Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Copilul interior nu este doar purtator de rani emotionale si de traume

Copilul interior nu este doar purtator de rani emotionale si de traume


Copilul interior nu este doar purtatorul ranilor emotionale si al traumelor.
Copilul interior are resurse, are abilitati, are instincte sanatoase – de ce nu mai apelezi la acestea?
De ce te lasi pacalit de literatura New Age si de ce crezi ca esti lipsit de toate acestea?
De ce refuzi sa inveti cum sa iti regasesti instinctele, abilitatile, resursele?
De ce refuzi sa inveti noi abilitati de viata si de ce te resemnezi, adancindu-te in suferinta?
Copilul tau interior este complet – si asteapta sa te intorci acolo, la el. Copilul tau interior complet asteapta sa fie descoperit, apreciat si ingrijit de tine. Copilul tau interior asteapta atentia ta. Copilul tau interior are nevoie sa revii, nu sa te indepartezi de el din cauza adancirii in suferinta, a resemnarii si a comoditatii.
Pentru a ajunge inapoi la copilul interior ai nevoie nu de lecturi New Age care te adancesc in suferinta sau in gandire magica, indepartandu-te de tine de latura ta sanatoasa, rationala – ai nevoie sa-ti insusesti perspective corecte fata de intamplarile delicate ale copilariei tale, ai nevoie sa inveti sa prelucrezi in mod adecvat ceea ce ai refulat (adica ai trimis in inconstient, ca mecanism de aparare) si ai nevoie sa inveti sa te repozitionezi in mod adult fata de trecutul tau si de persoanele de atunci, ai nevoie sa inveti abilitati sanatoase si strategii adaptative pentru viata, pentru a-ti putea redobandi increderea in tine, dorinta de a fi viu si a intelege nevoia de a fi autonom si de a te orienta catre viitor. 
Desi invizibile si aparent reduse ca intensitate, aspectele sanatoase ale copilului interior din fiecare adult sunt cele care indeamna oamenii catre psiholog, ii indeamnasa invete sa faca schimbari si sa-si priveasca trecutul impreuna cu un specialist. Partea sanatoasa din tine, din tine, din tine si din tine, este partea care stie ca vointa si motivatia nu sunt suficiente.
Te-ai intrebat vreodata, in clipele tale de sinceritate, cat de mult esti conectata la partea sanatoasa din tine si cat de mult iubesti sa fii femeie? La editia a X-a a retreat-ului pentru femei SENS afli perspectiva corecta si completa asupra copilului interior din fiecare femeie si asupra nevoii de regandire a feminitatii.
Cu ajutorul informatiilor stiintifice, cu ajutorul metodelor si tehnicilor validate care si-au dovedit eficienta, utilitatea si importanta de-a lungul timpului, vei intelege maniera in care iti poti recupera resursele pe care le credai pierdute sau asupra carora nu ai mai reflectat demult: increderea in tine, respectul de sine, demnitatea.
Vino la SENS si vei intelege care sunt indicatorii pe care corpul tau ti-i ofera, pentru a te ruga sa te opresti din a te trata cu ura si agresivitate, daca vrei sa faci cunostinta cu partea sanatoasa din tine.
Cu toate ca are o pondere redusa, partea sanatoasa exista in tine. Exista in tine, in tine si in tine. Si este partea care se mobilizeaza sa invete si sa-si insuseasca informatii adecvate in legatura cu vindecarea si abilitati de viata sanatoase si corecte pentru prezent si viitor.
Partea sanatoasa din fiecare dintre noi este partea cu care se lucreaza in cabinetele psihologilor si este partea care iti este de cel mai mare ajutor in procesul psihoterapeutic. Este partea cea mai importanta din interiorul femeilor.
Pe cele mai multe femei le aduce la SENS – bootcamp anual penru Femei – tocmai aceasta parte sanatoasa care are nevoie sa creasca in cadrul celui mai avansat program dedicat femeilor si adaptat femeilor din spatiul romanesc. 
🌼🌿🌼🌿🌼
7-11 August 2019, Predeal
SENS – bootcamp integrativ pentru femei (ed.nr.10)
La SENS, psihoeducatia sustine femeile – in mod real si constant, de zece ani – sa isi construiasca o mentalitate feminina sanatoasa, parte a feminitatii complete.
Experiential si transformational, bootcamp-ul SENS este
adaptat pentru nevoile femeii moderne, ajutand-o sa ramana ancorata in realitate traindu-si feminitatea completa.
SENS este pentru toate femeile, indiferent de varsta, ocupatie, studii sau statut social.
🌺🌱 Te poti inscrie pana luni, pe 5 August (inclusiv) 🌱🌺
🍒 Informatii pentru inscriere, aici:
http://www.minunemica.eu/predeal-7-11-august-2019-sens-bootcamp-pentru-femei/
🍒 Inscrie-te impreuna cu mama, cu sora, cu o prietena draga sau cu o colega la care tii – reducerile suplimentare se cumuleaza!
🍒 Participarea la SENS 10 te va ajuta sa afli cum poti reveni la instinctele tale sanatoase, cu ajutorul psihoeducatiei.
🍒 Invata – in doar 5 zile – cum sa-ti prelucrezi in mod corect suferinta
🍒 Prin insusirea informatiilor si strategiilor corecte, practice si adaptate situatiei tale – informatii si strategii care si-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului – iti vei insanatosi instinctul feminin si vei putea reveni la tine.
🍒 Informeaza-te in legatura cu acest program dedicat numai femeilor, transmite informatia mai departe – catre femeile dragi tie.
🍒 Vino sa afli cum sa fii bine cu tine si cum sa-ti fie bine in toate relatiile tale!
SENS te protejeaza impotriva dezechilibrelor la care te expun relatiile si viata moderna – vino cu mine pentru a fi bine cu tine! 
Psihoeducatia  este directia pe care fiecare persoana ar trebui sa o urmeze daca doreste revenirea la propriul sine, daca doreste echilibru, armonie, stabilitate si sanatate psihica si mintala si relatii de calitate. Dar – in primul rand – trebuie sa stie si ce inseamna aceste concepte, in mod concret. 
Pentru ca psihoeducatia previne, protejeaza si ajuta, te astept cu blandete si caldura la SENS 10 – un bootcamp pentru femei!
Nu mai cocheta cu suferinta  – vino la SENS 10, pentru a relua legatura cu copilul interior, partea cea mai sanatoasa din tine!
Mona Georgescu
Psihosexolog, psiholog clinician de orientare psihanalitica (psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului)
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com / telefon: 0722.501050

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment