Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Curs baza: Terapia Pranica

Curs baza: Terapia Pranica

MOTTO:
„Starea chakrelor afecteaza constiinta ta … Când schimbi lumea interioara, se va schimba lumea fizică. ”
– Maestrul Choa Kok Sui

Curs baza – Terapia Pranica (Vindecare pranica)

Bucuresti:  18 mai 2013, interval 10.00 – 18.00 (cu pauze pentru relaxare si masa de pranz)

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati de a-si mentine sanatatea si starea de bine, cat si celor care doresc sa practice aceasta tehnica.

Aceasta tehnica se poate folosi cu succes asociata cu alte terapii holistice, pentru ca atunci cand lucrezi pe un mediu curat energetic obtii rezultate mult imbunatatite.

Terapia de Cura pranica se bazeaza pe structura de ansamblu a corpului uman. Cura pranica  este o veche stiinta si arta de vindecare care utilizeaza prana sau ki, sau energia vietii, pentru a vindeca întregul corp, doar folosind mainile pentru a vindeca.

In Cura Pranica nu se atinge corpul fizic, deoarece toate lucrările se executa în corpul energetic sau aura.

Este un sistem care foloseste prana naturala (energia vitală), pentru tratamentul diferitelor boli  in plan fizic, emotional sau mental.

Acest sistem a fost conceput de marele vindecător din Filipine de origine chineză, Maestrul Choa Kok Sui, care timp de peste 20 de ani a cercetat diferite tehnici  din Est, si a dezvoltat o metoda atat de simpla incat oricine, fara capacitati paranormale sau psihice, poate practica sau beneficia de aceasta.

In plus, fata de alte terapii energetice, ea cuprinde tehnici ce nu se prea găsesc în alte sisteme de terapie energetică, cum ar fi utilizarea în detaliu a pranelor cromatice si practica igienei energetice.

Prin tehnicile specifice, terapeutii pranici vor putea astfel sa detecteze atât congestia (un blocaj energetic), cât si  epuizarea (o deficienta de energie) în timp ce-si trec mâinile peste corpul unui pacient.

Tehnicile din vindecarea pranica ofera o eliminare mai concentrata, mai completa a congestiei energetice, în primul rând pentru ca terapeutii pranici pot folosi diferite tipuri de miscari ale mâinilor pentru aceasta tehnica, în functie de zona si de „încapatânarea” blocajului energetic.

Practic, noi nu ne formăm acum aceste simţuri, ci doar le „trezim” din starea lor „adormită”, stimuland astfel capacităţile de simţire, de percepţie şi de atenţie asupra propriei persoane şi a mediului înconjurător.

Agenda cursului pentru modul baza:

  • Introducere in conceptul Terapiei de cura pranica sau vindecarii pranice
  • Tehnici de pregatire a terapeutului (exercitii si practici, meditatia de a uni mintea si inima s.a.)
  • Principiile curei pranice
  • Organismul bioplasmatic
  • Tehnici elementare de baza in cura pranica: sensibilizarea mâinilor, explorarea aurei interioare, curatarea generală si localizată, energizarea cu prana: tehnica chakrelor palmelor, absorbtia de prana, proiectarea  pranei, stabilizarea pranei proiectate.

Ce-ar fi dacă ai putea controla în mod conştient ceea ce se presupune că este un proces de autovindecare ce scapă conştientului?

Cum ar fi dacă ai putea învăţa să stăpâneşti cel mai important element al procesului, energia vindecătoare folosită de corp pentru a se repara singur?

Ce-ar fi dacă ai putea învăţa să-ţi sporeşti şi să-ţi direcţionezi energia vindecătoare pentru a avea o mai bună stare generală şi pentru a scăpa de anumite probleme de sănătate ?

Cursul este sustinut de Cristina Stoenescu, Trainer – terapeut holistic si psihospiritual, absolvent al cursurilor de psihologie holistica – Brazilia.

Se acorda  suport de curs si diploma de participare pentru cursul complet: nivel baza si nivel mediu.

Locatia cursului se comunica la momentul inscrierii.

Numarul de locuri pentru acest curs este de 15.

Inscrieri si informatii la tel: 0722.926681

Pret modul baza: 260 RON

Terapie pranica_full

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment