Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Corpul spune NU in locul tau, atunci cand tie ti-e frica sa spui

Corpul spune NU in locul tau, atunci cand tie ti-e frica sa spui

Problemele sufletului feminin se reflecta in problemele corpului – si nu isi gasesc rezolvarea prin adaptarea la modelul promovat de societate.
“Experienta m-a invatat ca propriul meu trup este sursa tuturor informatiilor esentiale pentru viata, care mi-au deschis calea spre mai multa autonomie si constiinta de sine. Abia cand mi-am admis emotiile atat de mult timp ferecate si am putut sa le simt, m-am eliberat din ce in ce mai mult. […] Nu pot sa ma silesc sa imi iubesc parintii sau fie si numai sa-i respect, atunci cand trupul meu imi refuza acest lucru din motive care lui ii sunt bine cunoscute. Umilirile, loviturile, palmele, inselatoria, exploatarea sexuala, batjocura, neglijenta sunt forme de maltratare pentru ca ele ranesc integritatea si demnitatea copilului, chiar daca efectele nu sunt vizibile imediat. De abia la varsta adulta, copilul maltratat odinioara va incepe sa sufere si, la randul lui, sa-i faca pe altii sa sufere.” Alice Miller
Pentru ca sentimentele ingropate de vii nu mor niciodata, toate raman inregistrate in corp – rusinea, tristetea, durerea, vinovatia, frica, furia, mania. Fiecare dintre acestea isi gaseste exprimarea in tulburarile psihologice si in bolile de care ajungem sa suferim. Somatizam fara sa ne uitam la cauzele psihologice care duc la imbolnavire, ignorand ceea ce se intampla – in realitate – in corpul nostru, prin prisma relatiilor cu cei din jurul nostru. 
Afectiunile de ordin psihologic sau chiar psihiatric – chiar daca sunt nediagnosticate – au legatura cu toate relatiile noastre. 
Relatiile cu primii oameni din viata noastra (parintii – mai ales daca au fost parinti abuzivi sau parinti neglijenti – si persoanele semnificative din prima perioada de viata) sunt cele care vor dicta atitudinea pe care o vom avea pe masura ce inaintam in varsta.
Celelalte influente de mediu (gradinita, scoala, grup de prieteni, relatii de cuplu, societate) se asaza peste ceea ce exista deja sadit de parintii nostri. Din nefericire, multi parinti ne-au dat radacini insa ne-au taiat aripile si continua sa o faca – in ciuda varstei adulte a copilului ce nu mai este demult copil. 
Relatia pe care o avem cu corpul si cu tot ce am inregistrat in corp prin prisma acestor relatii primare si apare acum sub forma unor probleme de sanatate – este, in fiecare an, unul dintre subiectele de maxima importanta la SENS – bootcamp anual pentru femei. 
Intre 2-5 August te invit la un bootcamp care iti poate schimba viata, modul in care te raportezi la tine si la relatii si te va ajuta sa iti vindeci rani vechi, rani ce au radacini adanci – rani al caror ecou este acum prezent zi de zi in viata ta.
SENS – by Mona Georgescu​ este ocazia sa te intalnesti tu cu tine in mod autentic, este ocazia sa revii la corpul tau si la tot ce ai inmagazinat in corp, de-a lungul timpului. Corpul iti arata unde trebuie sa te uiti, dar nu stie sa iti spuna in cuvinte ce are nevoie sa faci. Vino la SENS si afla tot ce ai nevoie sa stii pentru a avea o relatie frumoasa cu corpul tau! 
SENS contine invataturile esentiale pe care orice femeie trebuie sa si le integreze. Practica intensa te va ajuta sa intelegi, te va ajuta te apropii de tine, sa te vindeci si sa te repozitionezi fata de corpul tau si de problemele sale. De asemenea, vei invata sa te repozitionezi in mod adult, ecologic si sanatos in toate situatiile delicate cu care te confrunti: in viata personala, in relatia de cuplu, in familie, la serviciu, in relatiile de la locul de munca si, extinzand, in relatia pe care o ai cu mediul in care traiesti – universul tau.
Indiferent unde locuiesti, indiferent cu ce te ocupi, indiferent daca esti singura sau intr-o relatie, indiferent daca ai copii (de fapt, cu atat mai mult) sau inca nu ai copii, probabil ai constatat si tu: problemele sufletului feminin se reflecta in problemele corpului – si nu isi gasesc rezolvarea prin adaptarea la modelul promovat de societate.
Adaptarea la modelul indus de societate duce – pentru marea majoritate a femeilor – la pierderea feminitatii, a autenticitatii, duce la anularea sexualitatii si a senzualitatii, duce la imbolnaviri si la adancirea in suferinta, duce la resemnare. Modelul indus de societate nu duce catre o viata satisfacatoare, implinita, echilibrata – duce doar la mimarea unei atitudini care seamana cu fericirea, cu satisfactia, cu echilibrul interior.
Au mai ramas doua zile in care poti beneficia de inscriere la SENS9 la pret redus, pana pe data de 1 Iulie 2018.
Pe site poti vedea informatiile necesare inscrierii si te poti informa in legatura cu urmatoarele doua categorii de pret si cu celelalte discounturi. De asemenea, tot pe site poti vedea si testimonialele primite pentru editiile anterioare. Link-ul este acesta:
👗 http://www.minunemica.eu/sens9-bootcamp-anual-pentru-femei-2-5-august-youness-clinic-2/
🙏 Hai sa faci parte din grupul femeilor care stiu ca suferinta nu este calea catre intelepciune – femei care au revenit la intelepciunea autentica si la puterile feminine innascute, femei care au o relatie frumoasa cu corpul lor, femei care isi inteleg si isi asculta corpul, femei care au inteles cu ajutorul psihologiei, al psihanalizei, al dezvoltarii personale si al educatiei relationale ce inseamna Feminitatea Completa si cum poate fi aceasta traita in fiecare zi!
Asigura-ti din timp locul la SENS – programul creat pentru tine!
Te asteptam cu drag alaturi de noi in aceasta vara la YOUness Clinic – clinica de tratamente naturiste, detoxifiere si wellness (Mereni, Jud. Dambovita). YOUness Clinic – un loc de poveste, situat la marginea padurii si departe de agitatia oraselor. Un loc pentru tine, pentru tine, pentru tine si, desigur … pentru tine!
Mona Georgescu
Psihosexolog, psiholog clinician de orientare psihanalitica
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com / telefon: 0722.501050
– vizionand clipul urmator, vei intelege o mica parte a nevoii de a te reconecta cu corpul tau – 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment