Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Descoperă și trăiește-ți puterea feminină naturală, București 29-30 Noiembrie

Descoperă și trăiește-ți puterea feminină naturală, București 29-30 Noiembrie

„Descoperă și trăiește-ți puterea feminină naturală!”
cu Sandrine Rebat
29 – 30 Nov, 9:30 – 18:00, București
Hotel Lev Or, Str. Occidentului nr. 25
Ce înseamnă să-ți trăiești puterea feminină naturală? Ce înseamnă să fii femeie? Există diferențe esențiale între femei si bărbați? Care sunt acestea și ce daruri minunate putem valoriza noi, femeile?
Alături de Sandrine Rebat vom porni într-o călătorie de redescoperire a feminitatii noastre și a puterii ei ascunse, permițând înțelepciunii interioare să ne fie ghid.
sandrineSandrine Rebat a lucrat în sistemul medical și a studiat Chi Nei Tsang și Alchimia Internă Taoistă cu Andrew Fretwell. Vocația ei este sprijinirea femeilor în conectarea cu propria lor feminitate naturală, dincolo de condiționările familiei și ale societății, pentru a avea încredere profundă în intuiția lor spontană și strălucirea naturală.
Când spunem putere naturală feminină, ne referim la o putere care există în propriile noastre corpuri, în inimă, și în întreaga Viață însăși. Aceasta nu este o putere în sensul tradițional al cuvântului, întrucât paradoxul este ca nu avem niciun scop de atins. Ea se referă la propria noastră natură sacră, la a-i permite să se extindă și să crească în felul în care crește Viața însăși,  în felul în care o sămânță se dezvoltă într-un copac. Această putere se află atât de adânc în interiorul nostru încât reprezintă mai mult ceea ce suntem, decât ceea ce facem.
Știm că abordarea temei sexualității nu este întotdeauna un lucru facil, dar redescoperirea esenței acesteia și a valorii ei inestimabile ne aduce, inevitabil, în adevărata radianță feminină, plină de vitalitate, iubire, pasiune și creativitate.
Vom explora aspectul Yin al străvechilor învățături taoiste, aducând mai multă conștiență în trup și mai multă iubire și bucurie în viețile noastre.
De-a lungul a mii de ani, taoiștii au dezvoltat un sistem pentru accesarea energiilor pământului. Unele dintre cele mai sacre și puternice mistere pe care aceștia le-au descoperit erau predate și folosite numai de femeile nobile, în curțile regale ale Chinei imperiale. 
Practica Oului de Jad este unul dintre aceste mistere. Ea deține secretul vitalității crescute, energiei sexuale ridicate și menținerii tinereții. Energia sexuală este sursa tuturor energiilor noastre vitale, a pasiunii și a creativității. 
În timpul acestui curs, ne vom trezi în puterea vindecătoare a energiei feminine.
Vei învăța:
• Qi Gong (Chi Kung) de încălzire
• Meditația Zâmbetului Interior
• Cum să transformi stressul în vitalitate folosind cele Șase Sunete Vindecătoare
• Respirația Ovariană și Uterină – masajul sânilor
• Secretele Oului de Jad
• Cum să-ți hrănești esența Yin într-un mod relaxat și binefăcător
Beneficiile sunt vizibile la toate nivelurile – fizic, emoțional și energetic. Printre ele, enumerăm:
• Armonizarea emoțiilor și crearea unei relații mai profunde cu tine însăți
• Conștientizarea senzualității trupului tău 
• Întărirea planșeului pelvian, echilibrarea hormonală, și un sentiment de reîntinerire
• Sărbătorirea feminității și conectarea cu o comunitate de femei, într-un mediu ce oferă siguranță și susținere.
Pasiunea noastră este să te ghidăm și sprijinim pentru a-ți găsi propria cale spre sănătate și reîntregire, pentru a învăța să asculți de înțelepciunea trupului tău, pentru a te simți împământată în iubirea de sine și hrănită de esența ta feminină. 
“Dacă ar fi să accentuez un lucru, acela ar fi importanța deosebită pe care o are adunarea noastră. Ne vom întâlni ca surori pe terenul de joacă pe care vom planta semințele schimbării. Atunci când femeile se unesc, se petrece ceva cu adevărat special. Energia feminină este o energie a conectării, iar puterea noastră vine din a fi conectate cu întreaga Viață. Apoi, există o muncă spirituală care poate fi făcută DOAR de către femei. Nu mai putem nega faptul că lumea în care trăim este dezechilibrată, iar resursele, fie ele umane, ecologice, spirituale, se consumă rapid. Parțial, acest lucru se întâmplă deoarece am pus un prea mare accent pe valorile maculine, cum sunt voința, gândirea lineară, realizările orientate pe scop, logica. Aceste valori sunt deosebit de importante și necesare, vedem asta în multe aspecte ale vieților noastre, însă atunci când accentuăm prea mult valorile maculine și excludem puternicele aspecte ale naturii noastre feminine colective nu facem altceva decât să creăm un dezechilibru între polarități: feminin – masculin, yin – yang, sus – jos, cer – pământ etc.”
Sandrine Rebat
TOATE FEMEILE SUNT BINEVENITE!
Bilete workshop: 550 RON
Înscriere și detalii adiționale: alexandra_chiru@yahoo.com
Să aveți parte de căldură și blândețe,
Echipa Viața Conștientă
Trăim conștient, iubim conștient

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment