Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Curs de Mandale de Lumina – Bucuresti, 16-18 Mai

Curs de Mandale de Lumina – Bucuresti, 16-18 Mai

CURS DE MANDALE DE LUMINA
Cu Ramona Andrei* si Ramona Gherasim**
Bucuresti, 16-18 mai

Mandalele reprezinta limbajul universului. Cum tot ceea ce exista a fost creat de aceeasi minte, universul urmeaza anumite reguli in evolutia sa. La un anumit nivel universul vorbeste prin geometrie si matematica. Mandalele au fost create la cel de-al 5-lea nivel dimensional, acela al ideilor si de aceea ele functioneaza ca niste lentile care ne permit accesul la matricea universala, pe care creierul o recunoaste pentru ca o are ca reprezentare in ADN.

Lucrul cu mandalele reprezinta nu doar un mod de a vindeca si reseta mintea, astfel incat sistemul minte-inima-corp sa reintre in starea de armonie… dar reprezinta si un mod de a evolua constient, de a accesa Adevarul si de a-i sprijini si pe ceilalti in drumul lor inapoi la esenta.

Dupa 7 ani de lucru personal cu mandale de lumina si 4 ani in care le-am integrat in atelierele de art-terapie, am simtit ca a venit momentul sa dam mai departe aceasta cunoastere. De aceea va invitam in weekendul 16-18 mai, la un workshop de lucru cu limbajul luminii si cu mandalele.

Program: vineri, 16 mai de la 18:00 la 20:00, iar sambata si duminica de la 10:00 la 18:00, cu pauza de masa.

Locatie: str. Nucului 6 (mai multe detalii la inscriere)

Cost:  110 EUR – include participarea la curs, pauzele pentru ceai, materialele de lucru si manualul, asa ca este nevoie de confirmarea participarii pentru a le putea comanda din timp. Ce presupune cursul de mandale? Presupune sa descoperim ce inseamna si sa invatam sa folosim:

  • Sirul lui Fibonacci
  • Notiuni esentiale de numerologie, dimensiuni si despre codul mandalelor (legatura dintre litere-numere-culori)
  • Notiuni despre neurofiziologie si mecanismele care se activeaza la nivel neuronal atunci cand lucram cu mandalele
  • Metode de calcul: fiecare invata metoda de calcul pentru mandale patratice, hexagonale, heptagonale, octogonale etc. Pornim de la o mandala simpla, cu 2 cifre, si apoi avansam pana cand stim sa calculam mandale pornind de la 8 cifre, astfel incat fiecare sa isi poata construi la final mandala zilei de nastere
  • Modul de lucru cu manadalele din programul Ursulei Irrgang (cele colorate si cele desenate)
  • Principii esentiale in lucrul individual cu mandalele si principii etice.

Mai inseamna ca dupa acest curs, aveti posibilitatea sa achizitionati direct de la Ursula, varianta de program pe care vreti sa o cumparati, daca alegeti in urma cursului sa cumparati si programul de mandale. Aceasta va permite sa lucrati oricand cu mandalele, folosind propriul vostru program de generare a mandalelor.

Ce nu inseamna cursul 🙂 Nu inseamna cunoasterea si experienta pe care Ursula o are si nu acopera anii ei de cercetare in matematica, astrologie, numerologie, geometrie sacra etc. Daca va atrage sa o cunoasteti si sa aflati informatii mai detaliate, cu drag va recomandam sa mergeti la ea si sa o cunoasteti. Este o femeie cu adevarat extraordinara!

Detaliile fiind spuse, va invitam sa evaluati senzorial (si extra 😉 ) cu rugamintea de a transmite apoi raspunsul vostru si catre noi.

*Ramona Andrei, terapeut adlerian, formator si supervizor, art-terapeut, coach adlerian in formare, initiata in metoda Ursulei Irrgang de lucru cu mandalele

**Ramona Gherasim, coach si trainer in NLP Rezonantz, initiata in metoda Ursulei Irrgang de lucru cu mandalele

Inscrierea se poate confirma prin mesaj la:
ramona@viatainrezonanta.ro (Ramona Gherasim)
sau
andreiramona0101@yahoo.com, tel.0721235056 (Ramona Andrei)

banner mandale

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment