Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Workshop cu Andrew Fretwell: Gene Keys, București 8-10 Mai

Workshop cu Andrew Fretwell: Gene Keys, București 8-10 Mai


Workshop cu Andrew Fretwell: Gene Keys – Trezirea Frecvenței Spiritului în Corpul Fizic
București 8-10 Mai
“Fiecare dintre noi este aici pentru a face ceva important, iar Calea Stabilității Centrale reprezintă conduita interioară de-a lungul căreia scopul  și puterea noastră vor înflori.”  Richard Rudd
Unul dintre cei mai importanți pași ai călătoriei Cheilor Genelor, pe Calea de Aur, se numește Stabilitatea Centrală.
 
Pentru a prospera în viață avem nevoie să fim conectați la corpul nostru fizic și pe măsură ce scopul nostru interior devine din ce în ce mai clar, începem să radiem fizic frecvențe din ce în ce mai înalte și să fim martorii a nenumărate revelații.
 
Acest curs aduce o înțelegere profundă, până la asimilarea în corp, a liniilor și Cheilor Genelor, pentru a activa Stabilitatea Centrală, radianța și scopul interior al fiecăruia.
 
Atunci când înțelegi Cheile Genelor la un nivel profund, integrându-le în corpul fizic și în viața de zi cu zi, aceasta se schimbă în mod esențial. Nu întâmplător, România este una dintre primele țări unde au ajuns Cheile Genelor, iar cei care le studieză deja vorbesc despre calea iluminării pe care au început să pășească. Acest curs le va fi de folos în mod deosebit celor care la un moment dat în viitor vor dori să împărtășească Cheile Genelor cu alții.
Ce vei învața la acest curs?
 • Cum să devii mai conectat și stabil în corpul fizic pentru a putea să rămai prezent atunci când experimentezi emoții puternice
 • Ce sunt cele 6 linii ale Cheilor Genelor și în ce fel se manifestă – Spre exemplu, fiecare linie se manifestă diferit atunci când este experimentată din interior, când apare în afara noastră sau într-o dinamică de familie/grup. Acest lucru este foarte folositor terapeuților.
 • Cum să transformăm tiparele umbrei cu blândețe și iertare de sine
 • Despre linii și corpul fizic – Fiecare linie are o afinitate și expresie diferită în corpul fizic și este legată de sistemul chakrelor.
 • Despre linii și accesarea Sinelui Înalt – De fiecare dată când intrăm în contact cu ceva ce am reprimat sau ascuns în noi, îl îmbrățisăm și ne relaxăm și avem oportunitatea să integrăm ceva nou în stabilitatea noastră centrală.
 • Cum să transmiți altora frecvența ridicată a Cheilor Genelor prin intermediul aurei și prezenței în corp
 • O mai mare claritate asupra felului în care se manifestă stabilitatea ta centrală și asupra unicității scopului vieții tale
Ce practici abordăm?
 • Exerciții individuale și de grup cu scopul de a integra fizic în viața noastră cele 6 linii ale Cheilor Genelor
 • Ne vom împărți pe grupe în funcție de liniile din profilul individual, pentru a le explora și înțelege în mod obiectiv
 • Meditații pentru fiecare dintre liniile și Cheile Genelor din profilul hologenetic individual, pentru a înțelege legătura lor cu cele 7 chakre ale corpului fizic
 • Meditații de grup în care lucrăm direct cu tiparele umbrei moștenite pe linie ancestrală și care sunt astfel vindecate în noi și în strămoșii noștri
 • Vom vedea cum liniile din propriul profil hologetic ne influențează viața fie blocându-ne, fie activându-ne Stabilitatea Centrală
 • Exerciții individuale și de grup pentru a invita frecvența Siddhi-ului (Darul Divin) în corpul și în viața noastră
Cui se adresează acest curs?
Acelora care au deja un pic de experiență în lucrul cu Cheile Genelor, fie prin participarea la un curs introductiv, fie direct, prin explorarea cunoașterii din carte.
Dacă această cunoaștere este complet nouă pentru tine, dar vrei sa participi la acest curs, iți recomandăm unul dintre cursurile introductive ce se vor ține înainte de venirea lui Andrew:
 • 25 Aprilie în intervalul orar 09:00 – 15:00 – Introducere în Cheile Genelor cu Alexandra Chiru. Mai multe detalii aici.
 • 4 -5 Mai în intervalul orar 18:00 – 21:00 – Introducere în Cheile Genelor cu Alexandra Chiru. Mai multe detalii aici.
Despre Andrew Fretwell

andrewAndrew Fretwell este nativ din Marea Britanie și și-a petrecut anii tinereții ca muzician. La 21 de ani a avut o experiență spirituală foarte puternică ce i-a schimbat modul în care percepea viața și lumea din jur. Dorința de a păstra acea experiență în viața sa de zi cu zi l-a condus către mai mulți maeștri și sisteme de evoluție spirituală.
 
În 1985 a început să studieze cu maestrul Mantak Chia, principalul său profesor Tao. A realizat atunci importanța corpului fizic și a corpului emoțional ce sunt, de fapt, recipientele frecvențelor foarte înalte ale spiritului nostru și a început să se specializeze în Chi Nei Tsang (CNT).
 
CNT este o tehnică corporală ce are scopul să ofere, prin atingere, sprijin necondiționat sistemului nervos și abdomenului. Acest tip de atingere permite celui care primește terapia să devină conștient de tensiunile emoționale ascunse, care sunt, de fapt, cauza de la baza tuturor simptomelor bolilor.
 
De atunci, Andrew a avut mii de pacienți și a instruit mulți terapeuți în această tehnică. Pasiunea sa l-a condus în găsirea unei metode de a transmite cât mai simplu anii săi de experiență, iar Original Feeling Touch (OFT) este cea mai nouă și mai rafinată abordare creată de el pentru terapia atingerii necondiționate prin masajul abdominal
 
De asemenea, Andrew este fondatorul WuJi Gong – A Worldwide Awakening, o organizație non-profit prezentă în 17 țări. WuJi Gong este o transmisiune de Qi Gong foarte simplu de învățat, dar extrem de puternică, a cărei practicare deschide spațiul Wu Wei – acțiunea fără efort.
 
În urmă cu 3 ani în calea lui Andrew a apărut cunoașterea Cheile Genelor pe care le-a recunoscut imediat ca o continuare naturală, integrativă, a anilor de experiență în filosofia și practica Tao. Ultimii 3 ani și i-a petrecut aprofundând această cunoaștere în propria ființă și vorbind despre ea studenților săi din Europa. În septembrie 2014 l-a invitat pe autorul Cheilor Genelor, Richard Rudd, în România unde cartea este acum tradusă și disponibilă.
Pentru mai multe informații despre activitatea lui Andrew urmariți acest interviu.
 
Când?
 • 8 Mai în intervalul orar 18:00 – 21:00
 • 9 și 10 Mai în intervalul orar 10:00 – 17:30 (cu 2 pauze scurte și o pauză de masă)
 Cât costă?
 • 550 RON dacă plata integrală se face până pe 4 Mai inclusiv
 • 600 RON dacă plata se face la data evenimentului. Dacă alegeți această metodă este nevoie de achitarea unui avans de 200 RON pentru confirmarea înscrierii.
Unde?
București – vom anunța locația participanților înscriși.
 
Înscriere
Pentru orice detaliu suplimentar și înscriere ne puteți contacta la:
Email: info@genekeys.ro
Telefon: 0745 171 681 – Alexandra Chiru

Banner 225_300_Curs GK_8_10Mai_15

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment