Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Daniel Goleman

Daniel Goleman

”Inteligenta emotionala”, cel mai renumit bestseller international al lui Daniel Goleman, a reusit sa schimbe felul in care oamenii isi educa copiii, relationeaza cu familia si prietenii si felul in care actioneaza in afaceri.

Supranumit si ”parintele inteligentei emotionale”, Daniel Goleman este cel care a schimbat coordonatele conceptului de succes in viata. Modul in care oamenii interactioneaza intre ei garanteaza succesul in viata, mai mult decat acumularea de diplome si certificate.

Cu ajutorul acestui concept, Goleman demonstreaza, din punct de vedere stiintific, de ce unii dintre noi reusesc in viata personala si profesionala iar altii nu.

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment