Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Echilibrul emoțional al tuturor femeilor este asigurat doar prin psiho-educație

Echilibrul emoțional al tuturor femeilor este asigurat doar prin psiho-educație


Sunt din ce în ce mai multe femei care au înțeles că psiho-educația este soluția de care au nevoie și pe care o pot utiliza în toate situațiile problematice cu care se confruntă: în familia de proveniență, în relațiile de cuplu, în familii, în relația cu copiii, în relația cu prietenii, cu șefii, cu colegii de muncă, cu clienții și în orice altă situație/relație din viață cotidiană.
Pentru că lumea a devenit din ce în ce mai vizibil un loc al dezechilibrului, al lipsei de repere și al oportuniștilor de orice natură, psiho-educația este ceea ce ai nevoie: înveți, previi, te protejezi, iți asiguri – sau iți redobândești – echilibrul emoțional și îl păstrezi pe țoată durata vieții dacă înveți, cu ajutorul psiho-educației, abilități sănătoase de comunicare și strategii adulte de identificare și  gestionare a disfunctionalităților și conflictelor. 
Nu este o plăcere să realizezi, de la o zi la alta, că oamenii nu pot și nu doresc să se schimbe în bine – în raport cu tine, cu viața lor și cu viața, în general. Tot mai multe persoane se confruntă cu șocul acestei constatări: da, lumea este un loc al celor cu elemente de personalitate narcisică sau cu alte tulburări mascate, camuflate bine cu ajutorul funcționalităților sociale și profesionale (directori, leaderi, multe diplome, etc.). Sub toate aceste funcționalități, însă, zace un caracter din ce în ce mai reprobabil; și tocmai pentru că este important să știi cine este în fața ochilor tăi, cui ești pe cale să-i oferi acces în viața ta personală sau profesională, este bine să înveți cât mai multe elemente de psiho-educație. 
Acest lucru este posibil pentru fiecare femeie, chiar în această vară – la ediția nr.11 a bootcamp-ului pentru femei, SENS. 
SENS te așteaptă și pe tine!
SENS este un loc pentru fiecare femeie, indiferent de vârstă, indiferent de statut social, de statut profesional.
🍒 SENS – retreat anual pentru femei
🍒 Când: 6-9 August 2020
🍒 Unde: Bran, Pensiunea Muntele Rece
🍒 Early bird: 1 Martie 2020
🍒 Nu uita că, dacă ești angajată, trebuie sa obții din timp aprobare pentru concediu!
Pentru cine este SENS?
SENS este pentru toate femeile, însă în mod special este pentru femeile care:
– au înțeles că echilibrul emoțional și sănătatea mintală reprezintă prioritatea lor numarul unu
– au înțeles că au nevoie de informații corecte în ceea ce privește redobandirea echilibrului emotional/recuperarea/vindecarea și relațiile (indiferent de natura relatiilor)
– au înțeles cu adevărat că trebuie să se responsabilizeze pentru viața lor, își doresc să învețe ce au de făcut în această direcție și cum să mențină schimbarile facute
Dacă și tu ai înțeles că sănătatea ta mintală este comoara ta cea mai de pret, dacă și tu ai înțeles că frumusețea unei femei se construiește în jurul valorilor sale interioare, dacă și tu ai realizat că lipsa informațiilor complete și corecte îți afectează viața și echilibrul emoțional și a dus la pierderea puterii tale interioare feminine, dacă și tu ai acceptat ideea că psiho-educația le protejeaza pe femei împotriva abuzurilor și violenței domestice, dacă și tu ești pregătită să pornești spre o viață cu adevărat echilibrată… atunci pe 6 August 2020 te aștept cu drag alături de noi!
De aici  http://www.minunemica.eu/sens11-bootcamp-anual-pentru-femei-6-9-august-2020/ poți afla toate detaliile pentru inscriere, care sunt motivele reușitei femeilor care au participat la edițiile anterioare și care sunt beneficiile participării la ediția din acest an.
Hai alături de noi!
Participă și învață, cu ajutorul informațiilor complete și corecte din sfera psihologiei și a educației relationale, cum să iti reglezi nu doar emoțiile, ci și reacțiile, relațiile și situațiile problematice. Aici înveți strategii și tehnici concrete care sunt gândite pentru a te ajuta să ieși din tiparele dezadaptative în baza cărora ai trait pana acum – sa te eliberezi de toate acestea, pentru a deveni femeia de care poti fii mândră. Redobândește-ti demnitatea și autonomia pentru a te putea defini ca femeie completă – și, în cazul în care ai o fiică, să poți fii un model bun pentru fiica ta!
Grupa cu nr.11 este în formare și locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
ATENTIE: LOCURILE SUNT LIMITATE. 
Te aștept cu drag alături de noi!
Până atunci, nu uita: psiho-educația te ajută să iți controlezi depresia și anxietatea, te ajută să iți recuperezi echilibrul pierdut în urma situațiilor dificile sau traumatizante, te ajută să ai relații echilibrate, să iți păstrezi sănătatea emoțională, să comunici adecvat, să fii în control deplin asupra vieții tale fără a mai simți efectele traumelor prin care ai trecut cu mult timp în urmă sau chiar mai recent.
Mona Georgescu
Psiholog clinician de orientare psihanalitica
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Consilier si Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com, telefon: 0722.501050
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment