Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Constelaţii familiale: Regăsirea de Sine, 14-15 Septembrie – Iaşi

Constelaţii familiale: Regăsirea de Sine, 14-15 Septembrie – Iaşi


C o n s t e l a ţ i i   f a m i l i a l e

Regăsirea de Sine

 14-15 Septembrie

– IAŞI –

constelatii iasi

Astia suntem noi, cei care am participat, la atelierul din Iulie. Astia suntem noi, dupa doua zile de lucru, in care bucurii, tristeti, disperari, pasiuni si înaltari au iesit la iveala, alaturi de sperante, impliniri, regasiri, acceptari si intelegeri a cine suntem noi, asa cum suntem noi. Indiferent cât de solicitant a fost acel week-end am reusit cu totii sa mergem in profunzimi nebanuite, pe calea Regasirii de Sine si chiar daca uneori drumul a fost presarat cu lacrimi si durere, la sfarsituil zilei cu totii suntem fericiti si plini de incredere. Increderea ca efortul nostru de a aduce la suprafata lucruri nici macar de noi banuite uneori, acceptarea istoriei noastre, impacarea cu destinul fiecaruia dintre membrii familiei noastre si asezarea fiecaruia la locul sau, lasa Iubirea sa curga in mod natural in Noi in viata noastra.

Uitati-va la ei, la chipurile lor zambitoare, pline de lumina si bucurie.

Oamenii acestia si multi altii pe care nu-i vedeti in fotografia asta, au hotarat cu curaj sa faca o diferenta in viata lor, sa stea fata in fata cu temerile lor, sa treaca peste ele in calea catre ei Insisi.

De multe ori sunt intrebat: “… ce sunt Constelatiile Familiale?…”. Primul impuls este sa dau raspunsul academic, “… este o metoda de terapie in grup, dezvoltata de germanul Bert Helllinger , care….”, si sigur este adevarat  ce spun , dar oare ce valoare au cuvintele astea , pentru cineva care, intamplator sau nu, a auzit de asta? Ce valoare au, atata timp cat nu pot exprima ce se-ntampla in fapt si in profunzime intr-un week-end de Constelatii?

Ce valoare au pentru omul care – constient sau nu – cauta ajutorul, cauta rezolvarea unor probleme sub povara carora se incovoaie, fara macar sa-si dea seama uneori?

Sigur, imi veti spune ca fiecare ajunge acolo unde are nevoie atunci cand este pregatit, ceea ce este adevarat, dar de multe ori, si asta face parte din proces, oamenii sunt agatati in temeri si frici care se transforma in blocaje si intampina rezistenta la nou, la explorare, fapt care-i tine pironiti intr-un Univers repetitiv si imobil.

“Da-ti voie sa fii surprins de ceea ce gasesti in locurile unde mintea, asa cum o cunoastem noi, poate deveni o extensie inteleapta a sufletului, si nu regizorul vietii tale.”

Te invit sa descoperi ce sunt Constelatiile Familiale. Fa-ti un cadou care te va purta pe drumurile descoperirii de sine:

http://dragosriti.blogspot.com/2013/08/Iasi-Septembrie-2013.html

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment