Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Curs baza: Consilier in detoxifierea Joalis – Bucuresti, 25-26 Aprilie

Curs baza: Consilier in detoxifierea Joalis – Bucuresti, 25-26 Aprilie


Viata este frumoasa! Este ataaat de bine sa fii sanatos!!
NOUL PROGRAM PENTRU CONSILERI JOALIS – CURS BAZA IN DETOXIFIEREA JOALIS
Devino si tu consilier Joalis si iti poti imbogati astfel experienta in activitatea ta terapeutica sau in viata ta.O metoda excelenta, unica si revolutionara atat de simpla  si de naturala,  care te va ajuta si pe tine.
Vei afla informatii extrem de folositoare, atat pentru tine cat si pentru a-i ajuta pe altii.
Cursul se adreseaza terapeutilor, medicilor, dar si celor care vor sa traiasca sanatos, sa fie propriul lor consilier in detoxifiere.
Eu am pornit in calatoria catre sanatate acum 8 ani, cand am fost diagnosticata cu tiroida autoimuna, iar acum doi ani am facut cunostinta cu preparatele naturale Joalis, si imediat dupa primul program de doua luni, déjà am inceput sa ma simt foarte bine.Astazi, pot sa afirm cu tarie ca pe masura ce lucrezi cu tine si mai ales elimini acele focare de toxine din limfa, sange, sistem emotional, glande endocrine, reziduuri de antibiotice, pesticide, focare de fungi si bacterii, metale grele, metabolismul se regleaza si organismul revine la echilibrul sau natural.
Vrei sa te simti bine? Da-mi voie sa iti spun ca boala repezinta un organism incarcat de toxine, mai ales emotionale, iar astazi cam tot ce ne inconjoara ne afecteaza in structurile emotionale.
MUDr. Josef Jonas se numără printre cei mai cunoscuţi cercetători cehi în domeniul medicinii naturale. Este un pionier al direcţiilor moderne din medicina naturală şi autor al metodei de detoxifiere dirijată şi controlată a organismului. Activităţile sale actuale cuprind, pe lângă activitatea în societatea Joalis, activităţi de publicistică şi susţinere de prelegeri, dar si munca directa cu clientul.
Este autorul metodei de detoxifiere dirijată şi controlată unică şi originală in lume.
Un curs extrem de captivant si o oportunitate  imensa pentru a afla:
  • Cum sa intelegi simptomele si cauzele la un nivel mai profund si mai intim, folosind unelte vechi  orientale ca diagnoza  pe meridianele energetice ;
  • Sa intelegi interactiunile dintre sanatatea fizica, emotionala  si spirituala
  • Cum sa readuci  echilibrul in organism cu programul de detoxifiere Joalis
  • Care sunt principalele grupe de toxine
  • Cum sa lucrezi cu alte persoane si sa alcatuiesti un program de detoxifiere
  • Despre preparatele  Joalis si cum sa lucram pentru diferite afectiuni ca:osteoporoza, intoleranta la gluten, insuficienta vasculara, alergii, detoxifierea sistemului nervos, afectiuni virale, borelioza, boala Chron dar si alte afectiuni.
Doua zile in care vei afla cum sa traiesti fara toxine dar si cum sa folosesti preparatele naturale  Joalis pentru ai ajuta pe altii dar in primul rand pe tine.
CAND?
Bucuresti , 25-26 aprilie 2015, orele 9-17
Investitia ta este de 500RON
Cum te inscrii?
Trimite-mi un email la adresa,  stoecrisa@gmail.com, cu titlul inscriere curs Joalis, impreuna cu datele tale de contact.
Te voi contacta pentru a confirma si astfel sa iti dau informatii despre locatie.
Lector Joalis Romania este Cristina Ofelia Stoenescu
Mai multe despre mine pe: www.bioterapiasanatatii.ro
Vei primi diploma consilier Joalis de la MU Dr. Josef Jonas, suport de curs si CD cu informatii ajutatoare.
De ce sa participi la acest curs?
-Vei invata despre cea mai sigura metoda catre sanatate , fara riscuri sau reactii adverse
– Cum sa lucrezi cu preparatele pentru rezultate excelente
– Preparatele Joalis sunt produse naturale, prelucrate cu HDTx-technology, adică tehnologie capabilă să introducă informaţii spectrale despre toxine în purtătoarele de informaţii. În baza recunoaşterii acestor informaţii, organismul îşi activează sistemul de apărare şi elimină toxina respectivă prin forţe proprii. A doua componentă a preparatelor Joalis o reprezintă plantele şi alte substanţe active.
Astfel, preparatele Joalis nici nu introduc în corp vreo substanţă chimică, artificială şi nici nu înlătură ele însele toxinele – ele doar oferă organismului informaţii, despre modul în care acesta poate elimina singur toxinele, utilizând capacităţile naturale de auto vindecare.
– Strategia utilizării preparatelor se conduce după cunoştinţele medicinii tradiţionale chinezeşti, care constituie baza întregii gândiri  pentru îngrijirea sănătăţii.
– Toxinele emoţionale reprezintă piatra de temelie a detoxifierii Joalis. Pe ele se bazează întreaga construcţie a corpului şi sufletului.
Procesul de detoxifiere dirijat şi controlat după metoda MU Dr. Jonáš se ocupă de înlăturarea toxinelor care adesea, sunt cauza problemelor fizice şi psihice. El vede cauza acestor probleme în încărcarea organismului cu diferite tipuri de toxine.
Informatii gasiti si aici:
www.bioterapiasanatatii.ro
www.joalis-romania.ro
www.joalisdetox.ro
 Joalis_banner_curs
 
 
 
 
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment