Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Conferinta Gregg Braden: Rimini, Italia

Conferinta Gregg Braden: Rimini, Italia

Gregg  Braden spune ca putem fi arhitectii prezentului si viitorului nostru daca alegem puterea din inima noastra. In acest moment istoric, generatia noastra traieste cele mai mari provocari care au fost vreodata infruntate in cei 5000 de ani de istorie umana. Alegerile pe care le avem de facut sunt extraordinare dar trebuie sa descoperim cine suntem cu adevarat, descoperind adevarul trecutului.

Cum putem face alegeri decise daca nu cunoastem adevarul asupra existentei noastre, daca nu stim cine suntem?

Ce stiau stramosii nostri si noi am uitat?

Pentru a construi un viitor, avem nevoie sa recuperam aceste informatii din trecutul nostru pentru a putea face alegerile necesare pentru noua lumea care se naste acum.

Putem sa imbratisam un viitor luminos.

Datorita alegerilor noastre putem sa imbratisam zorii celui mai maret destin pe care fiintele umane l-ar putea dori.

Datorita recentelor descoperiri arheologice, in antichitate se ascund semintele care vor incolti in viitorul apropiat, seminte care ne povestesc despre un viitor de pace, fara razboi, foame, tristete si disperare, o lume fara ura. Lumea pe care ne-am imaginat-o intotdeauna si pe care am avut-o deja, trebuie doar sa o recuperam si sa o facem din a noastra.

Putem sa realizam impreuna aceasta noua lume, acum, doar daca suntem in masura sa ne sincronizam toti la aceeasi vibratie, vibratia emanata de inimile noastre care ne consimte sa intram in sintonie cu campul Matricei Divine: Iubirea,

In aceasta stare, noi suntem liberi sa creem lumea asa cum vrem. Pentru ca devenim Unul, ne afundam intr-un nivel superior cu toate fiintele umane, cu lumea si intregul univers.

Vom reusi sa intelegem ca toti suntem o familie si ca a trai pe acest pamant in respect si dragoste pentru fiecare creatura?

Vor reusi dovezile trecutului sa ne deschida ochii spre viitor?

Doar TU esti raspunsul la aceste intrebari importante!

Nasterea unei Noi Lumi

S-au deschis portile  catre o  lume noua iar viata asa cum am cunoscut-o in trecut se schimba pentru totdeauna.

Acum nu se mai pune intrebarea : “Cand va avea loc schimbarea!? ci  “Unde ne vor duce aceste schimbari, la ce ne putem astepta cu adevarat. Si ce semnifica acest lucru pentru noi, familiile, comunitatile si vietile noastre?”

De la probleme economice serioase la drastice schimbari climatice, de la reala diminuire a resurselor alimentare si apa, la amenintarea unui razboi mondial, ne arata clar ca am intrat intr-o noua faza a existentei pe planeta Terra. Chiar si expertii  sovaiesc dinaintea acestei “furtuni” care se ridica la orizont. In ciuda tuturor  incertitudinilor  exista, insa un lucru de care putem fi siguri: prabusirea acestui sistem global va conduce la enorme si importante reinoiri ale vietilor noastre si a lumii. Stirea buna este ca detinem deja solutiile pentru a contraataca momentul de criza care  ameninta epoca noastra. Ceea ce lipseste este o teorie, o filozofie comuna care sa adune toate solutiile posibile.

In cursul seminarului, Gregg Braden va impleti imensa sa experienta in campul stiintific si tehnologic cu intelepciunea profunda a populatiilor antice ale lumii pentru a raspunde la intrebarea care ne incita pe toti: “ In ce fel se va schimba lumea si ce putem face pentru a facilita aceasta tranzitie?”

In decursul acestor zile intense de seminar, Greg Braden va ilustra cheile pentru:

  • cum sa-ti conduci viata in sanatate si bunastare
  • cum sa combini finantele cu stilul tau de viata
  • cum sa-ti gasesti scopul tau in viata  si sa traiesti senin si in bucurie.

Printr-o expunere usor de inteles care imbina stiinta inteleptilor antici din trecut, Gregg Braden va explica factorii care stau la  baza noului ciclu de evolutie globala si personala. Va explora si descrie cum noile descoperiri sunt cheile pentru a intelege toate schimbarile pe care le putem integra in vietile nostre fie personale fie colective, in familiile noastre, comunitatile si natiunile noastre.

Intalnirea cu Gregg va fi o ocazie pentru a evidentia toate descoperirile care vor da un nou inteles si o noua speranta pentru noua lume care se naste inaintea ochilor nostri.

Seminarul se va desfasura dupa urmatorul program:

Vineri, 15 Martie

Inregistrarea inscrierilor: de la 15.00 la 18.00

Concertul Capitanata de la 15.30 – Healing Concert

Seminarul de la 18.00 la 22.00

Sambata, 16 Martie

Seminar: de la 10.00 la 18.00

Seminarul se va desfasura Vineri 15 si Sambata 16 Martie 2013 in Palatul Congreselor din Bellaria, Rimini, Italia dupa urmatorul program :

VINERI: 18.00 – 22.30

SAMBATA: 10.00 – 18.00

Bilete standard:

pana la 15 Ianuarie 162 de euro

Contact :
GEORGETA SULTAN
0730679030
georgeta.sultan@gmail.com

mai multe detalii despre transport si cazare, aici: http://www.healing.ro/intalnire-cu-gregg-braden/

Dupa rasunatorul succes inregistrat de evenimentele din octombrie 2010 si Martie 2011, GREGG BRADEN se intoarce in Italia. In Romania ar putea veni in anul 2015.

La intalnirea din 15 – 16 martie 2013 cu Gregg Braden vei putea fi si tu.

De mai mult de 25 de ani, Gregg desfasoara studii in satele din muntii inalti si in manastirile uitate, in cautarea textelor antice, pentru a descoperi secrete uitate de timp.

Azi operele lui sunt publicate in 17 limbi si 33 de tari din lume. Acestea ne demonstreaza fara urma de dubiu cum cheia viitorului nostru sta in intelepciune trecutului nostru.

Gregg Braden este autorul cartilor: Pasind intre lumi, Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Vindecarea spontana a credintelor, Matricea Divina, Timpul fractal, Adevar Profund – ultima opera in care Gregg ne ofera oportunitatea de a descoperi probe inatacabile ce rescriu istoria originilor noastre, a istoriei si destinului umanitatii.

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

  1. DD  January 9, 2013

    Voi fi acolo!!!

    (reply)

Add a Comment