Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Cheile Genelor – Secventa de activare. Bucuresti, 9-10 Septembrie

Cheile Genelor – Secventa de activare. Bucuresti, 9-10 Septembrie

REVENDICA-TI GENIUL ASCUNS IN ADN-ul TAU !

Richard Rudd autorul cartii “Gene Keys – unlocking the higher purpose hidden in your DNA’” – “Cheile Genelor – deblocand potentialul cel mai inalt ascuns in ADN-ul tau” vine in Romania pentru lansarea cartii in limba romana.

Pe data de 9 si 10.09.2014 ai ocazia sa participi la cursul de “Cheile Genelor – Secventa de activare”, pentru a-ti intelege propriul profil si modul in care iti poti exprima GENIUL INTERIOR INNASCUT.

Stiai ca detii un potential nelimitat in ADN-ul tau?

Bazate pe intelepciunea I Ching, Cheile Genelor constituie o noua invatatura menita sa deblocheze cu adevarat cea mai inalta menire a ta in viata.

Stii ca iti poti schimba destinul?

Stii care sunt darurile tale pe pamant si cum le poti folosi cel mai eficient?

VREI SA TE ELIBEREZI DE UMBRELE TALE?

Imbarca-te intr-o calatorie incredibila care aduce transformarea si reinnoirea in viata ta!

Calatoria prin “Cheile Genelor” este un proces de contemplatie si constientizare creat pentru viata moderna. 

Pe baza cartii lui Richard Rudd, Calea de Aur foloseste un sistem unic de realizare a profilului hologenetic, bazat pe I Ching, pentru a te conduce prin revelatii successive despre scopul vietii tale, relatii si prosperitate.

Combinand o intelepciune fascinanta, discutii animate si puternice tehnici de incorporare, acest curs exploreaza:
– Cum gandurile tale zilnice, sentimentele si intentiile iti programeaza sistemul biologic
– Cum sa-ti folosesti sfera de discomfort pentru a-ti mari capacitatea de a iubi
– Profilul tau Hologenetic – o harta unica a Cheilor Genelor tale, descriindu-ti calea catre o constiinta treaza
– Arta Contemplarii – o tehnica la fel de puternica ca si meditatia, dar mult mai usor de stapanit si mult mai adaptabila la viata moderna.

Cheile Genelor reprezinta un limbaj universal interior al carui scop principal este acela de a ne ajuta sa devenim constienti de cel mai inalt potential al propriei vieti. Ele sunt create pornind de la ideea ca acest potential inalt este asemenea unui cod fixat in ADN-ul din celule, rolul Cheilor Genelor fiind acela de a dezvalui si activa acest cod si de a elibera geniul creativ deplin in lume.

Cheile Genelor constau din 64 de arhetipuri universale care stau la baza tesaturii intregului univers, reprezentand o transmisie de intelepciune vie. Ele sunt absorbite direct in viata fiecaruia printr-un proces de contemplare continua. 

Pe masura ce contemplam Cheile Genelor, fizic, mental si emotional, frecventa ADN-ului nostru incepe sa creasca. Acest lucru se petrece printr-o schimbare dimensionala a propriei atitudini, pe masura ce acceptam mai profund adevarata noastra natura nelimitata. 

Cheile Genelor ne permit sa intram intr-o intensa perioada de transformari in viata, rezultatul final fiind o profunda stare de relaxare in fiinta interioara. Acest nou sentiment are un efect benefic, eliberator in ce priveste toate aspectele vietii, de la sanatate la relatii si prosperitate.

Investitie curs: 150 lei
MARTI 09.09.2014 SI MIERCURI 10.09.2014 
DE LA 18,00-21,00
Locatie: Ella Center for Excelence, vis a vis de Cafe Verona (Libraria Carturesti), etaj 2, interfon 32C

Deoarece locurile sunt limitate la acest curs special in BUCURESTI, te rugam sa confirmi participarea ferma pe email: info@genekeys.ro

***Cunoasterea Gene Keys va fi impartasita de Chiru Lia Alexandra – Translator si redactorul in limba romana a cartii “Gene Keys” by Richard Rudd – 

LANSAREA CARTII VA AVEA LOC IN 26 SEPTEMBRIE IN BUCURESTI cand Richard va sustine si o CONFERINTA DE SEARA GRATUITA pentru participantii la lansarea cartii)

banner 225x300

Daca doresti mai multe informatii te invitam sa ne adaugi ca prieteni si pe grupul oficial GENE KEYS ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/703503563024434/

PROFILUL HOLOGENETIC GRATUIT il primiti AICI: (iti recomandam sa il printezi si sa il aduci la curs pentru a lucra cu el)
http://www.genekeys.ro/profil-hologenetic/

Te invitam sa urmaresti o EMISIUNE TV despre Gene Keys

VIATA IN ARMONIE ALEXANDRA LIA CHIRU PART 2

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

  1. Cristina Florea  September 15, 2014

    Cum pot sa cumpar o carte, eu fiind din Cluj?

    (reply)

Add a Comment