Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Constelaţii Familiale cu Barbara Morgan: Timişoara, 15-16 Iunie 2013

Constelaţii Familiale cu Barbara Morgan: Timişoara, 15-16 Iunie 2013

CONSTELAŢII FAMILIALE

pentru prima dată în Timişoara

BARBARA MORGAN

15-16 Iunie 2013

BarbaraMorgan

Vă invităm cu drag să participaţi la weekendul de Constelaţii Familiale

15-16 Iunie 2013,

cu Barbara Morgan (http://www.ordersoflove.co.uk/

Barbara Morgan este psihoterapeut Gestalt şi a început studiul Constelaţiilor Familiale împreună cu primul grup instruit de Bert Hellinger şi Hunter Beaumont în Anglia. La ora actuală, Barbara este una din cele mai apreciate şi experimentate facilitatoare, supervizoare şi formatoare de facilitatori de Constelaţii Familiale din UK, cât şi editoarea celei mai importante reviste internaţionale de Constelaţii Familiale, The Knowing Field (www.theknowingfield.com)  

Acest weekend (15-16 Iunie) este un seminar clasic de Constelaţii Familiale , dar în acelaşi timp este şi premergător unei ucenicii a celor ce doresc să înveţe facilitarea de Constelaţii Familiale cu Barbara Morgan. Dacă luaţi în considerare participarea la programul de formare de facilitatori de constelaţii familiale al Barbarei Morgan care va începe în Noiembrie 2013 in Timişoara, aceasta ar fi o bună ocazie pentru a face cunostinţă cu ea şi cu stilul ei de lucru.

Aici găsiţi mai multe detalii legate de  abordare, de metodă, mărturii ale celor care au lucrat cu Barbara: http://constelatorium.ro/legile-iubirii-barbara-morgan/

“Întoarcerea Acasă”, cartea scrisa de Barbara, tradusă in limba Română: http://editurahartios.ro/?p=51

Programul workshop-ului:

Sambată: 09:30 – 18:00 – cu pauză de prânz si pauze de confort

Duminică: 09:30 – 18:00 – cu pauză de prânz si pauze de confort

Traducerea workshop-ului: Dragos Riti

Dragos

Dragos Riti este facilitator de Constelatii Familiale, si prima sa conexiune cu terapiile complementare a avut-o acum mai bine de 30 de ani. Primul contact a fost cu presopunctura si reflexologia. Mentor si profesor i-a fost tatal sau care in acele vremuri aducea putina lumina in domeniile acestea care, pe langa disciplinele mentionate,a lucrat si s-a perfectionat in metoda Regresiei Temporale, o unealta terapeutica extrem de puternica.

La randul sau a plecat pe acest drum, intrand in contact cu Qi Qong, Reiki, Ho’Oponopono si Constelatiile Familiale. Acesta din urma, un domeniu absolut uluitor, l-a fascinat prin capacitatea sa, de a merge pe firul transgenerational si de a identifica la sursa dezechilibrele, care au produs tulburari la nivel subconstient, psihologic; dezechilibre care pot genera traume asupra carora individul sa nu poata actiona constient.

In permanent proces de dezvoltare personala, participa atat  la taberele internationale de formare  organizate de Bert Hellinger cat si la cele organizate de Asociatia Internationala de Constelatii Sistemice (ISCA). A lucrat cu Maestra Reiki Dorina Mocanu, care i-a deschis poarta catre lumea Constelatiilor, cu “parintele” Constelatiilor, psihoterapeutul german Bert Hellinger, cu prof.dr.Franz Ruppert, psihiatru si psihoterapeut german. In ultimii ani i-a avut ca formatori si trainer-i pe Barbara Morgan si Jutta Ten Herkel.

Este membru al  HellingerSiencia din 2010 si membru ISCA din 2011.

Loc de desfaşurare: Hotel Timisoara, sala Roma 2 (accesaţi link)

Costul participării: 150 Euro/persoană, iar următorii membri ai aceleiaşi familii (parinti, fraţi, soţi, copii) plătesc jumătate din preţ , adică 75 Euro/persoană.

Pentru a participa la eveniment e nevoie sa trimiteţi un mail cu datele dumneavoastră la constelatii.familiale@yahoo.com si sa achitaţi un avans de 50 de Euro pana in data de 12 Iunie.

Pentru plata integrală în avans, tariful este de 135 Euro.

Detalii de plată:

BCR-Plevna, Bucureşti

Cont Euro: RO47RNCB0071011512710014

Cont Lei:   RO10RNCB0071011512710001, la cursul de vânzare al BCR

Beneficiar: Dragoş Riti

Detalii plată: Week-end Barbara Morgan

Pentru înscrieri după data de 12 Iunie, costul este de 165 Euro/persoană

Inscriere şi detalii la

constelatii.familiale@yahoo.com

Dragoş Riti: 0722.376.207

Mai puteţi găsi detalii legate de subiect aici:

http://www.incomemagazine.ro/articol_83204/cauta-ti-echilibrul-interior-in-constelatiile-familiale.html

Va aşteptam cu drag,

Barbara şi Dragos

 

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment