Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

De ce ai nevoie de SENS?

De ce ai nevoie de SENS?SENS
– bootcamp anual de educatie relationala si dezvoltare personala
pentru femei –
5-8 AUGUST 2021, Bran
10 motive pentru care ai nevoie de SENS – atuul tău din această vară:
🌿 De 12 ani consecutiv, este cel mai complex program dedicat femeilor
🌿 Primești învățăturile esențiale necesare fiecărei femei, înveți ce înseamnă, cu adevărat, să te ajuți singură – și, dacă este nevoie, putem continua să lucrăm împreună după SENS
🌿 Devii parte activă în propriul tău proces de conștientizare, de clarificare, de vindecare a rănilor emoționale și de eliminare a blocajelor produse de aceste răni
🌿 Înveți metode, tehnici și strategii concrete care te ajută să te reconectezi cu tine și cu corpul tău, să îți dezvolți – și să îți păstrezi – încrederea in tine, curajul și echilibrul emoțional
🌿 Dobândești abilități de comunicare utile atât în relațiile cu cei dragi, cât și în relațiile de colegialitate și în cele profesionale.
🌿 Înveți cum să te evaluezi corect și să-ți evaluezi corect relațiile cu ceilalți
🌿 Am grupat cele mai importante și utile informații pentru Femei + exerciții, aplicații și modalități esențiale într-un program de patru zile care îți economisește timpul și energia pe care le-ai pierde dacă lași lucrurile “să se rezolve de la sine”
🌿 Devii conștientă de calitatea legăturilor emoționale pe care le ai cu cei din jurul tău
🌿 Tocmai pentru ca suntem femei, prevenția trebuie să fie o grijă constantă pe care o avem față de viața noastră nu doar in ceea ce privește sănătatea, alimentația, sportul – îți recomand cu drag să te ocupi de tine și să accepți educația relaționala și dezvoltarea personala ca mijloace principale de prevenție si tratament al conflictelor, abuzului și violenței domestice, cât și modalitate de prevenție a disfuncționalităților generate de lipsa de comunicare și de comunicarea slabă sau de o calitate proasta cu cei din jurul tău.
🌿 Înveți cum îi poți ajuta in mod eficient și concret pe cei dragi ție, atunci când nu știu cum să-și gestioneze emoțiile dificile sau atunci când au dificultăți de comunicare – până la un punct, le vei fi de un real folos. Dincolo de acest punct, vei știi care sunt specialiștii către care este nevoie să-i îndrum – tu nefiind specialist, înțelegi că ai limite și ți le vei respecta.
Dacă ești in căutarea unor oportunități de învățare eficiente, concrete și usor de integrat pas cu pas, atunci te aștept la SENS!
Dacă prevenția face parte din interesul tău concret tale pentru ca tu să fii bine cu tine – indiferent cine ești și ce vârstă ai – te aștept cu drag să vii alături de mine: consultațiile online se desfășoară via Skype, iar SENS are loc in perioada 5-8 August 2021 la Bran!
SENS: cea mai bună oportunitate de creștere și de învățare pentru fiecare femeie!
💜💜💜💜
Când: 5-8 August 2021 Unde: Pensiunea Muntele Rece, Bran
Consulta aici detaliile pentru înscriere: http://www.minunemica.eu/sens-bootcamp-anual-pentru-femei-5-8-august-2021-bran-ed-12/
Un loc poate fi al tău! Ocupă-ți din timp locul la ediția nr. 12 – până pe 1 Mai poți beneficia de a doua categorie de discount.
ATENȚIE! Numărul de locuri este limitat la 20, acestea sunt deja în curs de ocupare.
Tot la link-ul de mai sus pot fi citite toate celelalte feedback-uri primite din partea cursantelor mele, pentru toate cele 11 ediții de pana acum.
Aici https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3470149346350900&type=3 poti rasfoi albumul editiei de anul trecut <3
SENS este perfect pentru tine: am sintetizat cu mare grija absolut toate informațiile validate și corecte de care are nevoie orice femeie pentru a-și construi puterea interioară și pentru a fi bine cu sine – indiferent de vârstă, de ocupație, de orientarea politică sau religioasa, indiferent de nivelul său de educație și indiferent dacă este singură sau dacă are o relație, indiferent dacă are copii sau dacă nu își dorește copii.
Vino împreună cu o prietenă care știi că ar putea avea nevoie de acest minunat program creat doar pentru femeile care își doresc cu adevărat să facă schimbări in viața lor cu ajutorul comunicarii, al educației relaționale și al dezvoltării personale!
SENS – un program de care sunt mândră:l-am construit cu grijă pentru fiecare femeie si este adaptat nevoilor fiecărei femei.
Când vorbim despre puterea interioară feminină vorbim despre gândire sănătoasă, cunoașterea foarte bună a tuturor nevoilor, conectarea permanenta cu propriul corp, conștiința propriei sexualități, cunoașterea valorilor personale, stabilitate emoțională, capacitatea de reglare a emoțiilor dificil de tolerat, capacitatea de a spune NU (in legătură cu corpul sau, cu locuința sa, cu veniturile sale, cu copiii săi, cu tot ce tine de viata sa), capacitatea de a fi singură, autonomie financiară și materială, abilități de comunicare și de relaționare, capacitatea de a stabili propriile priorități, discernământ, luciditate, raționament, coerență in gândire. Și multe alte aspecte ce vor fi abordare la SENS.
Pe toate le poți integra și tu, într-un mod natural, blând, firesc – așa cum ai nevoie pentru a-ti consolida puterea interioara feminina. 
Vino alături de noi, la ediția nr. 12! Te aștept cu blândețe si căldura – avem atât de multe lucruri minunate de făcut împreună, in aceasta vara!
Mona  Georgescu
Consilier NLP integrativ 
Consilier Relațional și de Dezvoltare Personală
Trainer Educație Relațională și Dezvoltare Personală
Programări: 0722.501050, lucia_mona_georgescu@yahoo.com
#monageorgescu
#dezvoltarepersonalapentrufemei
#autocunoastere
www.minunemica.eu
– resurse de educație relațională și dezvoltare personală –
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment