Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Conceptualizare adleriana in psihopatologie – Bucuresti, 22 Mai

Conceptualizare adleriana in psihopatologie – Bucuresti, 22 Mai


Conceptualizarea si tratarea formelor celor mai comune din psihopatologie: o perspectiva adleriana
cu Paul Rasmussen, Ph.D.
Bucuresti, 22 mai 2015
adlerianDintr-o bogata experienta clinica, lucrand cu copii, cu adulti, cu veterani sau clienti in practica prihoterapeutica, ancorat fiind in psihologia adleriana, Paul Rasmussen alege sa ofere o perspectiva adleriana, intr-un workshop in care vom aborda tulburarile clinice (DSM-V) si vom invata sa folosim conceptualizarea adleriana de caz pentru cele mai frecvente tulburari clinice. In plus Paul Rasmussen va oferi un model de tratament de reorientare adaptativa, impreuna cu directii terapeutice bazate pe acest model de conceptualizare.
Workshop-ul ofera atat un fundament teoretic solid cat si indicatii clinice, instrumente clinice si un model de abordare terapeutica pentru tulburarile de anxietate, furie, depresie si cele psihosomatice.
In acest workshop vom:
– urmari si intelege clasificarea DSM -V
– intelege si vom invata sa facem o conceptualizare de caz adleriana (= “traducerea” din punct de vedere adlerian, a tulburarilor frecvente)
– face conceptualizarea pentru fiecare tulburare prezentata (studiu de caz)
– integra modelul de tratament de reorientare adaptativa
– invata sa luam decizii de interventie bazate pe conceptualizarea cazului
Paul Rasmussen este psiholog clinician si psihoterapeut adlerian in practica privata, in South Carolina, US. Este membru al echipei de traineri de la ICASSI (www.icassi.net), autor si fost profesor la Adler School of Professional Psychology si la Universitatea Furman. 
Evenimentul se adreseaza psihoterapeutilor, psihologilor clinicieni, psihiatrilor. 
Workshop-ul va primi 8 credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania.
Program: 10.00-18.00
Cost: 150 ron (platibili numerar sau in contul Centrului Alfred Adler RO48INGB0000999903422401, deschis la ING Bank – pana la data de 15 mai; dupa 15 mai pretul este 180 ron)
Locatia: Hotel Razvan, Calea Calarasilor 159 (zona Hala Traian)
Inscrieri si detalii: 
Ramona Andrei, tel. 0721235056, email: ramonaandrei@alfredadler.ro,
Andi Beldianu, tel.0722767841, andibeldianu@alfredadler.ro (pentru platile in numerar, pana la data de 15 mai)
0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment