Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Este in puterea ta sa te reconstruiesti – pentru ca Cine esti Tu conteaza!

Este in puterea ta sa te reconstruiesti – pentru ca Cine esti Tu conteaza!


 ”Fericirea este rezultatul actiunii corecte.” André Compte-Sponville, filozof
2018 este aproape. Si pentru ca stiu ca iti doresti ca in acest nou an sa iti fie bine si sa fii fericit, iti doresc din tot sufletul sa poti face alegerile si schimbarile care te vor aduce mai aproape de tine, sa inveti sa iti redobandesti echilibrul psihic, sa inveti sa stabilesti relatii de tip adult – adult, sa iti regandesti relatia de cuplu (daca esti intr-o relatie), sa iti cunosti granitele, sa inveti sa trasezi granite flexibile si sanatoase si sa te bucuri de relatii armonioase cu persoanele din viata ta asa cum ai nevoie!
Stiu ca putem avea prabusiri, stiu ca viata ne poate pune in genunchi uneori – insa stiu ca ne putem bucura si de ridicari frumoase si de durata. Nu stiu ce iti doresti sa pastrezi din 2017 si la ce vrei sa renunti din anul ce se incheiat. 
Este in puterea ta sa (te) ”darami”, dar este in puterea ta sa iti asumi responsabilitatea pentru alegerile tale (corecte sau incorecte, in favoarea sau in defavoarea ta) si pentru ceea ce ai ignorat despre tine si despre ceilalti pana acum.
Este in puterea ta sa te si reconstruiesti, sa inveti sa gandesti altfel despre tine si sa iti aduci in viata armonia si fericirea – pentru ca meriti, pentru ca Cine esti TU conteaza!
Este in puterea ta sa soliciti ajutor specializat atunci cand nu te mai descurci emotional cu situatiile delicate in care ajungi – si este in puterea ta sa iti dai seama cand acest lucru chiar trebuie facut. 
Iti multumesc pentru incredere si pentru prezenta ta alaturi de mine in anul ce este pe cale sa se incheie – te astept si in continuare, in 2018 – pe site, cu articole pentru tine, la cabinet – locul in care vei reveni la tine si la adevaratele tale valori, in bootcamp-ul de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala pentru femei (SENS9 – va fi anuntat in curand) sau pe Facebook (profil personal, pagina de fani a site-ului si pagina de fani a cabinetului).
La multi ani, cu drag!
Mona Georgescu
Psiholog clinician de orientare psihanalitica
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com / telefon: 0722.501050
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment