Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Curs NLP Practitioner, Iasi si Ploiesti – aprilie 2018

Curs NLP Practitioner, Iasi si Ploiesti – aprilie 2018


Iasi – 20-22 aprilie 2018
Ploiesti – 27-29 aprilie 2018
Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania – program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.
Beneficiile parcurgerii acestui curs:
 • imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti,
 • cresterea stimei de sine si a increderii personale,
 • gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale,
 • eliminarea stresului, frustrarilor si convingerilor limitative,
 • stabilirea obiectivelor si dobandirea rezultatelor dorite,
 • descoperirea zonelor de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor personale,
 • rezultate imediate si de impact in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,
 • experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,
 • dobandirea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,
 • imbogatirea cu noi cunostinte  despre psihologia umana,
 • posibilitatea insusirii profesiei de consilier NLP,
 • materiale didactice si suport de curs consistente,
 • traineri cu experienta vasta in domeniu, etici si orientati spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,
 • …si multe surprize frumoase!
INSCRIERI:
IASI: telefon 0755.464.094 (Horatiu Uifalean) sau e-mail: horatiu.uifalean@synchronicity.ro .
ATENTIE: locurile sunt limitate!
Tematica generala a cursului o gasesti aici.
PLOIESTI: telefon 0721.299.371 (Magdalena Toma) sau e-mail: office@nlpintegrativ.ro .
ATENTIE: locurile sunt limitate!
Tematica generala a cursului o gasesti aici.
Diplome primite la absolvirea formarii:
 – diploma recunoscuta international cu standardele si sigiliul Asociatiei internationale de Programare neuro-lingvistica, cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,
– diploma recunoscuta national cu standardele si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ®, cu titulatura de NLP Practitioner AproNLPi®.
Durata cursului: 7 module a cate  3 zile, astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00,  duminica 9.00 – 18.00.
IASI – programarea modulelor:
Modul 1: 20 – 22 aprilie 2018
Modul 2: 18 – 20 mai 2018
Modul 3: 15 – 17 iunie 2018
Modul 4: 20 – 22 iulie 2018
Modul 5: 7 – 9 septembrie 2018
Modul 6: 5 – 6 octombrie 2018
Modul 7: 26 – 28 octombrie 2018
PLOIESTI – programarea modulelor:
Modul 1: 27 – 29 aprilie 2018
Modul 2: 25 – 27 mai 2018
Modul 3: 22 – 24 iunie 2018
Modul 4: 27 – 29 iulie 2018
Modul 5: 7 – 9 septembrie 2018
Modul 6: 5 – 6 octombrie 2018
Modul 7: 2 – 4 noiembrie 2018
Investitie:
– intreaga formare costa 3150 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 450 lei/modul,
– cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,
– cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus. Reducerile se cumuleaza!
TRAINERI:
IASI – Horațiu Uifălean, Trainer NLPi®, fondatorul blogului Synchronicity.ro și autorul E-book-ului “4×4 Principii și Povestiri NLP pentru viața de zi cu zi”. Pasionat de magia schimbării rapide, antreprenoriat, coaching și de aplicarea tehnicilor specifice Programării Neuro Lingvistice de peste 9 ani, Horațiu este membru în Asociația Profesională de NLP Integrativ și certificat ca Formator. Începând cu anul 2013, devine co-trainer în mai multe programe de certificare Practitioner NLP și Master Practitioner NLP susținute în diferite orașe ale țării și pune bazele Workshop-ului “Pune culoare în viața ta”, un program intensiv de dezvoltare personală prin tehnici NLP de ultimă generație. Din anul 2016 este recunoscut și certificat de Autoritatea Naţională pentru Calificări ca Specialist în activitatea de Coaching. Este o persoană curioasă, caldă, flexibilă șifoarte răbdătoare. Apreciază foarte mult  persoanele cu simțul umorului și pe cei care știu să-i asculte cu adevărat pe cei din jur. Are încredere în potențialul oamenilor de a se schimba și în capacitatea lor de a-și îmbunătăți aspectele importante din viețile lor, de aceea creează și susține programe de formare cu impact rapid și cu rezultate de durată.
PLOIESTI – Magdalena Toma este Trainer NLPi®, psiholog clinician acreditat COPSI, consultant in psihoterapie pozitiva si doctorand in Stiintele Educatiei in cadrul Universitatii Bucuresti. Experientele ei profesionale sunt vaste – peste 18 ani – si acopera domenii ca: psihologie, sociologie, stiintele educatiei, drept, comunicare, terapie, consiliere si dezvoltare personala. Cursurile pe care le desfasoara in domeniul NLP sunt de un real succes, deoarece competentele, experienta de viata si valorile personale pe care le aduce in sala, alaturi de oamenii pe care ii instruieste, se impletesc optim si cu folos pentru toti cei prezenti. Iubeste ceea ce face si pune pasiune in toate proiectele pe care le deruleaza. Oamenii care o cunosc o asociaza cu onestitatea, seriozitatea, daruirea si integritatea. Este o persoana activa, curioasa, dornica de evolutie si se simte implinita profesional cand vede cum fiecare cursant/a isi intelege potentialul, isi descopera resursele si progreseaza in depasirea barierelor interioare, rezolvandu-si creativ si cu folos problemele. Stie cu certitudine ca “atunci cand cineva crede in tine si in potentialul tau, iti poti schimba nu doar situatia actuala, ci intreg cursul vietii”, de aceea crede ca nimic nu este mai important decat o viata dedicata oamenilor.
 IASI si PLOIESTI – Maria Cotoi, Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP. Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ®. Lucreaza de peste 8 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut 42 grupuri de formare NLP in 11 din marile orase ale tarii. Este un om deschis, curios, creativ si care valorizeaza oamenii foarte mult. Profesional se descrie ca si creator de contexte in care cei pe care ii intalneste au ocazia sa treaca prin experiente puternice si prin intermediul carora ajung sa se descopere si sa se dezvolte personal si profesional. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie – Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti aici.
INSCRIERI:
IASI: telefon 0755.464.094 (Horatiu Uifalean) sau e-mail: horatiu.uifalean@synchronicity.ro .
ATENTIE: locurile sunt limitate!
Tematica generala a cursului o gasesti aici.
PLOIESTI: telefon 0721.299.371 (Magdalena Toma) sau e-mail: office@nlpintegrativ.ro .
ATENTIE: locurile sunt limitate!
Tematica generala a cursului o gasesti aici.
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment