Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

De ce ai nevoie de SENS – 10 motive, în acest articol

De ce ai nevoie de SENS – 10 motive, în acest articol

SENS – un program de care sunt mândră: l-am construit cu grijă pentru fiecare femeie si este adaptat nevoilor fiecărei femei.

SENS este perfect pentru tine: am sintetizat cu mare grija absolut toate informațiile validate și corecte de care are nevoie orice femeie pentru a-și construi puterea interioară și pentru a fi bine cu sine – indiferent de vârstă, de ocupație, de orientarea politică sau religioasa, indiferent de nivelul său de educație și indiferent dacă este singură sau dacă are o relație, indiferent dacă are copii sau dacă nu își dorește copii.

Citeste mai mult

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment