Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

FEMEIA


”Femeia trebuie iubita, nu inteleasa.

Acesta este primul pas catre intelegere.”

– Osho –“Femeia, acest mister ce creeaza Universul.

O intilnim peste tot: femeia-mama, femeia-sora, femeia-iubita, femeia-sotie, femeia-amanta, dar si femeia-om politic, femeia-director, femeia-om de afaceri.

Unde este insa Femeia? Cea care inspira poetii si pictorii cu misterul ei, Femeia fascinatoare, initiatoare, cea plina de erotism rafinat, femeia-copil, femeia-spirituala.

Femeia a uitat si a abandonat adevarata sa putere feminina: seductia.

Oare unde se regaseste femeia contemporana care se plinge din ce in ce mai des de nefericire, de neimplinire?

Sa fie de vina noul tip de femeie, femeia-barbat? Privind in jur vedem o noua femeie, cu un comportament confectionat, cu o atitudine masculina, dornica sa fie cit mai egala cu barbatul in ierarhia sociala.

Orice femeie are puterea sa aiba orice relatie doreste, un cuplu armonios unde fericirea si iubirea sa infloreasca.

Femeia este un alchimist al Universului, are piatra filosofala – tot ce trebuie sa faca este sa-si trezeasca sufletul si sa foloseasca acea putere ascunsa.

Forta feminina, acea energie colosala, misterioasa, o insoteste oriunde s-ar duce si orice ar face. Are puterea de a incanta, de a seduce. Fiecare femeie s-a nascut cu propriul mister, cu infatisarea si magnetismul personal si de aceea o femeie nu trebuie sa inceteze, in nici o imprejurare, sa fie Femeie.

Capacitatea de seductie a femeii se naste din privirea sa profunda, infinita, ceva in care te poti pierde cu usurinta, in care iti poti pierde propria identitate, pentru a renaste.

Femeia este rara. Ea ingenuncheaza marile personalitati masculine, rastoarna tronurile,  opreste anii. Pielea sa este de marmura, iar cand apare Una, Ea pune in impas intreaga lume.

Unde se duc fluviile, zapezile, pasarile singuratice? Toate se scufunda in Femeie. Dar Ea este rara, Va trebui sa fugim cand o intilnim, deoarece cand iubeste este implacabila. Dar Ea este rara.

Adevarata Femeie, cea care vine din noaptea Timpului, Femeia care ne-a fost data de divin, apartine in intregime de un univers diferit de cel al barbatului.

Ea lumineaza cealalta extremitate a Creatiei. Ea cunoaste secretul apelor, al pietrelor, al plantelor si al animalelor. Ea se uita fix la soare si vede clar in noapte. Ea poseda cheile sanatatii, ale relaxarii, ale armoniilor materiei.

Ea este magiciana alba, feea cu aripile mari si umede, cu ochii transparenti, cea care asteapta barbatul pentru a incepe Paradisul terestru. Cand Ea se daruieste Lui, intr-un moment sacru, ii deschide prin calda obscuritate a pantecelui ei poarta catre o alta lume.

Ea este izvorul virtutilor: dorinta pe care Ea o inspira consuma excitarea. Scufundarea in Ea reda castitatea. Ea este sterila pentru ca Ea opreste roata timpului.

Ea readuce barbatul in copilaria lui. Ea este cea care il restituie muncii, indatoririlor sale. Femeia adevarata este cea care face din barbat mai mult decat este. Ea este suficienta pentru ca el sa existe in plenitudine.

Barbatul trebuie sa treaca prin ea pentru a ajunge la fiinta sa adevarata, si chiar daca el a ales alte asceze, o va intilni din nou sub forme simbolice.

Descoperirea Femeii Adevarate este o gratie. Unirea cu Ea cere bunavointa lui Dumnezeu. Acele intilniri stranii! Ea apare brusc in trupul falselor femele, iar barbatul favorizat care o vede incepe sa tremure de dorinta si de teama. Apoi totul se va transforma, iar el va inceta sa se mai joace cu el insusi.

Cert este ca barbatul trebuie sa treaca prin Femeie pentru a ajunge la fiinta sa adevarata.

Femeia, orice femeie, este adevarata initiatoare a barbatului, calea sa catre Sine.

Femeia trebuie insa sa se desavirseasca, deoarece prin desavirsirea sa, va produce desavirsirea acestei lumi.

Prin transformarea ei constienta se va produce transformarea inconstienta a acestei lumi.

Adevarata natura a femeii este Iubirea, legea fundamentala a Universului. Ea se poate regasi astfel, iubind neconditionat, daruind lumina si pe sine.

Femeia naste universuri cand se lasa purtata de energia ce i-a fost daruita.

Ce muzica poate incanta mai mult urechea unui barbat decat muzica unei femei ce face dragoste, ce dans poate fi mai minunat decat trupul unei femei ce se unduieste pe ritmurile pasiunii? Femeia poate face o arta din amor o arta a vietii eterne.

Femeie,  fii Femeie!!! Iubeste, daruieste, asculta, iarta, creeaza, joaca-te, danseaza, fa dragoste!!! “

– articol inspirat din cartea ”Arta de a fi Femeie” de Svetlana Sauciuc –

sursa: AICI

 


0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment