Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Deepak Chopra

Deepak Chopra

Este medic ayurveda, ”poetul-profet al medicinii alternative, nominalizat de revista Time printre primii 100 de maestri si eroi ai secolului”. Este fondator al Institutului ”The Chopra Center for Well Being” din California, unde lucreaza impreuna cu alte personalitati din domeniul spiritualitatii si medicinii alternative.

“In fiecare dintre noi exista limitarea si infinitul, adevarul si iluzia, pacatosul si sfantul si in fiecare moment putem alege ce anume sa exprimam, constientizand acel ceva. Suntem atractivi cand alegem autoexprimarea onesta si totala”

Carti publicate in limba romana, la Editura ForYou:

Vindecarea sufletului de frica si suferinta

Calea spre iubire

Cartea secretelor

Intinereste si traieste mai mult

Putere, libertate si gratie divina

Viata de dupa moarte

site oficial: http://www.deepakchopra.com/

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment