Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Terapia de Cuplu Centrata pe Emotii – Bucuresti, 2-3 Noiembrie

Terapia de Cuplu Centrata pe Emotii – Bucuresti, 2-3 Noiembrie

Curs introductiv: Terapia de cuplu centrata pe emotii – cum sa creezi relatii si sa corectezi legaturile de atasament

Curs creditat cu 14 credite de catre Colegiul Psihologilor din Romania – Bucuresti, 2-3 noiembrie

Pentru a doua oara in Romania, Psihoterapeut Judith Kellner, New York, SUA, colaboratoare a dr. Susan Johnson vine, la invitatia Centrului ISIS, pentru a tine un curs introductiv de 2 zile despre terapia de cuplu centrata pe emotii.

Cursul se adreseaza atat terapeutilor avansati, cat si celor la inceput de drum, precum si studentilor ce doresc sa intre in contact cu acest tip de terapie.

De ce sa participi? Pentru ca aici:

1. Inveţi: elementele introductive ale terapiei de cuplu, cu cea mai rapida raspandire mondiala;

2. Iti extinzi: cunostintele despre noua stiinta a relatiilor intime.

3. Incepi: propriul tau proces pentru a deveni terapeut atestat EFT

PROGRAMUL CURSULUI

Prima zi:

– Terapia atasamentului si natura emotiei;

– Cele 3 etape si cei 9 pasi ai hartii Terapiei Centrata pe Emotii (EFT);

– Descrierea si punerea in practica a interventiilor EFT.

A doua zi:

– Modalitati de a adanci emotiile in timpul terapiei in scopul folosirii acestora pentru stabilirea unor relatii mai bune cu partenerul;

– „Eu-ul terapeutului” (self of the therapist) si impactul acestuia asupra terapiei;

IMPORTANT!

Pe langa partea teoretica, acest workshop va contine fragmente video ale unor sesiuni EFT, exercitii experimentale si demonstratii live.

PRETUL

– 450 lei; 350 lei pentru Early Birds (inscrieri pana la 1 octombrie)

– 350 lei pentru studenti.

Inscrierile se fac trimitand un e-mail la contact@centrulisis.ro

Banner curs Minune Mica

TESTIMONIALE:

„Intalnirea mea cu Judith a fost una interesanta inca de la inceput si s-a transformat intr-o experienta care a ramas in memoria mea emotionala. O femeie micuta si fragila, la prima vedere, a devenit modelul meu de ce inseamna sa traiesti, zi de zi, ceas de ceas, cu putere principiile terapiei centrate pe emotii.  Aceasta femeie fragila a reusit sa aibă grija emotional o sala intreaga de participanti. Fiecare din oamenii de acolo invatau in mod experiential, dincolo de informatiile de pe ecranele de proiectie, ce inseamna sa ii pese cuiva de tine, sa te vada, sa te auda, sa fii cel mai important. Judith a vazut fiecare intrebare din ochi, suspin, a auzit fiecare oftat, a simtit fiecare temere sau ezitare. Pana in a doua zi de curs, toti au inteles ca ei trăiesc EFT la momentul prezent. Sentimentul de a fi important, securizat si validat este extraordinar si odata ce il simti, stii ca asta vrei sa faci in cabinetul tau pentru clientii tai, dar si in viata ta pentru cei dragi.Psihoterapeut Simona Herb

„Ca training manager, am evaluat de-a lungul anilor diversi formatori si am dezvoltat o lista de verificare extrem de riguroaaă, adesea putand fi acuzata că sunt exagerat de critica. Judith a reusit sa ma determine in scurt timp să abandonez lista mea de criterii riguroase si m-a purtat prin 2 zile de formare, exact ca intr-un dans in care te lasi purtat de muzică si partener.”

 

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment