Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Conferinta: Bob Proctor, ”Reinventeaza-te pentru Succes” (Bucuresti)

Conferinta: Bob Proctor, ”Reinventeaza-te pentru Succes” (Bucuresti)

Bob Proctor vine pentru a doua oara în România, pentru a susţine în premieră la noi în ţară conferinţa “Thinking Into Results. Reinvent yourself for success!”.

Protagonist al renumitului film “The Secret”, Bob Proctor este considerat unul din cei mai mari maeştri şi învăţători în viaţă ai Legii Atracţiei. Bob se consideră un “învăţător” cu darul special de a dezvălui celorlalţi secretul care i-a schimbat lui viaţa şi puterea incredibilă a potenţialului care se află în ei. Învăţăturile şi programele lui Proctor se bazează pe lecţiile pe care el insusi le-a învăţat din experienţă proprie.

Modul în care gândim este locul de unde pornesc toate.

Gândim adesea că am fi putut performa mai bine decât am făcut-o deja. Uneori ştim şi cum să o facem. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu o fac. Întrebarea este “DE CE?”

“A şti” nu este suficient! “A face” reprezintă diferenţa!

În măsura în care succesul este important pentru tine, pentru compania ta şi simţi că a venit timpul să faci ACEA schimbare care contează, atunci, acordă-ţi o zi în care:

 • Vei afla cum poţi să-ţi depăşesti barierele mentale auto-impuse pentru a atinge ţeluri pe care le credeai imposibile
 • Vei afla că munca grea nu generează întotdeauna rezultatele mai bune, dar munca inteligentă o poate face
 • Vei afla care sunt căile şi modaliăţile prin care să te reinventezi ca să obţii succesul pe care TU îl doreşti
 • Vei învăţa cum să creezi circumstanţele pe care le doreşti, în loc să permiţi ca cele care există acum în viaţa ta să îţi controleze viaţa
 • Vei învăţa, de asemenea, cum să preiei responsabilitatea totală asupra propriei tale vieţi
 • Decide ce îţi doreşti, acţionează şi obţine ceea ce vrei. Învaţă să fii mai mult, să faci mai mult şi să obţii mai mult!

La sfârşitul acestei zile vei STI:

 • Cum funcţionează mintea umană şi cum să foloseşti această informaţie ca să atingi oricând, orice scop îţi propui
 • De ce facem lucrurile pe care le facem şi de ce nu facem multe dintre lucrurile pe care ni le dorim
 • Ce este o paradigmă şi cum ne afectează viaţa — cum ne controlează paradigmele (obiceiurile) gândirea şi cum ne controlează gândirea rezultatele
 • Cum să înlocuieşti obiceiurile ineficiente cu unele noi care te vor face mai productiv
 • Metode şi strategii care te ajută să spargi barierele ce te împiedică să obţii ceea ce îţi doreşti
 • Cum să îţi depăşeşti temerile şi îndoielile care se ascund în spatele acestor bariere
 • Cum să obţii rezultatele pe care le vrei în loc să laşi rezultatele prezente să îţi dicteze modul în care gândeşti
 • Cum să-ţi schimbi cifrele de vânzări şi rapoartele de profit
 • Cum să schimbi tot ceea ce nu merge aşa cum ţi-ai dorit în viaţă şi cum să îţi creezi propriul succes în afaceri dar şi în plan personal
 • Cum să îţi foloseşti facultăţile creatoare (imaginaţia, memoria, raţiunea, percepţia, voinţa, intuiţia) să atingi rezultatele pe care le doreşti
 • Cum să închizi bucla dintre “a şti” şi “a face” pentru a obţine rezultate pe termen lung
 • Cum să creezi obiective de tip “ABC”, mai clare, bine definite şi eficiente pentru a obţine ORICE obiectiv pe care îl vrei
 • Cum să iei decizii rapid şi să treci la acţiune
 • Acest program te va ajuta să faci saltul de la obiceiuri care te limitează, la obiceiuri noi şi productive care te ajută sa ajungi mai uşor la rezultate.

Obiceiurile noastre ne controlează modul în care gândim, logica, succesul în carieră, relaţiile cu ceilalţi oameni, greutatea corporală, dar şi abilitatea de a câştiga bani. Obiceiurile sunt cele care ne controlează întreaga viaţă.

Înlocuieşte îndoiala cu siguranţa de sine şi ignoranţa cu înţelepciunea!

Participă la acest program şi vei învăţa cum să faci saltul din locul în care eşti acum, în locul în care îţi doreşti cu adevarat să ajungi.

Speaker in deschiderea Conferintei, Moderator al sesiunii de VIP Brunch, Andy Szekely va conduce o sesiune de Modelare a Excelentei cu Bob Proctor.

Trainer, autor, coach şi public speaker cu experienţă de peste 11 ani în training şi organizare de evenimente. Andy a fost invitat ca speaker şi trainer în 5 ţări Europene, în SUA şi Canada.

Andy va vorbi în deschiderea conferinţei şi va modera discuţiile din cadrul Brunchului VIP. Participanţii VIP vor asista la o sesiune de MODELARE A EXCELENŢEI pe care Andy o va face împreuna cu Bob.

Modelarea este cea mai puternică şi cea mai rapidă formă de învăţare umană. Oamenii care obţin rezultate excepţionale fac foarte bine ceea ce fac şi de multe ori nu sunt conştienţi de acest lucru. Dacă le pui întrebările potrivite, vei putea să obţii procesul exact prin care ei ajung la rezultate excelente.

Prin modelare pot fi detectate procesele concrete şi precise prin care oamenii excelenţi obţin rezultate excelente.

Fiecare individ de mare succes deţine secretul excelenţei în ceea ce face (conştient sau inconştient).

Această excelenţă poate fi scoasă la lumină sub forma unui proces bine definit.

În procesul de modelare se explorează strategia de a gândi pe care o aplică oamenii de succes. Mai concret, modul cum oamenii îşi compun secvenţial gîndurile şi îşi folosesc abilităţile de percepţie fundamentale: văzul, auzul, kinestezia, pentru a organiza şi eficientiza mediul în care trăiesc.

Modelarea excelenţei este o modalitate sistematică de cercetare care îţi pune “pe tavă” o serie de abilităţi într-un format uşor de învăţat.

CONFERINTA ”REINVENTEAZA-TE PENTRU SUCCES”: 25 Septembrie 2012, 08.00 – 18.00

Crystal Palace Ballroom,
Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti

 

VIP BRUNCH: 26 Septembrie 2012

JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie No. 90, Bucuresti

 • 09:00-11:00 Sesiune de Modelare a Excelenţei condusă de Andy Szekely
 • 11:00 – 12:30 Sesiune Business Networking, condusă de Laszlo Pacso

Detalii despre pret si modalitatea de inscriere la eveniment, aici: http://www.bobproctor-romania.ro/inscriere

DESPRE BOB PROCTOR

Provenind dintr-un mediu sărac şi limitat, Bob se consideră un “învăţător” cu un dar special.

În 1960 a abandonat liceul şi din cauza multor joburi trecătoare s-a trezit îngropat în datorii. Într-o zi, a pus întâmplător mâna pe o carte care i-a schimbat complet viaţa. O dată cu această carte, seminţe de speranţă au început să încolţească în mintea lui. În câteva luni, cu ajutorul muncii în compania Nightingale-Conant, viaţa lui Bob s-a schimbat radical. Într-un singur an a trecut de la câştiguri de 4 000$ pe an la 175 000$ pe an şi curând a sărit de 1 million$.

Ulterior, Bob s-a mutat în Chicago pentru a lucra îndeaproape cu mentorii săi, Earl Nightingale şi Lloyd Conant. După ce a obţinut poziţia de Vice Preşedinte în compania Nightingale-Conant, Bob şi-a deschis propria companie de seminarii, în 1973.

Bob Proctor spune că nu contează cum ai crescut sau cu ce te-ai luptat în viaţă – mintea (ta) nu este afectată de nici un eveniment pe care încă nu l-ai trăit … şi chestia asta este fenomenal de puternică.

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment