Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Debbie Ford

Debbie Ford

Debbie Ford este coach integrativ, autor, trainer de dezvoltare personala si transformare spirituala, fondatoarea Institutului Ford pentru Consiliere Integrativă –  o organizaţie de dezvoltare personala care ofera calificari, diplome si procedee necesare pentru a crea o formă de consiliere unica, de impact asupra vieţilor oamenilor. Sute de Consilieri Integrativi autorizaţi folosesc marca inregistrată a lui Debbie Ford, pentru a-i sprijini pe oameni sa se transforme si sa evolueze.

Este creatoarea programelor ”Shadow Process” si ”Shadow Effect”

“Evolutia personala este un proces de durata. Nu este ceva rapid si in niciun caz nu se face pe parcursul unui workshop de cinci zile. Este un proces cu durata de o viata.”

Carti publicate la Editura ForYou:

Partea întunecată a căutătorilor de lumina

Intrebările potrivite

De ce oamenii buni fac lucruri rele? 

Secretul umbrei

Site oficial: www.debbieford.com

Debbie Ford a decedat in februarie, 2013 …

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment