Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Conferinta Allan Pease: Cum să devii un adevărat „magnet” de oameni?

Conferinta Allan Pease: Cum să devii un adevărat „magnet” de oameni?

Allan Pease, numit şi Mr. Body Language vine la Cluj în cadrul seminarului

„How To Be A People Magnet”        

Limbajul nonverbal, sau limbajul trupului, a început să fie discutat cu adevărat abia în anul 1970 odată cu apariţia primei cărţi ce dezbătea acest subiect. De atunci, cercetători şi viitori specialişti în domeniu au examinat acest fenomen încercând să-i înţeleagă particularităţile până la cele mai mici detalii.

Albert Mehrabian, spre exemplu, considera că doar 7% din totalul mesajelor transmise într-o comunicare sunt de natură verbală, 38% fiind mesaje vocale (ritmul şi tonalitatea vocii, inflexiune, etc), procentajul cel mai mare fiind alocat mesajelor nonverbale, respectiv 55%. Spre diferenţă de Mehrabian, profesorul Ray Birdwhistell vine cu o nouă teorie a comunicării în care estimează că 65% din totalul de mesaje transmise într-o zi sunt de natura nonverbală, urmate de comportamentele verbale reprezentate de doar 35%.

Deseori suntem tentaţi să credem că folosim mai mult limbajul verbal atunci când transmitem o informaţie. Acest lucru de datorează faptului că limbajul nonverbal nu urmează un sistem preconceput sau pregătit în prealabil, ci dimpotrivă, limbajul trupului exprimă atitudini interpersonale ce-şi au rădăcinile de cele mai multe ori în subconştient.

Ceea ce este fără incertitudine uimitor este faptul că omul este rareori conştient de faptul că mişcările şi gesturile sale pot transmite o anumită poveste, în timp ce vocea poate spune cu totul altceva. Cercetarea arată că semnalele nonverbale au o importanță de 5 ori mai mare decât cele verbale, iar când cele două sunt în discordanţă oamenii se încred în mesajul nonverbal, conţinutul verbal putând să nu fie luat în consideraţie.

Se pune adesea întrebarea: “este posibilă falsificarea limbajului trupului?”. Răspunsul la această întrebare este în general “nu”, datorită lipsei de concordanţă care probabil apare între utilizarea principalelor gesturi, a micro-semnalelor trupului şi cuvintele rostite.Se pare că mintea umană poseda un mecanism de semnalizare a erorii care indica “avarie” atunci când primeşte o serie de mesaje nonverbale neconcordante.

Despre toate aceste lucruri şi despre multe altele va vorbi renumitul Allan Pease, poreclit Mr. Body Language, într-unul din faimoasele sale seminarii pe care îl va susţine de această dată tocmai la Cluj în 27 Martie 2013.

Conferinţa de business organizată de Transilvania Business Seminars se intitulează „How to be a people magnet” şi îl va avea ca invitat special pe Allan Pease, cel mai mare specialist în comunicare și în limbajul trupului şi unul din cei mai râvniți speakeri ai lumii.

Tehnicile de vânzare și de comunicare pe care le predă Allan Pease au condus afaceri mici, de familie, la multinaționale. Considerat cel mai dorit consilier pe comunicare al vedetelor (a sfătuit prezentatori TV renumiți, prim miniștri, membri ai familiilor regale, vedete rock și mulți alții), Allan este autor al 10 cărți care au ocupat numărul 1 la categoria bestsellers și a altor 18 cărți care fac parte din top 10 bestsellers, lucrările lui fiind traduse în 53 de limbi și, cel mai important, este un om fericit și împlinit din toate punctele de vedere.

Scopul evenimentului este de a-i învăţa pe participanţi cum să îi facă pe cei din jurul lor să îi urmeze și să facă ceea ce îşi doresc ei. Cu alte cuvinte, cei ce vor fi prezenţi la eveniment vor învăța cum să devină adevăraţi „magneţi” de oameni. 

La eveniment sunt invitaţi să participe oameni de afaceri, persoane din top şi middle management, directori şi agenţi de vânzări, directori de marketing şi comunicare, psihologi, persoane din Direct Sales şi Mulţi Level Marketing şi orice persoană care dorește să își îmbunătățească viața personală și profesională prin comunicare.

În urma evenimentului, participanţii vor ştii cum să creeze o impresie puternică şi de durată, cum să întoarcă, fără efort, în favoarea lor, orice situaţie, cum să susţină cele mai bune prezentări şi conversaţii sau cum să vândă mai mult folosind tehnici eficiente de comunicare. Allan Pease ne va învăţa de asemenea cum să devenim oameni de afaceri influenţi şi admiraţi; cum să-i facem pe ceilalţi să se simtă importanţi sau cum să construim relaţii personale şi profesionale mai bune.

Conferinţa va scoate la iveală metodele prin care să-i facem pe oameni să zică “wow” în momentul în care ne-au cunoscut sau cum să ne controlăm limbajul trupului în situaţii diferite. Mai mult decât atât, participanţii vor avea ocazia să îşi promoveze propria afacere în rândul celor prezenți prin schimb de cărţi de vizită în momentul de networking înainte de eveniment și în pauze.

Vor fi prezenți peste 500 de oameni de afaceri din Transilvania în rândul cărora se pot găsi potențiali clienți și parteneri.

Pentru înscrieri, accesează pagina

http://transilvaniabizseminars.ro/allanpease2013/inscrieri/

Inscrie-te la Conferinta, mentionand codul partener minunemica .

Evenimentul este acreditat de către Colegiul Psihologilor din România cu 8 credite de formare profesională continuă pentru specialitatea Psihologie Clinică.

MINUNEMICA.EU – PARTENER AL CONFERINTEI ALLAN PEASE

Foloseste codul partener ”minunemica” pentru a beneficia de reducerea de 20%

la Conferinta Cum să devii un adevărat „magnet” de oameni?

AP_banner-web_minunemica_300x200px

Mai multe informaţii despre conferinţa „How to be a people magnet” şi despre Allan Pease se pot găsi pe site-ul evenimentului: www.transilvaniabizseminars.ro/allanpease2013.

 

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment