Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Evolutia unei Femei Constiente trece prin Vindecare si Schimbare Asumata

Evolutia unei Femei Constiente trece prin Vindecare si Schimbare Asumata


“Nu e nimic mai interesant decat sa te intorci intr-un loc care a ramas neschimbat, ca sa iti dai seama cat de mult te-ai schimbat tu” spunea Nelson Mandela.
Asa se intampla pentru fiecare Femeie care revine acasa, dupa SENS: constata cat de mult s-a schimbat in bine – a devenit mai structurata in gandire si comportament, isi poate urmari obiectivele personale, poate vedea cu claritate si realism ce se intampla cu viata ei, se repozitioneaza in mod sanatos fata de cei din jur fara a se mai lasa invadata si manipulata, poate alege in mod constient si asumat in ce directie isi doreste sa se indrepte, poate gestiona situatii dificile pe care inainte de SENS nu le putea gestiona in mod asumat, pragmatic si matur.
Se numeste evolutie constienta – si incepe cu vindecarea. La SENS.
SENS: exercitii cu practicabilitate imediata.
SENS: activitati de grup relevante si captivante.
SENS: informatii utile usor de asimilat si de integrat in viata personala, de cuplu, de familie, profesionala si in relatiile cu prietenii.
Si, nu in ultimul rand: suport dupa SENS, pentru fiecare participanta!
In acest moment mai sunt disponibile doar 2 locuri iar inscrierile sunt deschise pana pe 31 Iulie.
Te invit aici http://www.minunemica.eu/sens-bootcamp-integrativ-pentru-femei/ sa consulti detaliile despre editia nr.7 si testimonialele primite din partea femeilor care au participat pana acum – te astept cu mult drag alaturi de noi la Sinaia, intre 4-7 August!
Le multumesc doamnelor si domnisoarelor care s-au inscris pana acum – abia astept sa ne cunoastem sau, dupa caz, chiar sa ne revedem cu aceasta ocazie dedicata femeii si problematicii vaste cu care femeia din Romania se confrunta (in plan personal, in relatia de cuplu/familie, in alte context sociale sau profesionale).
Mona Georgescu
Psiholog clinician de orientare psihanalitica
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment