucât eu pornesc de la prezumţia (ştiind că este o simplă prezumţie) că tu îţi doreşti să devii un artist mai bun, motiv pentru care eşti dispus să îţi pui la îndoială convingerile actuale.

Aşadar, fii sceptic. Nu mă crede pe cuvânt.

Don Miguel Ruiz & Don Jose Ruiz – Al Cincilea Legamant, Editura Adevar Divin

COMANDA CARTEA ONLINE AICI

Don Miguel Ruiz este un scriitor din Mexic, a carui mama a fost vindecatoare si al carui bunic a fost saman. Cu toate ca initial alesese o cariera in medicina (chirurgie), dupa o experienta de moarte clinica survenita in urma unui accident de masina, s-a hotarat sa caute raspunsuri despre aceasta intamplare in tainele intelepciunii toltece, studiind cu ajutorul mamei sale aceste practici stravechi.

Ofera cursuri si ghidare/indrumare spirituala, atingand subiecte ca: aspectul limitativ al ”contractelor” pe care le-am facut cu noi si cu cei din jur,  gasirea propriei integritati, iubire de sine etc. Explica necesitatea constientizarii propriilor credinte limitative si a faptului ca nu suntem responsabili pentru ranile nevindecate ale celor din jur.

Despre ce inseamna cu adevarat a asculta, pentru a evita manipularile (in cuplu, in societate) vom avea timp sa vorbim in aceasta vara, pe larg, in timpul editiei numarul 5 a taberei SENS – tabara de psihologie si dezvoltare pentru femei.

Tabara are loc si in acest an la Gura Diham, in perioada 24-27 Iulie 2014. Inscrierile sunt deschise – daca nu te-ai inscris, te invit sa te inscrii si te astept cu drag alaturi de noi!

”Această viaţă este a ta. Profită de puterea de a alege ce vrei să faci, şi fă bine acest lucru. Profită de puterea de a iubi ceea ce vrei în viaţă şi iubeşte cinstit. Profită de puterea de a te plimba în pădure şi de a fi parte din natură. Profită de puterea de a- ţi controla propria viaţă. Nimeni altcineva nu poate să facă asta pentru tine. Profită de puterea de a-ţi face viaţa fericită.

Susan Polis Schutz

featured image tabara 2014

Ca in fiecare an, te invit alaturi de noi si in acesta vara, la o noua editie  a taberei dedicate exclusiv femeilor – tabara ”SENS”, editia nr.5!

Aceasta tabara este DOAR pentru acele femei care sunt dispuse sa inteleaga ca schimbarea si depasirea cu bine a conflictelor psihice presupun rabdare, vointa si motivatie, femei care stiu ca transformarea nu este posibila fara efort personal, femei care stiu si isi doresc sa aloce timp pentru un astfel de demers care nu se intampla de la sine. Femei care isi doresc schimbari sanatoase cu efect pe termen lung – acele femei care isi doresc cu adevarat Transformarea, Vindecarea, Schimbarea si Echilibrul – in viata personala, profesionala si/sau de cuplu.

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE MONA GEORGESCU

si

MinuneMica.eu

organizeaza editia nr.5 a taberei ”SENS”

– cel mai avansat program de psihologie si dezvoltare personala, dedicat exclusiv Femeilor –

”CAND CORPUL SI MINTEA TA SUNT LINISTITE, SUFLETUL TAU RADE!”- Osho

UNDE ARE LOC EDITIA NR.5  A TABEREI:

In perioada 24-27 Iulie 2014, ne vom intalni, ca de obicei, la munte  – un retreat de vara, pe parcursul caruia vor fi abordate toate subiectele care te intereseaza pentru propria ta vindecare, pentru propria ta evolutie, pentru ca armonia sa revina in viata ta.

Vom petrece 4 zile minunate departe de zgomotul si de agitatia oraselor, ca si pana acum, la Gura Diham. Un loc foarte prietenos, generos si, mai ales, cu o energie speciala. Vom fi in apropierea zonei despre care specialistii spun ca are efecte terapeutice exceptionale asupra organismului uman, o zona in care organismul nu oboseste, iar functiile fizico-chimice se revigoreaza brusc, o zona despre care se spune ca ar fi legendarul loc dintre cer si pamant.

INVESTITIA:

– 260 euro/persoana, daca achitati avansul pana pe data de 20 Iunie 2014

– 290 euro/persoana, daca achitati avansul dupa data de 20 Iunie 2014

 Pretul include:

 • materiale didactice 
 • pensiune completa: cazare in camere duble + toate mesele (meniu lacto-ovo-vegetarian) + coffee breaks intre ateliere
 • taxa de statiune/salvamont (taxe obligatorii, conform legislatiei)

Nota:Doamnele/domnisoarele care doresc cazare in regim single, vor achita in plus o diferenta de 120 lei.

Inscrierea este valida numai dupa achitarea unui avans de 50%, restul urmand sa se achite in momentul intalnirii la Gura Diham, cand vei primi si factura.

CADOU din partea MinuneMica.eu:

Fiecare participanta primeste din partea MinuneMica.eu un Voucher cadou: 30% discount la tratamentele cosmetice oferite de Amaryllis Beauty Salon din Bucuresti.

Numar de locuri limitat

CUM TE INSCRII?

1. Participarea este garantata doar de achitarea avansului de 50% din taxa mentionata mai sus.

Plata avansului de 50% (echivalentul in lei) se face prin virament bancar in contul:

RO44BTRL04701201R62631XX, Banca: Transilvania S.A. – Agentia Baba Novac, Bucuresti,

Titular: GEORGESCU LUCIA-MONA.

Ca referinta pentru operatiunea bancara, nu uita sa mentionezi: ”workshop”

2. CONFIRMI ACHITAREA AVANSULUI TAXEI

Te rog sa confirmi achitarea taxei la adresa lucia_mona_georgescu@yahoo.com, trimitand copia ordinului de plata, scanata si specificand numele si numarul tau de telefon si numarul de persoane pentru care ai achitat avansul.

3. Diferenta se achita in sala de curs, inainte de inceperea cursului – vei primi factura si chitanta, la Gura Diham.

Detalii si inscrieri: Mona Georgescu – telefon: 0722.501050; e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com

Stiu ca fiecare dintre noi reprezinta o Lumina in aceasta lume. Cei mai multi dintre noi nu vad aceasta Lumina, cu pretul de a nu-si putea celebra propria maretie interioara. Nevazand propria lor Lumina, nu pot vedea si impartasi cu ceilalti frumusetea acestei lumi. Sunt foarte multe motive care ne impiedica sa ne vedem Lumina si adevarata valoare, iar cea mai mare majoritate a acestora sunt foarte dureroase.

Dorinta mea este ca fiecare Femeie sa ajunga sa isi iubeasca viata si sa inceapa – la modul cel mai sincer – calatoria de auto-descoperire, de devenire psiho-spirituala, chiar daca aceasta calatorie nu este cea mai usoara dintre calatoriile pe care o Femeie le face de-a lungul vietii sale. Sper, insa, ca aceasta calatorie o va conduce pe fiecare Femeie catre un loc al Armoniei, al Echilibrului, al Linistii interioare si al Bucuriei – un loc pe care il simt ca fiind posibil pentru fiecare dintre noi.

Timp de 4 zile, departe de zgomotul oraselor, sunteti invitate sa experimentati metode practice si eficiente de constientizare a memoriei Sufletului-Corpului, dar si metode de conectare la propria sursa de claritate, de relaxare in interior, astfel incat ”parteneriatul” dintre Suflet-Corp-Minte-Spirit sa fie unul de succes!

Programul intensiv al celor 4 zile are ca scop dezvaluirea constelatiilor emotionale, privirea si intelegerea tiparelor si credintelor limitative care au dus la blocarea energiei naturale a Feminitatii, tipare si credinte care se activeaza in mod automat, impiedicandu-te sa te bucuri de Feminitate si de Viata ta.

Modalitatile de lucru reunesc procedee, tehnici si meditatii din sfera psihologiei, a auto-cunoasterii, optimizarii si evolutiei personale – toate vizand intelegerea si rezolvarea conflictelor interioare, purificarea sufleteasca, corporala si emotionala, conectarea la propria sursa de vitalitate si naturalete, constientizarea si gestionarea emotiilor negative care au produs blocaje in Suflet-Minte-Corp, reprimandu-ne Feminitatea si potentialul natural.

Experientele taberelor anterioare au fost cu totul aparte, am cunoscut Femei extraordinare si abia astept sa cunosc si urmatoarele Suflete ce vor veni alaturi de noi!

Daca Sufletul tau vibreaza cu invitatia mea si te indeamna sa ni te alaturi, te astept cu multa iubire si caldura la urmatoarea editie a taberei, pentru a incepe intr-un mod cu totul aparte vacanta de vara din acest an si pentru a avea mai multa incredere in noi si in Viata!

Programul intensiv al celor 4 zile este alcatuit din 12 explorari interioare si exercitii de prezenta, constientizare si armonizare.

Vom utiliza metode psihologice validate si tehnici profesionale de dezvoltare personala care ne vor sustine in acest proces de transformare si de schimbare.

Vom invata sa ne bucuram de viata din nou, intelegand modul in care viata ne este influentata de:

 • atasamente si imagini parentale,
 • dependenta si co-dependenta emotionala,
 • influenta traumelor traite copilarie,
 • violenta in familie,
 • abuzul emotional la care am fost expuse, in diferite perioade de viata,
 • sentimentele de vinovatie pe care le traim, in plan mai mult sau mai putin constient, dar care ne influenteaza viata in mod distructiv, zi de zi
 • auto-sabotori, prejudecati si presupozitii despre viata noastra, in punctul in care a ajuns fiecare.

DE CE SA PARTICIPI LA ACEASTA TABARA DE PSIHOLOGIE SI DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU FEMEI

DACA:

 • printre atatea probleme ale vietii de zi cu zi, ai uitat de tine, ai uitat cine esti, ai uitat ca existi in primul rand pentru tine,
 • ti-e frica sa iei decizii importante pentru viata ta,
 • daca nu stii sa asculti mesajele pe care sufletul si corpul tau ti le transmit sau nu stii inca sa le decodifici,
 • alegerile pe care le-ai facut pana acum nu te reprezinta asa cum ai vrea si nu esti in armonie cu tine, dar iti doresti aceasta armonie,
 • ti-ai ratacit visele printre responsabilitatile vietii de zi cu zi,
 • ai vrea, dar nu ai curaj inca, sa schimbi ceva la tine si sa te indrepti in directia dorita,
 • porti cu tine un dialog launtric, dar inca amani momentul intalnirii cu tine,
 • te-ai abatut de la visele tale,

Atunci, vacanta de vara din acest an iti este data sa o folosesti intr-un mod inedit altul decat cel obisnuit: sa iti amintesti toate aceste lucruri, sa le dai sensul dorit de tine si sa intelegi adevarata valoare pe care emotiile o au pentru Sufletul, pentru Corpul tau si pentru viata ta.

Pe parcursul celor 4 zile, vei invata sa iti asculti si sa iti recunosti corpul si simturile, sa iti constientizezi si  sa iti intelegi sentimentele, emotiile, sa realizezi ca ele fac parte din armonia fiintei tale si sa nu vezi neaparat ceva rau in emotiile negative. E nevoie sa ajungi singura la o „concluzie personala” in aceasta directie, nascuta din experienta si intelegere. Pentru ca cel mai mult conteaza cum te simti,  ce simti si cum esti in interior – cu inima inchisa sau dechisa, avand un zid in jurul inimii sau comunicand din toata inima cu viata noastra, cu Universul.

Se spune ca sentimentele ingropate de vii, nu mor niciodata. Intrucat ele nu au o ”supapa” de iesire, se vor ”orienta” catre organele corpului nostru, dezechilibrand energia interna a acestora si putand da nastere la boli, tulburari emotionale (stari depresive prelungite, depresii severe, anxietate, stari de angoasa etc.) si organice (boli cu localizare precisa).

Costul acestei atitudini nu este decat o suferinta psihosomatica (boli, uneori chiar cronice), acesta fiind chiar modul in care psihicul si fizicul elibereaza emotiile negative acumulate.

Intelegand si gestionand in mod sanatos memoria Sufletului – Corpului, Viata ta este in Echilibru, iar tu esti Fericita pentru ca stii cum sa atingi singura acest Echilibru.

Pentru ca tu sa poti atinge acest Echilibru si apoi sa il poti pastra, timp de 4 zile ne vom concentra   eforturile spre transformarea evolutiva, spre optimizarea personala – pornind de la constientizarea blocajelor emotionale si psihologice care ne-au afectat si inca ne afecteaza viata – personala si profesionala.

Exercitiile si tehnicile atent selectate  iti vor permite sa iti recastigi increderea in tine, sa iti redobandesti demnitatea, te vor ajuta sa te conectezi cu tine, trecand cu blandete, delicatete si intelegere dincolo de imaginea de la suprafata si sa te readuci in interiorul tau atat de minunat, pentru a trimite inapoi, celor din jur, adevarata ta stralucire.

Dupa cele 4 zile petrecute alaturi de noi, vei invata sa te asculti, sa te conectezi la sursa de liniste interioara, sa comunici cu Sufletul si cu Corpul tau si vei putea sa observi ca in viata ta vor aparea urmatoarele BENEFICII:

•  la nivel fizic: inveti sa iti asculti corpul si mesajele pe care corpul tau ti le comunica,

• la nivel emotional: vei reusi sa identifici propriile constelatii emotionale, sa constientizezi si sa accepti ranile copilariei si ale adolescentei, astfel incat sa nu te mai afecteze in prezent si nici in viitor; iti vei restabili echilibrul si armonia interioara,

• la nivel mental: vei constientiza impactul trecutului tau asupra actiunilor prezente; vei identifica modelele comportamentale din familia din care provii; vei invata sa inlocuiesti gandirea distructiva cu gandirea constructiva; vei descoperi cum sa controlezi propriile tipare/programe mentale si conditionari; iti vei dezvolta claritatea si intelegerea interioara,

• la nivel spiritual: redescoperi Armonia, Frumusetea, Centrarea in propria fiinta si, prin acestea, Alinierea cu tot ceea ce te inconjoara; simti ca faci parte din Univers si ca Universul are nevoie de unicitatea ta.

Scopul tuturor modalitatilor de lucru selectate, este atingerea si pastrarea starii de claritate si linistirea Sufletului si a Mintii – deopotriva.

Depinde numai de noi sa atingem Starea de Echilibru fara a neglija niciunul dintre aceste nivele, astfel incat sa fim mereu in contact cu Sufletul si cu Corpul nostru si in viitor sa nu apara regrete pentru alegerile, hotararile si deciziile pe care le luam acum!

La baza continutului si structurii taberei stau, in primul rand, energia pe care am investit-o cu drag, apoi tot ce am descoperit si am experimentat in propria-mi viata personala si profesionala, pentru a ajunge la Linistea interioara pe care toti o cautam si pentru a primi, cu recunostinta, Armonia, Iubirea si Bucuria in viata mea. Intre aceste etape, calatoria de la intuneric la Lumina, m-a imbogatit emotional, chiar daca nu toate momentele au fost usoare sau placute.

Sunt fericita si simt o bucurie imensa cand vad vibratia vindecarii si trairea autentica a fiecarei experiente minunate pe care o are fiecare participanta pe parcursul acestor zile speciale petrecute impreuna. Toate acestea transpar pe chipurile celor care incep sau continua procesul de transformare si, pentru ca am fost martora acestor momente speciale, sunt recunoscatoare tuturor!

Daca Sufletul tau vibreaza cu invitatia mea si te indeamna sa ni te alaturi, te astept cu multa iubire si caldura la urmatoarea editie a taberei – pentru a incepe intr-un mod cu totul aparte aceasta vacanta de vara, cu un tonus bun, proaspat, cu mai multa incredere in noi si in Viata!

featured image tabara 2014

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

 1. aurora voicu  May 14, 2012

  Foarte interesant mod de a privi lucrurile . A fi sceptic este un aspect benefic ptr . tine ca persoana , te scuteste de multe neplaceri ce le poti avea in relationarile tale cu cei din jur . Eu vad aceasta atitudine ca o masura de protectie a ta impotriva posibilelor atacuri din afara si a trece prin prisma propriilor convingeri si modului tau de a percepe lumea te va ajuta de a nu cadea in gresala .

  (reply)

Add a Comment