Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Curs NLP Brasov, 30 martie – 1 aprilie

Va recomand cu multa caldura participarea la programul NLP Practitioner –  un program dedicat dezvoltarii personale si profesionale, sustinut de un trainer MINUNAT: MARIA COTOI. Eu am inceput acest program si pot sa spun ca sunt recunoscatoare pentru toate experientele de care deja m-am bucurat, alaturi de toti ceilalti participanti – experiente unice, surprinzatoare si transformatoare pentru toti cei care se afla pe drumul auto-cunoasterii.

Listele de inscrieri sunt deschise pentru Brasov, cu o reducere substantiala de 20%, pentru cei ce se inscriu pana pe 1 Martie 2012.

 

Curs NLP

Brasov, 30 martie – 1 aprilie

–  reducere 20% pana la 1 martie –

Va propunem cel mai complet si complex program de formare NLP Practitioner din Romania – program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.
 
Dintre beneficiile acestui program :
 
 • dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale,
 • rezultate imediate in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,
 • experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,
 • dobandirea si integrarea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,
 • imbogatirea cu noi cunostinte  despre psihologia umana,
 • materiale didactice si suport de curs consistente,
 • in aceasta experienta o veti avea alaturi pe Maria Cotoi, trainer experimentat, etic si orientat spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,
 • …si multe surprize frumoase!
 
Inscrieri: contactati-ne telefonic la numarul 0745.968.900 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: office@strategiidesucces.ro .

Diplome primite la absolvirea cursului: 
– diploma recunoscuta international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,
– diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romana de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP.
 
ATENTIE: locurile sunt limitate!!!
 
Durata cursului:
7 module a cate  3 zile, astfel:
 • vineri 16.00 – 20.00,  
 • sambata 9.00 – 18.00, 
 • duminica 9.00 – 18.00.

Programarea modulelor este urmatoarea:
Modul 1:   30 martie – 1 aprilie 2012,
Modul 2:   11 – 13 mai 2012,
Modul 3:   15 – 17 iunie 2012,
Modul 4:   13 – 15 iulie 2012,
Modul 5:   3 – 5 august 2012,
Modul 6:   14 – 16 septembrie 2012,
Modul 7:   5 – 7 octombrie 2012.
 
Trainer:  Maria Cotoi este Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie – Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti aici.
 
Investitie: 
– persoanele care se inscriu pana la data de 1 martie 2012 au o reducere de 20% si vor plati 400  lei/modul. Dupa aceasta data un modul va costa 480 lei. Plata se face la fiecare modul in parte (numerar sau prin cont bancar) sau integral, la inceperea cursului.
– persoanele care inscriu alti participanti la curs au, de asemenea, o reducere de 10% pentru fiecare participant inscris.
 
Inscrieri: contactati-ne telefonic la numarul 0745.968.900 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: office@strategiidesucces.ro .

Tematica completa a formarii o puteti vizualiza aici. 
Ce spun cursantii:
 
“ NLP ca si curs a insemnat pentru mine o continuare a pregatirii, slefuire si constientizare a faptului ca pot sa imi gasesc multe in creierul meu, cu care sa incep sa ma obisnuiesc si apoi sa le folosesc. As mai face o data cursul acesta si tot cu Maria Cotoi. Maria, iti multumesc pentru rabdare si ghidare!” Doru Octavian Dumitru, comic
 
“Acest curs a fost ca o usa deschisa catre o alta lume, o lume mai usor de inteles si cu mai putine prejudecati fata de cei din jurul nostrum. Aceasta formare a reprezentat pentru mine, la inceput, un curs, iar la final, un alt mod de a privi lumea din jur. Pentru oricine vrea sa invete sa priveasca si din alta perspective persoanele din jur, sa inteleaga atitudinile si reactiile celorlalti, acest curs reprezinta o investitie de neocolit.” Nicolae Galan, economist
 
“Pentru mine, formarea NLP Practitioner a insemnat o oportunitate excelenta de deschidere, dezvoltare si, mai ales, de schimbare si restructurare a experientei proprii de viata. Tehnicile invatate aici ma ajuta sa ma adaptez cu mai multa usurinta situatiilor variate de viata. Cei care doresc o viata mai buna si sunt dispusi sa participle mai activ la construirea ei, pot gasi climatul potrivit aici, alaturi de Maria.” Silviu Zancu, sportiv de performanta, coach
 
“Acest curs reprezinta insusirea unui mod de viata. M-a ajutat sa stiu ca in orice moment – oricat de greu ar fi – resursele sunt la mine si ca le pot active pentru a ma ajuta. M-a facut sa inteleg ca excelenta umana poate fii atinsa prin modelare. M-a oprit din ritmul galopant in care functionam si mi-a aratat ca se poate trai mai frumos si mai bine, abordand totul din aceasta perspectiva, de cate ori este necesar. Recomand cu caldura acest curs ori de cate ori am ocazia. Merita sa traiesti datorita lui experientele pe care le generezi. Iti schimbi 100% modul de a trai. Multumesc!” Cristina Ilie, manager afterschool
 
“Poate una din cele mai frumoase experiente prin care am trecut, din care am avut de invatat extrem de multe lucruri despre mine si despre lumea inconjuratoare. M-am bucurat de fiecare moment petrecut aici, fiind in contact cu ceilalti, dar si cu mine in acelasi timp. Recomand cu mare drag, oricarei persoane dispusa sa devina un om mai bun si mai performant.” Raluca Cioran, specialist resurse umane 


Maria Cotoi, trainer NLP
tel: 0745.96.89.00
e-mail: office@strategiidesucces.ro
www.strategiidesucces.ro

2


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. Petronela  February 19, 2012

  iti multumesc pentru lectia de astazi,Mona!
  se pare ca mereu invatam cate ceva de la si despre oameni.si ca ei chiar apar in viata noastra pentru o zi,un sezon,o viata etc.
  succes in toate!
  cu recunostinta,Petronela!

  (reply)
  • Mona Georgescu  February 20, 2012

   Petronela,
   In viata invatam foarte mult unii de la altii, unii despre altii, acumulam experienta si este pacat sa nu tinem cont de experienta/experientele din trecut sau de semnalele repetate pe care le simtim ca fiind adevarate. Tocmai datorita acestui trecut putem evolua, putem invata sa ne stabilim granite sanatoase si sa nu ne mai lasam atrasi in scenarii imaginare care nu au legatura cu noi. Nu intotdeauna lectiile sunt blande sau asa cum am vrea noi sa fie. Dar, cu siguranta, sunt asa cum trebuie sa fie, pentru fiecare.
   Si da, oamenii care vin in viata noastra pot sa nu ramana pentru toata viata alaturi de noi, mai ales atunci cand intuitia le spune ca e momentul sa se desprinda si nu se mai simt confortabil ”bombardati” cu vorbe frumoase, dar fara continut. Este minunat sa le putem respecta deciziile.
   Alese ganduri,
   Mona

   (reply)

Add a Comment