Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Centrul International pentru Resurse si Formare ”Alfred Adler”

Centrul International pentru Resurse si Formare ”Alfred Adler”


 CENTRUL INTERNATIONAL PENTRU RESURSE SI FORMARE

ALFRED ADLER

va invita in luna martie, 2014

la o serie de evenimente cu

Karen John, Ph. D.

Psiholog, trainer, supervizor, consultant guvernamental

pentru programe de leadership in UK

karenKaren John este psiholog si lucreaza in Marea Britanie ca si trainer, cercetator, lector, consultant, psihoterapeut adlerian si supervizor pentru practica terapeutica si organizationala. In ultimii 13 ani a sprijinit agentiile, liderii si personalul implicat in serviciile de educatie integrata, sanatate si asistenta sociala pentru copii, familii si comunitati si a colaborat la dezvoltarea, lansarea si desfasurarea Calificarii Profesionale Nationale in cadrul Centrului Integrat pentru Leadeship si la programele de Masterat si Doctorat in Leadeship de la Universitatea din Leicester. Avand 43 ani de experienta in psihologia academica si psihiatrie, sanatate mentala si servicii de asistenta sociala, cercetare si training, scopul ei consecvent a fost  sa ajute indivizii, familiile, organizatiile si specialistii sa recunosca si sa depasesca obstacolele interioare si exterioare care interfereaza cu functionarea lor sanatoasa. Este autoare a 65 de articole si capitole in lucrari de specialitate.

*

 

21-23 Martie 2014

Bucuresti

LEADERSHIP-UL BAZAT PE PRINCIPIILE ADLERIENE

Cum sa fii punctul care sustine cercul…

Acest workshop invita participantii sa experimenteze ceea ce inseamna a fi lider, a avea un lider si a lucra impreuna cu ceilalti pentru a creste eficienta liderului si performanta in atingerea scopului propus, sa invete cum sa ofere spatiul, suportul si siguranta necesare asumarii riscurilor…si cum sa invete din toate acestea. Fie ca esti lider, manager, supervizor, profesor sau facilitator,este esential sa-ti dezvolti bune abilitati de comunicare, sa iti pastrezi o perspectiva pozitiva si sa ai capacitatea de a vizualiza si de a modela pentru si impreuna cu ceilalti.

Exercitiile in echipe sau cele de grup vor ajuta participantii sa-si ridice nivelul inteligentei emotionale, sa-si maximizeze calitatile si abilitatile de lideri, sa  se inteleaga pe ei insisi si sa inteleaga , in termeni adlerieni, stilul lor de viata si pe al altora (“stilul de viata” in termeni adlerieni se refera la setul de convingeri despre sine, viata si ceilalti care determina comportamentul, atitudinea si miscarea persoanei).

In plus fata de lucrul in echipe si de parcurgerea unei serii de sarcini de grup, participantii vor explora urmatoarele subiecte in perechi, in grupuri mici sau ca membri ai grupului mare:

•   Inteligenta emotionala si stilurile de leadership

•   Puterile noastre sunt si punctele nostre slabe

•   Factorii nutritivi si toxinele leadership-ului

•   Cei 4 C (nevoi fundamentale psihologice de-a lungul firului vietii)

•   Curajul de a fi imperfect

•   Conducand schimbarea

•   Raspunsuri psihologice la schimbare si tranzitie, curba pierderii/schimbarii

•   Un model de supervizare si management

•   Abilitati de comunicare: ascultarea si exprimarea eficienta

•   Ascultarea activa

•   Cum dam si cum primim feedback

•   Cum purtam conversatii dificile.

Program:

21 martie 14.00-20.00

22 martie 10.00-13.00, 14.00-18.00

23 martie 10.00-13.00, 14.00-18.00

Locatia: va fi anuntata tuturor celor inscrisi

!!!Numar limitat de participanti (maxim 24 de participanti)!

Cost: 150 euro (sau echivalentul in lei, la cursul zilei; taxa poate fi achitata in numerar sau in contul ING: RO48INGB0000999903422401, beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler, pana la data de 13 martie). Inscrierea nu este considerata valida decat dupa achitarea taxei de participare.

Inscrieri si informatii:

Ramona Andrei, email:ramonaandrei@alfredadler.ro, tel.0721235056,

Andi Beldianu, email: andibeldianu@alfredadler.ro , tel.0722767841.

*

24 Martie 2014

Bucuresti

DINAMICI DE GRUP. GRUPUL CA SI OGLINDA.

Open-forum

Acest open-forum experiential focalizat pe dinamici de grup va invita si implica participantii sa impartaseasca si sa prelucreze situatii dificile, recente sau curente, care implica contexte de grup. Prin transpunere, participare si observarea diferitelor scenarii de grup, sunt ilustrate teorii despre grup si fenomene, pe masura ce membrii grupului invata despre ei insisi si despre ceilalti intr-o gama larga de contexte diferite de grup.

Acest eveniment este un eveniment de tip open-forum, in care fiecare participant are prilejul sa proceseze situatii dificile cu care s-a confruntat sau pe care le-a evitat, in cadrul grupurilor de care apartine sau cu care lucreaza (fie ca terapeut, consilier, coach, facilitator, fie ca profesor, coordonator, membru sau lider al unei echipe). Fiecare participant la open-forum poate sa ofere un feedback, poate participa la procesul de grup si poate sa-si insuseasca orice concluzie, insight sau feedback ii este folositor in contextul curent sau potential de viata.

Program: 24 martie 17.00-20.30

Locatia: va fi anuntata tuturor celor inscrisi

Cost: 100 ron (taxa poate fi achitata in numerar sau in contul ING: RO48INGB0000999903422401, beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler).

Inscrieri si informatii:

Ramona Andrei, email: ramonaandrei@alfredadler.ro, tel.0721235056,

Andi Beldianu, email: andibeldianu@alfredadler.ro, tel. 0722767841.

*

27 Martie 2014

Brasov

CUM SA FII LIDERUL CARE FACE DIFERENTA

Mini-workshop de leadership adlerian

Acest workshop isi propune sa ajute participantii sa exploreze principiile de leadership, atributele si stilurile care contribuie la a fi un lider eficient si incurajator. Ca si consilier, terapeut, supervizor, manager, profesor, facilitator sau parinte ai nevoie de abilitati de comunicare stabile si eficiente, de o perspectiva optimista si de capacitatea de crea o viziune si de a modela pentru si impreuna cu ceilati, astfel incat sa faci diferenta ca si lider.

Observand propriile experiente in care ati condus si ati fost condusi, facand distinctia dintre a conduce (leadership) si a manageria (management), reflectand la ceea ce hraneste si ceea ce intoxica stilul de leadership si practicand comunicarea pozitiva, feedback-ul si abilitatile de coach, participantii vor putea sa evalueze abordari alternative care sa-i conduca la a fi lideri mai puternici, cu un grad mai mare de compasiune, sa fie modele.

Acest mini-workshop se adreseaza parintilor care-si doresc sa depasesca modelul recompensa/pedeapsa si celor care vor sa stie  cum sa transmita mesaje pozitive puternice copiilor, se adreseaza profesorilor care isi doresc sa modeleze in elevii lor calitati si atitudini care sa produca o schimbare in perspectiva lor asupra vietii si lumii, se adreseaza managerilor care-si doresc ca organizatiile sau grupurile pe care le conduc sa fie “vii” si  formatoare de personalitati, facilitatorilor care-si doresc sa-si imbogateasca perspectiva cu cea a principiilor adleriene, terapeutilor, coach-ilor, consilierilor care isi doresc sa stie sa modeleze clienti adaptati, autentici si proactivi.

Program: 27 martie 16.00-20.00                    

Locatia: Hotel Kronwell, Brasov, B-dul Garii, nr. 7 (mai multe detalii la inscriere)

Cost: 100 ron (taxa poate fi achitata in numerar sau in contul ING: RO48INGB0000999903422401, beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler).

Inscrieri si informatii:

Adina Voinea,email: adinavoinea@alfredadler.ro , tel.: 0722469242

*

28-30 Martie 2014

Brasov

DINAMICI DE GRUP SI FACILITARE.

Workshop experiential adlerian

Promovarea si propagarea egalitatii sociale in mediul de lucru sau in alte contexte de viata presupune intelegerea si intampinarea dinamicilor de grup si a nevoilor de grup, in aceeasi masura fiind insa important sa intelegem si nevoile individuale si problemele legate de stilul de viata (in termeni adlerieni “stil de viata” se refera la setul de convingeri pe baza caruia individul interpreteaza si reactioneaza la si in viata). In cadrul acestui workshop interactiv, experimental si experiential participantii sunt invitati sa puna in scena experiente de grup si scenarii astfel incat sa creasca nivelul eficientei lor ca si facilitatori, traineri si membri ai unor grupuri sau echipe.

Workshopul isi propune:

1) Sa ridice nivelul intelegerii asupra dinamicilor de grup si asupra nevoilor individuale in grupuri;

2) Sa identifice si sa exploreze intr-un mod creativ experientele personale sau pe ale celorlalti, in roluri de lideri sau membri ai unor grupuri si sa gasesca moduri eficiente de a evolua in grup.

Program:

28 martie 16.00-20.00

29 martie 10.00-13.00, 14.00-17.00

30 martie 10.00-13.00, 14.00-17.00

Locatia: Hotel Kronwell, Brasov, B-dul Garii, nr. 7 (mai multe detalii la inscriere)

!!! Numar limitat de participanti (maxim 14 participanti)!

Cost: 120 euro (sau echivalentul in lei, la cursul zilei; taxa poate fi achitata in numerar sau in contul ING: RO48INGB0000999903422401, beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler, pana la data de 21 martie). Inscrierea nu este considerata valida decat dupa achitarea taxei de participare.

Inscrieri si informatii:

Adina Voinea,email: adinavoinea@alfredadler.ro

 

1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

Add a Comment