Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Există viață după doliu!

 

Pentru ca Moartea face parte din Viata si nu suntem pregatiti sa ne confruntam cu acest moment al Trecerii Dincolo a persoanelor iubite, proiectul”Exista Viata Dupa Doliu”se adreseaza acelora dintre noi care au ramas fara persoanele dragi si au nevoie de sustinere terapeutica,  in momentele care urmeaza acestei despartiri definitive…

Inscrieri grupuri de suport gratuite

– Bucuresti, incepand din luna iulie 2011 –

Pentru cei care au pierdut recent o persoana draga, organizam din iulie 2011, in Bucuresti, intalniri de suport cu facilitatori profesionisti.

Toti participantii vor putea aici sa vorbeasca despre pierderea lor, sa se simta aproape de oameni care ii inteleg si sa se regaseasca pe sine pentru a putea merge mai departe.

Nu exista taxa de participare.

Daca simti nevoia sa contribui cu ceva, poti aduce apa sau turta dulce (de exemplu) pentru colegii tai de grup, in memoria persoanei dragi pe care ai pierdut-o.

Grupul nostru va fi format din 8-12 persoane cu o pierdere similara, iar facilitatorii suntLivia Caciuloiu Minea si Alex Octavian Caciuloiu.

Ambii sunt Consilieri psihologici si Psihoterapeuti cu drept de libera practica si lucreaza voluntar in acest proiect.

Vom avea pentru inceput 5 intalniri a câte 2 ore.
Locatia (
zona centrala) va fi comunicata doar celor care vor face parte din grup.

Pana pe 1 iunie 2011, trimiteunemail la adresa liviaminea@hotmail.com sau suna la 0742.024.642 pentru a programa o prima sedinta de consiliere psihologica individuala GRATUITA, in care vom vedea impreuna daca acest grup de suport este cea mai potrivita forma de sprijin pentru tine acum.

Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai care au pierdut recent o persoana draga si iti vor multumi! Serviciile sunt disponibile oricui, indiferent de apartenenta religioasa, de varsta sau alte criterii.

Despre procesul de doliu, gasesti aici un filmulet scurt: http://www.youtube.com/watch?v=A1LqRTkgzK0&

Cu bine,

Livia Caciuloiu Minea, consilier psihologic si psihoterapeut
Telefon: 0742.024.642
http://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/about/

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment