Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Concurs: castiga carti de la Elena Francisc Publishing House!

Concurs: castiga carti de la Elena Francisc Publishing House!

Dragii mei,

Impreuna cu Elena Francisc Publishing House, va invit la un nou concurs cu doua premii:

  1. PREMIUL 1 – cartea ”Taramul Albastru”
  2. PREMIUL 2 – cartea “O minunata nefericire”

Intrebarile la care va invitam sa raspundeti sunt:

  1. Cine sunt autorii cartilor sus-mentionate? 
  2. Din ce colectie face parte fiecare carte?
  3. De ce va doriti aceste carti?
  4. Ce impact concret au in viata ta lecturile din sfera psihologiei, a dezvoltarii personale si a spiritualitatii?

Raspunzand la aceste intrebari, biblioteca si sufletul tau se pot imbogati cu alte carti, cu alte ganduri – pentru a reflecta, pentru a intelege, pentru a iubi.

Pentru raspunsuri, vizitati site-ul editurii Elena Francisc Publishing House.

Concursul se va desfasura in perioada 13- 15 Mai 2013 si se adreseaza cititorilor cu domiciliul in Romania.

Sunteti invitati sa trimiteti raspunsurile voastre pe adresa: mona@minunemica.eu, pana la data de 20 Mai 2013, mentionand ca subiect ”concurs Editura Elena Francisc’‘; raspunsurile trebuie sa contina numele reale (prenume, nume).

Numele castigatorilor vor fi afisate pe site, pe data de 25 Mai 2013. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 5 zile calendaristice pentru a trimite pe e-mail prin numele exact si adresa postala la care pot primi cartile. Daca in termen de 5 zile de la afisare nu primim datele necesare pentru expedierea cartilor, premiile vor reveni altor cititori participanti la concurs, in urma unei alte trageri la sorti.

Va dorim succes!

LogoScriptic1

si

LOGO EFP

 
1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

Add a Comment