Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Cele trei voci ale noastre

Cele trei voci ale noastre


Amprentele trecutului – pe care fiecare le purtam in suflet – au generat aparitia unei benzi personale, care a inregistrat totul, devenind, uneori, mai puternica decat noi.

Cu cat intelegi mai bine modul in care functioneaza banda ta, ce te tine pe loc si cum sa implementezi schimbarea, cu atat mai usoara va fi calatoria ta catre linistea interioara.

In functie de cat de bine cunoastem ceea ce avem inregistrat pe banda si cat de bine intelegem modul in care „functionam” in acord cu Legile Universului, abilitatatea noastra de a ne schimba se va dezvolta si, prin aceasta, calitatea propriei vieti.

Lectura placuta!

”Una dintre lectiile programului meu de Coaching in Miracole consta in observarea vocii interioare, timp de o saptamana.

Majoritatea clientilor cu care lucrez imi spun ca detin deja controlul asupra vocii lor interioare, ca nu au niciun fel de dialog interior negativ si ca sunt constienti de toate comunicarile interioare.

Le cer atunci sa o faca oricum, pentru ca acest exercitiu reprezinta o parte importanta din program si, dupa ce am ascultat de nenumarate ori acest gen de declaratii, stiu ce urmeaza sa se intample.

Ei sunt intotdeauna surprinsi de rezultatele acestui exercitiu, pentru ca atunci cand incep sa isi asculte vocea interioara, sunt socati sa afle cat de ocupata este aceasta si cat de puternice si bogate sunt mesajele ei negative.

Cele trei voci pe care le folosim in fiecare conversatie includ vocea interioara, cea exterioara si vocea Sinelui nostru Superior – toate lucrand impreuna, pentru a ne realiza comunicarea.

Suntem constienti de vocea exterioara, pentru ca ea reprezinta exprimarea noastra fizica – atat oral, cat si in scris.

Suntem mai putin constienti de vocea interioara si, cu toate acestea, ea reprezinta contributia cea mai importanta la comunicarea noastra, pentru ca este vocea adevarului in care credem, pe care il integram si cu care comunicam.

Orice am spune despre noi insine, cu vocea exterioara – sau orice am sti despre noi, de la Sinele nostru Superior – vom accepta ca fiind adevarat, numai ceea ce vocea interioara spune despre acest adevar.

Nu conteaza cat de mult ni se spune ca suntem divini, perfecti si minunati, vocea noastra interioara trebuie sa fie de acord, inainte ca acesta sa devina un adevar pe care il exprimam in afara.

Si chiar daca ne dorim sa credem asta, vocea noastra exterioara nu e cea care detine conducerea in acest caz. Ea nu face altceva decat sa repete mesajele vocii noastre interioare.

Asadar, trebuie sa ne vindecam vinovatia, rusinea, lipsa de putere, temerile si nevrednicia, pentru a putea impiedica vocea interioara sa le exprime in comunicarea prin vocea noastra exterioara.

Putem fi aliniati la adevarul Sinelui Superior in legatura cu divinitatea si perfectiunea, doar atunci cand permitem ca acesta sa fie adevarul nostru.

Suntem puternici, divini si vrednici, demni de iubire si perfecti din aceasta perspectiva iar vocea noastra interioara este foarte dornica de acest adevar, chiar daca il neaga la fiecare pas.

Daca ii vom acorda timp vocii noastre interioare si ii vom asculta temerile, vom sti ceea ce avem de vindecat in noi insine, astfel incat, in toate aspectele comunicarii noastre, sa putem vorbi din cel mai inalt adevar al nostru, acela al spiritului.

Si din moment ce vocea noastra, care include gandurile, ne creaza realitatea, vom materializa cu putere realitatea care reflecta dorinta de Rai pe Pamant, atunci cand cele trei voci vor fi aliniate si vor comunica divinitatea si perfectiunea noastra.”

sursa acestui articol: newsletter Editura ForYou

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment