Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Elibereaza generatiile trecute si viitoare!

Elibereaza generatiile trecute si viitoare!

Elibereaza generatiile trecute si viitoare!

  • Loialitatile invizibile ale familiei si  autosabotajul inconstient
  • Cine trage sforile in viata noastra?
  • Talente si pasiuni ereditare – pasiunile noastre sunt intr-adevar ale noastre?
  • Vindecarea Ancestrala – raul curgator dintre generatii
  • Cum sa aprinzi Farul Vietii trezind Sufletul familiei
  • Noi suntem cheia dintre trecut, prezent si viitor
  • Darul vietii si recunostinta

Loialitatile invizibile ale familiei si autosabotajul inconstient

Dragostea, increderea si atasamentul pe care le avem fata de familie, ne fac deseori sa acceptam fara sa punem la indoiala daca anumite valori, convingeri sau credinte sunt potrivite pentru noi. Dorinta noastra de a ramane loiali acestor invataturi pretioase poate sa contravina propriilor invataturi sau credinte despre viata.

Daca in familie exista intiparita o credinta conform careia “pentru success sau pentru bani trebuie sa muncesti mult si din greu si sa sacrifici lucruri importante, pentru ca, toate au un pret “ atunci, avem toate sansele ca scenariul vietii noastre sa reflecte exact aceasta credinta, chiar daca asta inseamna sa ne autosabotam (in mod inconstient).

Daca ar fi sa ne uitam acum la viata noastra, cate astfel de tipare am gasi in experientele pe care le-am trait pana acum? Cu toate credintele noastre ca “suntem creatorii propriei existente” sau ca “Legea Atractiei functioneaza indubitabil”, nu de putine ori am fost surprinsi sa traim opusul. Si nu din cauza ca setul nostru personal de convingeri nu ar fi bun, ci pentru ca in mod inconstient ne-am sabotat propriul succes, ne-am distrus relatiile cu ceilalti, sau ne-am indepartat partenerul de viata. Deseori, am lasat ca “mama, tata, bunica, bunicul, matusa, unchiul” sa actioneze in locul nostru dand glas unui comportament care nu ne caracteriza.  

Intrebarea este “cui dam glas si de ce? si “Cum putem sa evitam asta, pentru ca viata noastra sa urmeze cursul pe care noi il dorim?

Cine trage sforile in viata noastra?

In timpul explorarii vietii de familie, oamenii descopera ca traiesc sau au trait de multe ori povestile de viata, de dragoste sau financiare ale celor care au existat inaintea lor.

Acele “blesteme de familie” care au facut ca un bunic sau o bunica sau un alt stramos al nostru sa aiba o neimplinire in viata sau o poveste de dragoste dureroasa sau experienta unui esec financiar, fac ca aceste povesti sa fie retraite de noi.

Poate vi s-a intamplat sa constatati ca povestea dumneavoastra de dragoste sau relatia dvs cu banii seamana in mod uluitor cu cea a unei bunice sau a unui bunic. Cumva, tiparul unei scene traite in istoricul familiei se repeta si in viata dumneavoastra.

Toate actiunile neincheiate ale stramosilor nostri au o influenta puternica asupra hotararilor pe care le luam in diferite domenii din viata, facand loc acestor povesti sa se manifeste si sa isi gaseasca o finalitate. Este important sa identificam ariile din viata noastra in care si-au facut loc povestile bunicilor/stramosilor.

O data ce identificam sursa/stramosul de la care vine aceasta influenta si vindecam trauma/suferinta care a ramas energetic blocata timp de generatii, ii eliberam si pe ei si ne eliberam si pe noi. Viata noastra incepe sa isi reia cursul, iar spatiul curat pe care il cream ne va permite atat noua cat si generatiilor urmatoare sa isi traiasca propriile povesti.

Intrebarea este “a cui poveste o jucam?” / “cine din familia noastra a trait o poveste similara?”

Talente si pasiuni ereditare – pasiunile noastre sunt intr-adevar ale noastre?

Uneori pasiunile noastre nu sunt ale noastre, dar le manifestam ca si cum ar fi.

Se poate sa fi simtit in viata noastra o atractie irezistibila pentru un domeniu sau o persoana si cu toate acestea sa nu fi gasit bucuria sau implinirea in acea directie.

Unele din pasiunile noastre, dorintele, visurile sau obiectivele s-ar putea sa isi gaseasca sursa tot in istoricul familiei.

Asa cum putem mosteni boli genetice, trasaturi ereditare de caracter sau fizice, ori diferite talente (pictura, voce, talente artistice sau literare), putem mosteni si pasiuni pentru anumite domenii.

Poate vi s-a intamplat  la un momentdat ca, dupa ce v-ati implinit ceea ce considerati a fi un vis sau o dorinta arzatoare, sa va simtiti lipsiti de entuziasm sau neimpliniti sau poate chiar sa simti ca v-ati irosit viata degeaba.Asta este semnul ca ati trait si ati manifestat pasiunea/visul/dorinta altcuiva.

Intrebarea este: “Pasiunile noastre sunt chiar ale noastre?” si daca nu sunt, atunci “Care sunt pasiunile, dorintele, visurile noastre?

Vindecarea Ancestrala – raul curgator dintre generatii

Viata noastra si viata tuturor celor care au trait inaintea noastra este ca un rau curgator. Acest rau poarta in el toata informatia ancestrala, poate fi plin de cunoastere, de intelegere si intelepciune daca nu este poluat de incarcaturi energetice toxice. (trauma, suferinta, neimpliniri, durere, boala, tristete…)

Vindecarea Ancestrala presupune sa urci in susul raului (sa patrunzi in istoria familiei) si sa cureti raul de toate gunoaiele care au fost aruncate (in mod inconstient) de generatii. Un rau curat inseamna viata, inseamna sanatate, inseamna prospetime si prosperitate. Toate generatiile viitoare se pot bucura de libertatea de a se manifesta plenar in viata, fara sa se mai loveasca de influentele trecutului.

Intrebarea este “suntem dispusi sa curatam legaturile dintre generatii si sa lasam ca mostenire copiilor nostri un spatiu de creatie si de manifestare perfect curat?

Noi suntem cheia dintre trecut, prezent si viitor

Noi suntem poarta dintre trecut si viitor. Prezentul nostru are puterea de a schimba atat trecutul cat si viitorul. Tot ceea ce s-a intamplat in trecut, traieste in continuare in spatii care interfereaza si influenteaza prezentul si viitorul nostru. Curatand aceste spatii, interferentele dispar.

Din pacate, de multe ori nu constientizam ca ceea ce facem in viata influenteaza zeci de generatii. (atat din fata cat si din spate). Noi suntem cheia si noi putem sa facem ceva, ACUM care sa faca o diferenta pentru generatiile urmatoare. Daca am incerca sa traim fara sa ne limitam la propria existenta, ci sa fim constienti ca suntem infiniti, prin legaturile pe care le avem cu trecutul si cu viitorul, poate ca am deveni mai responsabili si am privi dincolo de limita propriei noastre existente.

Ne iubim copiii si ne dorim tot ce este mai bine pentru ei, neglijand ca uneori “ce este mai bine” nu se rezuma doar la acoperirea unor nevoi fizice limitate de spatiu si timp, ci si la acoperirea unor nevoi nelimitate de spatiu si timp. Ca fiinte, lasam mostenire ce putem (case, masini, averi materiale…) dar ca spirite, mostenirea pe care le-o lasam este: intelepciunea, cunoasterea, armonia si mai ales spatiul de iubire.

Darul vietii si recunostinta

Cel mai important lucru pe care il primim de la stramosi este darul vietii. Doar pentru asta si merita sa fie onorati si eliberati. Deciziile pe care ei le-au luat in viata au permis ca noi sa ne nastem si sa facem parte din familia  din care provenim.

Modul in care decidem sa ne traim viata de acum inainte, o data ce ne eliberam de tot ceea ce nu era al nostru, va fi hotarator pentru cei care vor veni dupa noi. Daca pana acum nu stiam sau nu constientizam cat de important este sa curatam legaturile cu stramosii, acum stim. Ar fi trist sa nu incercam macar sa curatam spatiile care leaga atatea generatii.

O data cu darul vietii sa daruim si un spatiu de iubire!

Vindecarea Ancestrala poate sa faca o diferenta nu doar pentru noi, cat si pentru cei care au trait inaintea noastra si pentru toti cei care vor trai dupa noi. Este un privilegiu sa putem spune ca am contribuit cu adevarat la o lume mai buna, o lume care va exista cu mult dupa plecarea noastra. Va fi, de departe,  cea mai valoaroasa mostenire pe care o lasam acestor generatii, si candva, cineva isi va aminti de noi cu drag.

Evenimentul de Vindecare Ancestrala va avea loc pe 1-3 februarie 2013 si este primul workshop de Vindecare Ancestrala prin Teatru Dinamic pe care il organizam la Bucuresti.

Vor fi 2 zile si jumatate de poveste, in care vom calatori in trecutul familiei noastre si, prin tehnici consacrate vom elibera, vom vindeca, vom identifica si vom readuce pacea, armonia si bucuria atat in vietile noastre cat si in sufletele celor din trecut.

Va fi un worshop in care vizibilul se va impleti cu invizibilul, posibilul cu imposibilul iar miracolele vor incepe sa faca parte din viata noastra de zi cu zi. Viata va incepe sa curga, asemenea raului si va hrani multe generatii de acum inainte.

Cei care doresc sa se inscrie la curs pot beneficia de o reducere de 100 Ron fata de pretul de lista, cu rugamintea sa faca plata pana pe 18 ianuarie 2013.  

Gasiti detalii despre workshop, agenda si inscriere pe www.stepsintothelight.ro.

Georgiana Vasilescu

Managing Partner Inner Mind Potential

 

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment