Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

CONCURS: Rabindranath Tagore, Scrisori Rupte

“Am ajuns la concluzia ca nu ma cunosc pe mine insumi. De parca sunt un pian si o multime de sarme si masinarii intr-o complexa intretesere se afla inlauntrul meu. Nu stiu cine canta la acest pian, nici nu  am putere sa presimt cand ar vrea sa cante cu mine acest necunoscut. Nici nu stiu de ce vrea sa cante mereu. Pot sesiza doar notele bucuriei si ale tristetii. Mai inteleg daca instrumentul canta ritmic sau nu tine tactul. Ii cunosc si gama – stiu cat poate urca si cat poate cobori. Dar oare, stiu asta intr-adevar? Nici macar nu stiu daca sunt un pian mare sau o pianina. ”

– Rabindranath Tagore –

 

MinuneMica.ro si Editura Cununi de Stele

 

te invita la concurs!

 

 

Concursul are drept premiu un exemplar din cartea ”Scrisori Rupte”, scrisa de Rabindranath Tagore.

Raspunzand corect la urmatoarele intrebari, aceasta minunata carte poate ajunge in biblioteca ta:

1. Cum a fost supranumit Tagore?

2. Cine a tradus opera lui Tagore in limba romana?

Informatii gasiti pe MinuneMica.ro si pe site-ul Editurii Cununi de Stele – www.edituracununidestele.ro

Asteptam raspunsurile voastre la adresa de e-mail minunemica@yahoo.com, pana duminica, 16 Octombrie 2011.

Castigatorul cartii oferite de Editura Cununi de Stele va fi anuntat pe e-mail, cartea urmand sa ii fie trimisa prin posta.

Succes, tuturor!

NOTA:

Pentru a afla informatii despre urmatoarele concursuri, sunteti invitati sa va inscrieti la RSS feed.

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment