Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Faureste-ti un Vis. Apoi urmeaza-l cu Incredere

Faureste-ti un Vis. Apoi urmeaza-l cu Incredere

A visa inseamna a imagina. A imagina inseamna a actiona. A actiona inseamna a realiza.

Marea provocare a vietii este sa ai vise marete, nobile, la care sa tii, pentru ca ele sunt urzeala din care se va tese viitorul – un viitor fascinant, presarat cu valoroase posibilitati.

Cele mai mari realizari ale omenirii au inceput prin sadirea viselor. Dintr-o singura ghinda se naste o padure. Dintr-un bob de porumb se nasc lanuri intregi. Vita-de-vie daruieste nenumarati ciorchini. Tot asa, visele sunt semintele tuturor realitatilor viitoare.

Astazi, situatia ta materiala poate fi apasatoare si dificila, dar acest fapt nu va fi de lunga durata daca iti fauresti un vis incitant pe care sa il urmezi din tot sufletul. Cand visul iti va schimba lumea interioara a ideilor, lumea exterioara va raspunde schimbarii. Un vis entuziast aduce cu sine schimbarea.

Fii prudent in ceea ce visezi in mod constient, daca vrei ca visul sa se implineasca. Visul care te inflacareaza si pe care il pastrezi in suflet este sursa unei realizari care va dura o viata.

Faureste-ti un vis; nu-l lasa sa scape; pastreaza-l cu sfintenie, ca pe un bulgare de aur. Lasa-l sa-ti rascoleasca sufletul si sa-ti stimuleze gandurile, pentru ca el va determina cursul vietii tale. Urmeaza-ti visul cu incredere si intr-o zi se va realiza.  Fii prudent in ceea ce visezi in mod constient, daca vrei ca visul sa se implineasca.

Visul care te inflacareaza si pe care il pastrezi in suflet este sursa unei realizari care va dura o viata. Intr-o buna zi visul din sufletul tau se va realiza, indiferent de natura sa: bun sau rau, sau si bun si rau, nu are importanta. In final, viata ta va urma cursul pe care ti-l doresti cel mai mult.

Vei primi adevarata rasplata pentru efortul depus, pe masura propriilor tale idei. Indiferent de ceea ce esti acum, vei accepta status-quo-ul, vei reusi sau vei esua in functie de esenta gandurilor tale. Poti ajunge la inaltimea celui mai nobil vis al tau sau te poti cobori la nivelul cel mai josnic al imaginatiei tale. Pentru ca ai libertatea de a gandi, soarta este in mainile tale. Tu esti singurul raspunzator.

DE RETINUT: Viziunea este pecetea destinului tau.

Glenn Bland, Puterea Mintii

sursa: AICI

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment