Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Cheile Genelor – Secvența Venus. Sinaia, 16-18 Octombrie

Cheile Genelor – Secvența Venus. Sinaia, 16-18 Octombrie


Cheile Genelor – Secvența Venus
Vindecarea Tiparelor Emoționale
16 -18 Octombrie 2015, Sinaia, Hotel New Montana ****
Cheile Genelor sunt o cale de dezvoltare personală și evoluție spirituală. Ele reprezintă o sinteză între mistic și rațional, aducând împreună atât tradiții spirituale esențiale, din întreaga lume, precum taoismul, creștinismul, buddhismul și kabbalah, dar și ultimele descoperiri științifice în materie de genetică și fizică cuantică.
În Cheile Genelor lucrăm, progresiv, cu aspecte majore ale vieții umane, grupate în trei secvențe:
 • Secvența de Activare – ne concentrăm pe descoperirea și activarea darurilor noastre esențiale, atât conștiente cât și inconștiente.
 • Secvența Venus – aceasta este probabil cea mai importantă parte a călătoriei Cheile Genelor deoarece se referă la felul în care ne deschidem și ne închidem inima în relații, elementul central fiind vindecarea emoțională.
 • Secvența Perlă – după ce ne-am descoperit darurile și ne-am vindecat inima, vine timpul pentru prosperitate. În Secvența Perlă aflăm cum ne punem cel mai bine darurile în slujba comunității pentru a atinge prospertatea pe toate planurile: emoțional, material, dar și la nivelul sănătății fizice.
DE CE SECVENȚA VENUS?
Relațiile sunt, probabil, cea mai ușoară cale de a experimenta fericirea și echilibrul, dar pentru cei mai mulți dintre noi ele vin și cu provocări, și poate, uneori chiar conflicte. Astfel, alături de iubire trăim de asemenea furia, frustrarea, regretul, nerăbdarea și o întreagă panoplie de alte stări sufletești de frecvență joasă.
Oare am putea transforma toate aceste emoții dificile în acceptare și dragoste profundă pentru noi și cei din jurul nostru? Și oare cum ar arăta viața noastră dacă relațiile ar fi mereu un alt prilej de a experimenta stări mai înalte de conștiință? Răspunsul poate fi afirmativ și incintator dacă reușim să vindecăm ceea ce în limbajul Cheilor Genelor numim “Rana Sacră” sau punctul terminus al Secvenței Venus.
Secvența Venus e o unealtă extrem de eficientă în îmbunătățirea relațiilor noastre, ea revelând, pentru fiecare individ în parte, tiparele genetice ale condiționării din primii ani de viață. Acestea sunt cele care apar apoi, inerent, în relațiile noastre ulterioare. Scopul Secvenței Venus este de a ajuta individul sau cuplul să înțeleagă și să navigheze în ariile mai dificile ale dinamicii lor emoționale, aducând astfel pacea și armonia în relații.
Privind în jurul nostru, trăim adesea un sentiment de neputință față de toată suferința și cruzimea încă prezente aici.  Cheile Genelor ne arată că schimbarea începe cu noi înșine: vindecându-ne mai întâi propria inima, influențăm lumea din jur în moduri pe care nici nu ni le putem imagina acum.
Secventa Venus, cursul la care vă invităm, ne călăuzește pe acest drum, dându-ne instrumentele necesare parcurgerii sale.  Acest curs este o invitație de a ieși din Umbră și de a servi întreaga viață într-un mod cu adevărat curajos.
CUI SE ADRESEAZĂ ACEST RETREAT?
Tuturor.  Fie că vrei să aduci mai multă conștiență în relația cu partenerul, copiii, familia în ansamblul ei sau în viața profesională, Secvența Venus îți  va transforma  într-un mod esențial toate relațiile.
Într-adevăr, profunzimea la care ajungi atunci când lucrezi cu Secvența Venus are efecte majore în toate sferele societății, pornind de la familie, cea mai importantă, și până la modul în care colaborăm profesional. Lucru absolut firesc, dacă te gândești că viața tuturor e influențată, condiționată chiar, de calitatea relatiilor.
Nu este nevoie să ai o pregătire specifică sau să fi participat anterior la alt curs ori conferință Cheile Genelor. Însă pentru a beneficia la maximum de acest curs, îți recomandăm să citești din cartea Cheile Genelor cheile propriului Profil Hologenetic. Acesta este unic pentru fiecare persoană și se numește “hologenetic” deoarece ia ca reper data si locul nașterii, adică felul în care era organizat universul atunci când te-ai născut. Poți genera Profilul Hologenetic online, aici.
CE ÎȚI VA ADUCE ACEST RETREAT?
 • Vei explora și aprofunda propria secvență Venus.
 • Vei descoperi ce tipar inconștient folosești atunci când menții blocajul și suferința emoțională. Fiecare folosim unul din cele 6 tipare fundamentale: ne ascundem, negăm, evadăm, respingem, amăgim ori ne separăm.
 • Vei vedea cum potențialul și darurile ființei tale sunt revelate atunci când accepți și eliberezi tiparele emoționale.
 • Vei afla de ce anume a avut nevoie corpul tău fizic în primii 7 ani de viață și, prin urmare, vei ințelege după ce tânjești acum în toate relațiile tale.
 • Vei identifica mecanismele de apărare dezvoltate de mintea ta atunci când erai adolescent pentru a-ti proteja inima.
 • Vei accesa calmul și pacea corpului cauzal (sufletul) pentru a vindeca mult mai volatilele corpuri mental și emoțional.
 • Vei învăța să eliberezi rănile ancestrale din ADN-ul tău prin chemarea puterii grației și a iertării.
 • Vei înțelege ce schimbare poți aduce în întreaga societate prin vindecarea inimii tale.
PROFESORII
Susținut pentru prima dată în Europa, acest retreat îi aduce împreună pe Richard Rudd, autorul Cheilor Genelor și Andrew Fretwell, profesor senior Cheile Genelor și specialist în tehnici corporale taoiste.
richardrudd-square-300x300
Împreună, ei reușesc să împletească astfel rafinamentul și profunzimea cunoașterii cu practicarea și integrarea acesteia în corpul fizic, ambele esențiale pentru a putea manifesta o viață conștientă.
Richard si Andrew sunt pentru a doua oara în România în acest format. În 2014, după lansarea în limba română a cărții Cheile Genelor, au susținut împreună conferința Cheile Genelor – Activarea unei națiuni.
Citește mai multe despre acest eveniment aici.
De asemenea, ai ocazia să afli mai multe despre Cheile Genelor de la un profesor, participând la una dintre prezentările gratuite pe care le organizăm în București:
 • Pe 8, 17, 21 și 29 septembrie, în intervalul orar 19:00 – 21:00
 • La U Business Center, sala AGAT, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 8
Featured Image Photo credits: Simona Lazăr
1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

Add a Comment