Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Lansare de carte: Cheile Genelor, Bucuresti 26-28 Septembrie

Lansare de carte: Cheile Genelor, Bucuresti 26-28 Septembrie

ITI CUNOSTI ADEVARATUL POTENTIAL?

În ultimul weekend din septembrie, hotelul Lev’Or din București va fi gazda unui eveniment cu adevărat inedit.

Richard Rudd, poet și scriitor laureat internațional, autorul cărții „Cheile Genelor: decodează scopul superior ascuns în ADN-ul tău” va fi prezent, în cadrul unei conferințe extraordinare, la lansarea ediției în limba română a cărții sale.

coperta

Ce sunt Cheile Genelor? Inspirate din învățătura multimilenară a I Ching-ului, Cartea Schimbărilor, scrisă de chinezii antici în urmă cu mai bine de 5000 de ani, precum și din sistemul Human Design, la care se adaugă învățăturile celor mai importante sisteme de credințe ale lumii și noile descoperiri din domeniul geneticii și fizicii cuantice, Cheile Genelor reprezintă o abordare modernă și adaptată, cu deosebită claritate, la ritmul alert al vieții din zilele noastre. Noutatea pe care o aduce Richard Rudd o reprezintă abordarea omului și a vieții prin prisma potențialului lor cel mai înalt. 

Lucrarea vorbește despre 64 de arhetipuri universale, care stau la baza țesăturii întregului univers, și au capacitatea de a trezi potențialul ascuns din ADN-ul nostru. Ele inițiază un proces la nivel celular, asemănător unei călătorii individuale, și servesc drept călăuză în procesul de transformare  a convingerilor fundamentale despre noi înșine.

Evenimentul, cu durata de trei zile,  în cadrul căruia va fi lansată ediția în limba română a cărții, va avea următoarea structură:

-Vineri, 26 septembrie, începând cu orele 18:00, va avea loc lansarea oficială a cărții, în prezența autorului. Acesta va discuta cu publicul despre carte, însemnătatea ei, și utilitatea noii cunoașteri pe care aceasta o aduce. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe. Accesul la acest segment al evenimentului este liber. INSCRIERI AICI:  http://eepurl.com/2I7Yf

-Sâmbătă și duminică, 27 și 28 septembrie, între orele 10:00 și 18:00, va avea loc atelierul „Activarea unei națiuni” în cadrul căruia Richard Rudd va vorbi despre a 13-a Cheie a Genelor, care este definitorie pentru România, și va atinge de asemenea o suită de alte subiecte importante. Timp de 2 zile, Richard Rudd va fi ghidul unei călătorii prin sistemul de cunoaștere pe care l-a creat. Acesta are potențialul de a genera o trezire spirituală puternică atât la nivel individual cât și cultural, prin puterea rezonanței colective. Vedem cu toții în jurul nostru cum familia, prietenii ori oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți devin mai conștienți de sine și încep să intuiască natura mai profundă a realității în care trăim. Cheile Genelor vorbesc despre trezirea individuală și colectivă ce se petrece în lume, iar de-a lungul conferinței vom explora acest adevăr și vom invăța să îl asimilăm în viețile noastre de zi cu zi.

Accesul la acest segment al conferinței se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat prin virament bancar, PayPal sau plata directa la unul dintre organizatori, la prețul special de 360 de lei. Biletul asigură accesul la ambele zile ale atelierului.

Pentru detalii suplimentare, înscrieri, și orice alte întrebări, organizatorii vă stau la dispoziție cu adresa de e-mail info@genekeys.ro și la numerele de telefon 0733.245.271, respectiv 0751.238.309.

GK_afis_preview

 

 IMG_3105

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment