Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Conferinţa internaţională: „Calea spre o Noua Educaţie”, Bucureşti – 12 Martie

Conferinţa internaţională: „Calea spre o Noua Educaţie”, Bucureşti – 12 Martie


Universitatea Spiru Haret şi Asociaţia The Path of Life România, cu sprijinul TV H, vă invită la: 
Conferinţa internaţională „CALEA SPRE O NOUA EDUCAŢIE”
Invitat special Maestrul Internaţional de Sundao YU, JAE – SHEEN 
joi, 12 martie 2015, orele 19.00
Universitatea Spiru Haret, Sala Studio, Str. Ion Ghica nr. 13, parter
INTRAREA LIBERA
Invitaţi: 
Maestrul Yu, Jae-Sheen, maestru şi formator SUNDAO, preşedintele Asociației “The Path of Life”
conf. univ. dr. Mircea Aurel NIță (Scoala Naţională de Studii Politice şi Administrative)
dr. ec. Andreea Serbănescu, practician SUNDAO, fondator şi director Asociația „The Path of Life”
Din partea Universitatii Spiru Haret:
prof. univ. dr. Carmen Costea, prorector (Universitatea Spiru Haret)
prof. univ. dr. Laura Goran, prorector (Universitatea Spiru Haret)
Moderator: 
prof. univ. dr. Matei Georgescu
Proiectul de cercetare : Vectori actuali în educație 
Evenimentul îşi propune să prezinte publicului larg abordări pentru deschiderea spre noi căi în educaţie. 
Alinierea cu legile puternice ale Naturii, ale Universului, esenţa bucuriei naturale de viaţă susţin starea de bine spre trezirea întregului potenţial adevărat al vieţii. În fiecare moment putem accesa susţinerea vibraţională, ghidarea şi înţelegerea de care avem nevoie pentru a naviga în viaţă cu succes şi autenticitate.
Calea de auto-integrare creatǎ de Master Yu, „Sundao – The Path of Life”, este o interpretare unicǎ a unor metode străvechi, un antrenament pentru auto-mǎiestrie şi dobȃndirea unei înţelegeri profunde a sǎnǎtǎţii holistice, ce include trezirea totalǎ şi completǎ a corpului, minţii şi spiritului. Se referă la factori cheie, precum starea interioară, tiparele imprimate în subconştient, viziunea asupra lumii, ceea ce manifestăm în lume, viziunea newtoniană versus cea a mecanicii quantice. 
Aceastǎ metodǎ a fost utilizatǎ cu succes în mai bine de 12 ţǎri, pentru oameni şi culturi diverse, adresȃndu-se familiilor, organizaţilor şi instituţiilor. Este foarte uşor de învăţat pentru a ne ajuta singuri, pentru a practica exerciţii de aliniere energetică. Ne ajută să cultivăm resursele interioare, şi să eliminăn din sistemul energetic al corpului ceea ce te limitează – credinţe, stres, traume şi alte energii limitative.
Master Yu
www.masterUschool.com
www.thepath.ro
Master Yu este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, având cunoștințele și înțelegerea profundă a tradițiilor străvechi autentice de antrenare a minții și corpului, a medicinei orientale și a mecanicii cuantice pentru o viață împlinită – alchimia forței vitale pentru auto-realizare. După ani de experiență practică, cu dăruire și pasiune în acumularea și împărtășirea secretelor forței vitale, Master Yu a creat o metodă revoluționară de vindecare integrală și coaching – „Sundao – The Path of Life”.
Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al unor cărți precum „Sundao – Respirația daoistă și practica vindecării”, publicată în limba romană de către Editura Herald. Îi inspiră pe toți să aducă mai multă bucurie în munca lor și mai multă dragoste în familie, în timp ce își construiesc o viață liniștită, activă și armonioasă. 
Master Yu s-a născut în apropiere de munții de est din Coreea de Sud. Drumul său spiritual a început la vârsta de 9 ani, sub îndrumarea unor profesori ca BongWoo (Daoist de munte) & SungChul (Maestru Budhist), împreună cu Maestrul HW Kwon, bunicul și bunica sa, care, mai târziu, aveau să devină călugări budhiști. După ani de meditație de concentrare și introspecție în prezența îndrumătorilor săi spirituali, a fost binecuvântat cu multe experiențe profunde care au condus la cea mai importantă experiență de eliberare și de înțelegere, cea care l-a vindecat de atacuri de panică, fobii, alergii, dureri fizice și de mintea centrată pe ego.
Cu pasiunea pentru munca sa, călătorește în toată lumea, oferind workshop-uri, sesiuni de coaching, ședințe de vindecare și retreaturi adulților, copiilor și organizațiilor. Prin munca sa, a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței. Ședințele private, workshop-urile de auto-vindecare, retreat-urile de meditație cu Master Yu ajută oamenii să nu se mai identifice cu propriul ego și să își asume riscuri pentru a trăi împliniți și fără frică. Master Yu locuiește în North Scottsdale, Arizona (SUA).
Cartea: SUNDAO – respiraţia daoistă şi practica vindecării, autor Master Yu, publicată de Editura Herald; www.edituraherald.ro
Noi căutăm metode pentru a ne redobândi echilibrul şi liniştea, şi urmărim să ridicăm vălul de pe modul nostru obişnuit de a ne percepe pentru a descoperi propria noastră esenţă. Sundao (Sun-do, Shinsundo, Kooksundo, Dahnhak), o artă de vindecare tradiţională daoistă, este o astfel de cale. Sundao este o practică de pregătire a minţii şi trupului pentru dezvoltare fizică, mentală şi spirituală, o metodă care ne face capabili să integrăm şi să armonizăm întreaga noastră fiinţă – minte, trup şi spirit. Este o practică ce datează de aproximatix 10.000 de ani şi combină o serie de poziţii fizice şi respiraţia abdominală pentru a educa, echilibra şi regla sistemul energetic intern al corpului (Ki/Qi).
În Sundao, individul îşi ia măsurile corespunzătoare pentru a-şi echilibra energia vitală (Qi). În gândirea orientală, conceptul de Dao sau Tao (adică ordinea naturală a lucrurilor, forţa care curge prin toate fiinţele, precum şi în univers) recunoaşte intersectarea sistemelor de energii cosmice, naturale şi umane, şi se străduieşte în a găsi un echilibru, care să sincronizeze sistemul energetic uman cu energia universului. Aceste concepte sunt evidente în principiile Sundao, care au drept scop cultivarea trupului şi a minţii, trezindu-le astfel la legile creaţiei şi evoluţiei. 
Organizatori: Universitatea Spiru Haret, The Path of Life Romania 
Comitet de organizare:
prof. univ. dr. Carmen Costea 
prof. univ dr. Matei Georgescu 
asist. drd. Amina Pîrvescu 
Andreea Șerbănescu
Parteneri media:
Editura Herald, Fundatia Floarea Vieții, A-MA Events, Anahata Welness Center, Centrul Seeds for Happiness, Libris Braşov, Alternative Sciences Association, Institutul Central de Cercetare, Adelton Academic Publishing – New York, Opinia Națională, www.minunemica.eu – resurse de psihologie, dezvoltare personală şi evoluţie spirituală, Kush Consultancy Holland

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment