Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Echilibru Emotional pentru o Viata Magica

Echilibru Emotional pentru o Viata Magica

www.eftmagic.ro – Echilibru Emotional pentru o Viata Magica – este un site care se adreseaza in special femeilor cu o viata profesional intensa si solicitanta, care doresc sa mentina un echilibru intre cariera si o viata de familie implinita, dar in acelasi timp vor sa traiasca viata cu pasiune, bucurie si in abundenta.

Creatoarea acestui site este Daniela Popp, specialist certificat EFT/Matrix Reimprinting si Coach de Succes.

Programele pe care Daniela le-a creat, sunt oferite atat individual cat si in grup in format webinar, si au la baza o combinatie strategica dintre principiile psihologiei energetice, stiinta transformarii programelor mentale respectiv tehnici avansate de coaching, intr-un format practic si adaptat stilului de viata al femeilor de cariera.

Esti in mod constant nemultumita si frustrata de tot ceea ce se intampla in jurul tau?

Te simti nedreptatita stiind ca ai un potential enorm dar munca ta nu este suficient apreciata?

Esti nesigura asupra a ceea ce viitorul poate sa iti aduca si ai prea putin entuziasm pentru viata?

Iti faci planuri dar amani sa treci la actiune fiindca frica te opreste?

 Stii exact cum ai vrea sa arate viata ta dar nu stii cum ai putea sa ajungi acolo?

 Te gandesti ca ai putea sa faci schimbari in viata ta … doar daca

 • Ai avea mai mult timp?
 • Ai avea mai multi bani?
 • Ai fii mai sigura de tine?
 • Nu te-ai simti mereu obosita?
 • Te-ai face inteleasa?
 • Ai fii ceva mai tanara?
 • Ai avea mai mult noroc?
 • Ai stii ce sa faci mai intai?

Imagineaza-ti ca poti sa traiesti viata ce ti-o doresti si chiar vin sa-ti spun cu siguranta ca deja ai fundatia necesara pentru a crea succes pe toate planurile: personal, profesional si financiar. Si chiar am o veste buna… Tot ceea ce ai nevoie ca sa-ti cladesti o viata de succes se afla inauntrul tau.

Prin sedintele de consiliere, te voi ajuta sa creezi viata pe care ti-o doresti, intr-un format organizat in asa fel incat fiecare etapa sa fie usor de urmat. In continuare iti voi prezenta in ce fel decurge consilierea.

Sunt convinsa ca ai auzit expresia ”Gandurile tale iti creaza realitatea”, desi aceasta fraza este destul de exacta, totusi este incompleta. Felul in care gandesti depinde in mare masura de starea ta emotionala, si responsabila de manifestarea realitatii tale este de fapt combinatia gandurilor, emotiilor si starii tale vibrationale, acestea fiind de fapt interdependente.

Stiu ca este greu sa ai o stare de bine si sa fii pozitiva tot timpul, in special cand realitatea de zi cu zi te mentine de fapt intr-o stare de frica, confuzie, neincredere si nemultumire.

In loc sa incerci sa-ti controlezi gandurile si emotiile – ceea ce este destul de dificil – in sedintele de consiliere iti arat cum sa-ti aliniezi gandurile si emotiile cu ceea ce doresti sa realizezi in viata.

Lucrand impreuna, te voi ajuta sa intri pe o traiectorie care iti v-a permite sa creezi o viata de succes pe toate planurile incluzind:

Sa traiesti viata cu o imagine clara a ceea ce vrei sa realizezi

 • Sa elimini acele blocaje subconstiente si sa schimbi credintele limitative ce te tin pe loc
 • Sa identifici pasii exacti pe care trebuie sa-i parcurgi catre obiectivele tale
 • Sa inveti strategii prin care sa finalizezi sarcinile intr-un timp scurt, fara sa te mai simti obosita sau epuizata
 • Sa fii zilnic plina de energie, motivatie, entuziasm si sa traiesti fiecare zi la randament maxim
 • Sa ai mai mult timp pentru tine si familia ta, traind o viata echilibrata si fericita
 • Sa identifici obstacolele emotionale care te opresc sa treci la actiune si sa cresti increderea de sine care sa te sustina in tot ceea ce vrei sa faci
 • Sa creezi abundenta financiara, facand ceea ce-ti place, cu entuziasm si incantare

Imagineaza-ti viata ta, facand toate acestea. Te-ai simti cu adevarat implinita, nu-i asa? Asta pentru ca asa arata viata pe care ti-o doresti si pe care o meriti!

Daniela este Specialist Certificat EFT/Matrix Reimprinting si Coach de Succes. Desi locuieste în Canada de 14 ani, in urma cu putin timp a decis sa demareze proiectul eftmagic.ro din dorinta de a aduce si femeilor din comunitatea romaneasca tehnicile cu ajutorul carora orice femeie poate trai o viata magica, plina de bucurie, dragoste si pasiune, pentru ca este pe deplin in puterea lor sa faca modificarile necesare pentru a trai viata frumoasa pe care o merita.

Desi fiecare femeie are un scop unic in viata, totusi succesul in ceea ce face depinde in mare masura de convingeri limitative, incredere in sine si actiuni inspirate. Programele pe care Daniela le-a creat au la baza o combinatie intre principiile psihologiei energetice si strategii de succes, intr-un format practic si adaptat in special stilului de viata al femeilor de cariera.

Pagina de FaceBook a acestui program destinat femeilor este aceasta: https://www.facebook.com/eftmagic?ref=hl

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment