Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Conferinta gratuita: Tu ai nevoie de Tantra?

Conferinta gratuita: Tu ai nevoie de Tantra?

CONFERINTA GRATUITA

18 MARTIE, ora 18.00

Bucuresti, Str. A. Beldiman nr.1, et:5, ap:55, interfon:50, sector 5

Tu ai nevoie de Tantra?

de Urantia Stuparu              

Este o artă de a trăi. Una completă, în care nici o latură a vieţii nu lipseşte, nici o latură a omului nu este neglijată sau nedreptăţită.

Se numeşte Tantra. Şi înseamnă „ţesătură”, „urzeală”, iar metodele sale pun omul în armonie cu sine însuşi şi cu universul,  confirmând viziunea fizicii cuantice potrivit căreia toate lucrurile comunică între ele. Este o ştiinţă esoterică mistică, care se ocupă cu studiul întregului univers, începând cu fiinţa umană: gândurile, emoţiile, corpul fizic, şi continuând cu ciclicitatea naturii, cu armonia muzicii şi a vibraţiilor, ajungând până la dinamica stelelor şi a întregului Cosmos.

Ne asigură că doar aşa e posibil să ne regăsim unitatea interioară şi să ne descoperim locul adevărat în geometria cosmosului.

Adevărul este că avem nevoie de perspectiva tantrică atunci când vorbim despre viaţa noastră în ansamblu. Şi la fel de mult avem nevoie de această lupă de mare precizie când privim sexualitatea noastră.

De ce? Pentru că vrem să ne recăpătăm controlul asupra unei existenţe prea stresante, prea grăbite, prea puţin generoase cu recompensele. Vrem să regăsim o cale a bucuriilor profunde. A dezvoltării personale şi a împlinirii autentice.

Cum procedăm?

Fii prezent. Complet. Acum şi aici. Trăieşte clipa. Doar aşa te poţi bucura de din plin. Nu opune rezistenţă, acceptă-ţi starea actuală, umbra psihologică, precum şi conjuncturile de viaţă ori relaţiile. Acceptă totul aşa cum este în prezent.

Nu pentru a te înşuruba cu fatalism în limitări sau rezonanţe negative. Nu pentru a perpetua ceea ce simţi că îţi face rău. Ci tocmai pentru a deveni conştient de punctul real de pornire pentru dezvoltarea personală. Vino la pace cu propria fiinţă. În felul acesta te poţi concentra asupra călătoriei interioare şi poţi să-ţi descătuşezi întreaga energie şi s-o investeşti în acţiunile prin care te decondiţionezi.

Ce te învaţă Tantra?

Cum să te cunosti, cum să respiri, cum să meditezi. Cum să identifici lumina şi misterul prezente în toate fiinţele, lucrurile, evenimentele vieţii tale,  oricât de banale ar părea la o primă vedere.

Tantra nu neagă lumea şi nu te sfătuieşte să te retragi din ea. Tantra te ghidează spre acea stare şi înţelegere care transformă în sărbătoare continuă relaţia ta cu propria ta persoană şi cu ceea ce te înconjoară.

Şi totuşi oferă vreo metodă specială?

Tantra are  o viziune complexă şi un set de mijloace eficiente care te ajută să păşeşti pe cale scurtă spre extaz. Şi are în primul rând un mesaj – sexualitatea nu e decât un vehicul spre o ţintă mai înaltă. Plăcerea pe care o descoperi în felul tantric de a face dragoste nu reprezintă scopul, ci începutul unei scări pe care poţi urca rapid.

Tantra încurajează inima, nu sexul. Exerciţiile şi metodele tantrice care intensifică senzaţiile erotice şi prelungesc voluptatea actului amoros îi conduc pe iubiţi dincolo de contactul epidermic, la o fuziune a sufletelor.

Ce se petrece din acel moment?  

Avem  parte de o înţelegere superioară a iubirii şi a vieţii. Energia fiintei tale devine o poartă pentru pătrunderea în altă dimensiune. Aceea sacră, în care ne redescoperim esenţa de zei, de fiinţe perfecte, împlinite, în comuniune profundă cu Universul.

Grup de meditatie si initiere in spiritul autentic al traditiei vedantice hinduse.

Grupul este sustinut si ghidat de Urantia Stuparu. Îţi propun un sfârşit de săptămână tantric şi începutul unei călătorii fascinante împreuna.

Workshop special:     

CURS INTENSIV DE TANTRA

Program:        

Vineri  22 Martie 2013:  între orele  15.30 – 20.00

Sămbătă, Duminică 23, 24  Martie : între orele 10.00 -18.00

Locația : la București. Adresa va fi anunțată celor înscriși.

Numarul total de locuri pentru cursul din data de  22-24 Martie  este de 20 participanti. Rezervarea locurilor se face pe baza de înscriere si au prioritate acei care achita un avans.
Persoana de contact : Urantia

Pentru detalii și  alte lămuriri sunați la tel:  0723 300 093 și  0745795008

Mail contact: curs_tantra@yahoo.ro

Oferta Primaverii:

Investiție: 300lei

– plata unui avans de 200 lei în contul de mai jos, pană la data de 20 Martie 2013 îți asigură participarea la workshop cu 250 ron

– pentru cuplurile casatorite, oferim o reducere de 100 ron

Plata se face cu card sau cu numerar în contul:

IBAN RO84BTRL06401201E74705XX, Banca Transilvania.

Titular : Cristina Stuparu  (cu mențiunea avans curs/lună)

Conferinta Gratuita_225-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment