Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Constelatii Familiale: Drumul spre Reintregire, Bucuresti 21-22 Septembrie

Constelatii Familiale: Drumul spre Reintregire, Bucuresti 21-22 Septembrie


C O N S T E L A T I I   F A M I L I A L E

Regasirea de Sine – Drumul spre Reintregire

Workshop de Echinoctiu

21-22 Septembrie – Bucuresti

http://dragosriti.blogspot.com/2013/08/BucurestiSeptembrie13.html

„Atunci cand familia este ”adusa” in ordinea naturala, individul poate lasa in urma tot ceea ce in timp a resimtit ca o „legatura de sange” care il bloca. Doar atunci cand conexiunea la familia sa este recunoscuta cu adevarat şi responsabilitatea persoanei văzuta in mod clar, iar apoi distribuita, se poate ajunge la eliberarea individuala. Atunci individul se poate intoarce la treburile sale personale, fără nimic din trecut, care sa-l traga in jos in jos sau sa-l exploateze inconstient.” Bert Hellinger

De multe ori sunt intrebat: “… ce sunt Constelaţiile Familiale?…”. Primul impuls este sa dau raspunsul academic, “…este o metoda de terapie in grup, dezvoltată de germanul Bert Helllinger , care….”, si sigur este adevărat  ce spun, dar oare ce valoare au cuvintele astea, pentru cineva care, intamplător sau nu, a auzit de asta? Ce valoare au, atata timp cat nu pot exprima ce se-ntamplă in fapt si in profunzime intr-un week-end de Constelaţii?

Ce valoare au pentru omul care constient sau nu, caută ajutorul, caută rezolvarea unor probleme sub povara cărora se incovoaie, făra macar sa-si dea seama uneori?

Sigur, imi veti spune ca fiecare ajunge acolo unde are nevoie atunci cand este pregatit, ceea ce este adevarat, dar de multe ori, si asta face parte din proces, oameni sunt agatati in temeri si frici care se transforma in blocaje si intampina rezistenta la nou, la explorare, fapt care-i tine pironiti intr-un Univers repetitiv si imobil.

Sa revin, ce sunt Constelatiile Familiale? O cale de explorare a istoriei tale, a mostenirii tale, o cale catre Tine, as spune eu! O cale catre cele mai profunde si ascunse unghere ale sufletului unde sunt pastrate dureri, tristeti, frici, neimpliniri, trairi nemarturisite, secretele bunicii, furia tatalui, durerea mamei, razboiul strabunicuilui, si cate si mai cate …

E o cale de a aduce la suprafata lucruri pe care le purtam in noi si de care nu suntem intotdeauna constienti ca vin de undeva din istoria familie noastre, iar uneori ne conduc viata fara macar sa fim constienti de asta.

Este o usa deschisa reconcilierii cu mostenirea si trecutul tau, este o cale de a pune in ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale catre eliberarea de suferinta, o cale de acceptare a Sinelui.

Bert Hellinger spunea ca metoda Constelatiilor Familiale ne permite sa scoatem la suprafata dinamicile ascunse ale sistemului.

Nu cred in intamplare si dac-ai citit pana aici, cu siguranta ca ceva din energia pusa de mine in cuvintele astea rezoneaza cu tine. Ai incredere in tine, ai incredere in intuitia si sufletul tau.

“Da-ti voie sa fii surprins de ceea ce gasesti in locurile unde mintea, asa cum o cunoastem noi, poate deveni o extensie inteleapta a sufletului, si nu regizorul vietii tale.”

Gasesti aici toate detaliile legate de eveniment: http://dragosriti.blogspot.com/2013/08/BucurestiSeptembrie13.html

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment