Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

De la Ambitie la Sens

De la Ambitie la Sens


‘’Aproape nepregatiti, facem pasul catre dupa-amiaza vietii. Mai rau decat atat: facem pasul cu presupunerea falsa ca adevarurile si idealurile noastre ne vor servi cum ar trebui. Dar nu putem trai dupa-amiaza vietii in acord cu programul din dimineata vietii. Pentru ca ce a fost grandios dimineata, va deveni minuscul seara. Si ceea ce dimineata era adevarat, seara va fi devenit o minciuna’’

– Dr. Wayne Dyer –

Dr.Wayne Dyer este psiholog, autor si speaker in domeniul dezvoltarii personale. Numit de studentii sai ”father of motivation”, Dr. Dyer si-a petrecut copilaria in orfelinate, ceea ce nu l-a impiedicat sa isi implineasca visele, trecand cu demnitate peste obstacolele vietii.

Va invit cu drag sa urmariti filmul ”Schimbarea” (titlul original: ”De la Ambitie la Sens Descoperind sensul vietii tale”), in care dr. Dyer exploreaza semnificatiile calatoriei spirituale pe care cei mai multi dintre noi o incepem in jurul varstei de 30-35 de ani,  incercand sa ne raspundem la intrebarile majore ale existentei, constientizand ca suntem pe cale sa ne indepartam sau chiar ne-am indepartat de scopul real al vietii noastre si – mai mult sau mai putin constient – incepem un intreg proces de individuare, cu suisuri si coborasuri, cu stari mai bune si mai putin bune, trecerea prin acest labirint avand ca scop restabilirea legaturii cu propriul Sine si cu Intregul din care toti facem parte.

Este momentul in care incepem sa devenim mai constienti de lumea interioara si de dinamica sufletului, dezvoltam un alt gen de relatii cu exteriorul si ne raportam la propriul interior intr-un mod cu totul aparte. Incepem sa constientizam forta Ego-ului, a Umbrei si a complexelor, insa nu pentru a deveni fiinte perfecte, ci pentru a aduce un Sens particular Intregului din care facem parte si de care Ego-ul ne separa.

Tot ce avem de facut este sa ne dam voie sa ne gandim la noi, la propria viata si la ce avem de facut cu aceasta.

2


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. petronela  May 16, 2011

  hello,again!:)stii ce mi se pare minunat?ca ieri(!!!)am vrut sa-l revad dar nu am reusit si azi tu mi-l oferi!!multumesc!sunt tare curioasa daca la o a doua vizionare mai descopar ceva nou.
  multe multe salutari!!

  (reply)
  • Mona Georgescu  May 18, 2011

   Petronela, ma bucur ca ti-am adus ”just in time” acest film. Sa fie cu folos!

   (reply)

Add a Comment