Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Cea mai eficientă metodă de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice

Cea mai eficientă metodă de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice

Cea mai eficientă metodă de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice folosită și de NASA

VITAL PROTECT ‒ Generator de frecvență Schumann

Cum este posibil să trăim cu impresia că ducând telefonul mobil aproape de creier suntem în siguranță? Singurul răspuns este că încă nu ne dăm seama ce facem. Încă nu avem idee la ce risc ne expunem! Este foarte greu, dacă nu imposibil să dăm timpul înapoi, dar trebuie să fim conștienți de consecințele radiațiilor electromagnetice asupra sănătății noastre ca să putem alege măsurile de protecție adecvate. Multe tipuri de cancer necunoscute până acum urmează să iasă la suprafață în următorii ani.

Întrebarea care bântuie mințile oamenilor este dacă radiațiile emise de telefoanele mobile determină apariţia cancerului (oricărui tip de cancer). Din păcate, studiile și cercetările care se fac în acest sens trag un puternic semnal de alarmă: radiațiile GSM au o contribuție înfricoșătoare în ce priveşte dezvoltarea diferitelor tipuri de tumori canceroase.

Te-ai întrebat vreodată de ce te simți atât de bine când petreci timp în natură, într-o zonă ruptă de civilizație… ?

Frecvența naturală la care organismul poate funcționa în parametri optimi este 7,83 Hz. VITAL PROTECT emite această frecvență. Creierul, în mod normal, tinde să se mențină în zona lui de confort, dar este perturbat ori de câte ori intră în contact cu semnalele emise de telefoane mobile, antene radio, orice fel de aparate electrocasnice, linii de înaltă tensiune, linii de tramvaie, troleibuze, tehnologii wireless etc. Toate acestea debranșează organismul de la mediul său natural în care își poate menține starea de echilibru.

Consecințele…

… acestor atacuri agresive cu radiații electromagnetice se reflectă în „neînsemnatele” dureri de cap, migrene, stări de greață, lipsa apetitului sexual, oboseală, nervozitate, irascibilitate, dereglări hormonale, erupții pe piele, tumori, cancer și leucemie. De curând, în mai multe școli din Anglia tehnologiile wireless au fost desființate după ce un număr neobișnuit de mare de copii au fost diagnosticați cu leucemie. Această măsură se ia deja și în alte țări din Europa, întrucât a fost stabilită legătura între efectele radiațiilor emise de tehnologiile wireless și cazurile de îmbolnăviri.

Electrosensibilitatea

Sensibilitatea ființelor vii la câmpurile electromagnetice (și în special a omului) a fost descoperită în urmă cu 40 de ani de Robert Otto Becker. Ulterior s-a efectuat un experiment al cărui scop a fost să se testeze simțul de orientare în spațiu la copii. Subiectul era legat la ochi și așezat pe un scaun mobil pe care cineva îl învârtea ușor de câteva ori spre stânga și spre dreapta până când copilul nu mai reținea în ce direcție era orientat cu fața. Când scaunul se oprea, subiectul trebuia să ghicească dacă se afla cu fața la est, la vest, la nord sau la sud. După ce experimentul s-a efectuat pe un număr relevant de copii de peste 10 ani, concluzia a fost simplă: aceștia au un simț natural al orientării, un simț magnetic, astfel încât mai mult de 90% dintre ei au răspuns corect când li s-a cerut să spună spre ce punct cardinal erau orientați. Mai departe, participanților la studiu (în continuare legați la ochi) li s-a atașat la cap un magnet. Rezultatul a fost surprinzător. Copiii își pierdeau aproape total simțul orientării și nu mai răspundeau corect la întrebările referitoare la poziția lor față de punctele cardinale.

Este un mare progres în înțelegerea noastră cu privire la sensibilitatea față de câmpurile magnetice. Aceeași abilitate o au și animalele, păsările, insectele și plantele. Acest lucru înseamnă oare că suntem la fel de vulnerabili ca și ele în prezența câmpurilor electromagnetice generate de om? Răspunsul cercetătorilor este unul singur: cu toții suntem afectați în mod negativ de aceste radiații.

Un articol semnat de un eminent fizician britanic, Dr. Gerald Hyland, intitulat „Physics and Biology of Mobile Telephony” („Fizica și biologia telefoniei mobile”), descrie efectele termice și non-termice ale telefoniei mobile prin radiațiile electromagnetice și radiațiile de microunde modulate pulsatoriu. În mod interesant, creierul este recunoscut ca organ electric. Dr. Hyland amintește despre importanța de a asigura compatibilitatea electromagnetică a instrumentelor electronice prin interzicerea folosirii telefoanelor mobile în avioane și spitale (o interdicție determinată de interferența non-termică) în contrast puternic cu puțina atenție care se acordă interferenței telefoanelor mobile cu aparatura electrică a capului (creierul, când telefonul e ținut aproape de acest organ un timp îndelungat).

Nu există ceva care să poată bloca baia de frecvențe nocive în care ne scăldăm. Suntem conștienți că trăim într-o eră a tehnologiilor avansate, care au și avantajul că ne ușurează viața. Soluția nu este să te izolezi într-o cușcă ecranată, ci să faci în așa fel încât organismul să-și mențină frecvența lui de vibrație naturală, chiar și atunci când interferează cu unde electromagnetice perturbatoare. Din acest punct de vedere, VITAL PROTECT reprezintă la ora actuală cea mai sigură și mai eficientă tehnologie de protecție împotriva impactului distructiv al radiațiilor. Când creierul funcționează în parametri normali, toate funcțiile organismului tind să se regleze. Aceeași metodă de protecție (generator de frecvență Schumann) folosește și NASA pe navele spațiale pentru a contracara dezechilibrele de sănătate provocate de absența frecvenței naturale a Pământului.

Ce efecte are VITAL PROTECT?

 • Protejează împotriva radiaţiilor emise de telefoanele mobile, ecranele TV, computere, liniile de înaltă tensiune și de alte echipamente electrice.
 • Grăbește procesele de vindecare susținând organismul să se refacă mai repede după diferite intervenții chirurgicale și traume fizice (leziuni ale țesuturilor, oaselor și mușchilor).
 • Reface resursele de energie ale organismului.
 • Fortifică sistemul imunitar și creşte rezistenţa la oboseală şi stres.
 • Ferește organismul de stresurile patogene (radiaţii Hartmann, radiaţii nocive cauzate de anomaliile terestre etc.).       
 • Protejează câmpul vital al subiectului în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente, case cu rezonanţe maladive).
 • Creează o sferă de protecție împotriva influenţelor subtile nocive (gânduri negative proiectate spre subiect, magie neagră).

Eugen Bîrgăoanu, inginerul care a proiectat dispozitivul VITAL PROTECT și totodată liderul echipei AIM Group, a fost distins cu Medalia de aur în cadrul Salonului Internațional de Inventică PRO INVENT, Ediţia a X-a, Cluj-Napoca, România, 2012, pentru aparatele realizate. De asemenea, a obținut Locul I la Festivalul Nikola Tesla (Invenții și Inovații), Novi Sad, Serbia, octombrie 2010; Medalia de aur în 2011 tot la Festivalul Nikola Tesla; Diplomă specială din partea Forumului de Inventatori Români și Ordinului Științific Leonardo da Vinci pentru creativitate, Sevastopol, Ucraina, 2011; Diplomă specială la Conferința Internațională „Tehnologii – aplicații militare, simulări și resurse”, organizată de Universitatea Națională de Apărare Carol I, București, România, aprilie 2012.

Sună la numărul de telefon 031 425 44 64 și comandă-ți noul VITAL PROTECT sau cumpără-l online de pe site-ul www.aimgroup.ro.

 225x300VP copy

3


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

 1. pclaptop  December 15, 2014

  chiar functioneaza ?
  vreau sa-mi cumpar si eu unul pentru mine si chiar si pentru angajatii mei. apreciez articolul.

  (reply)
 2. Anca Ciobotaru  December 15, 2014

  Buna ziua! Numele meu este Anca Ciobotaru, Marketing Manager AimGroup. Multumim pentru deschidere si interesul manifestat pentru produsele noastre. Masuratorile efectuate pana la ora actuala arata ca Vital Protect este cel mai eficient dispozitiv pentru protectia impotriva radiatiilor de orice tip, cresterea rezistentei organismului la agresiuni, oboseala, stres si boala si o mai rapida regenerare dupa interventii chirurgicale.

  Iata una dintre evaluarile avizate despre Vital Protect:
  “Marius M., Iasi – Multumesc, domnule Eugen Birgaoanu si sincere felicitari! Am un cunoscut, dl Adrian Vusatiuc. Este un foarte bun radiestezist. I-am aratat dispozitivul Vital Protect, ultima generatie. L-a determinat radiestezic si iata rezultatele: 1) 9,6 ca eficienta, 2) parametrul EBF (Energie Benefica Fundamentala) peste 100% si deocamdata este o “rara avis”, un unicat in domeniul produselor de acest gen pe plan mondial. Felicitari si multa putere de inspiratie, creatie si inovatie!”

  Pentru mai multe detalii si informatii, vizitati site-ul: http://www.aimgroup.ro sau sunati la numarul de telefon: 031. 425 44 64.
  O zi frumoasa!

  (reply)
 3. Iosif  November 5, 2017

  La cata tehnologie este in preajma noastra.. chiar nu e de ignorat protectia. Poate ca acum, aparent nu avem nimic, dar in timp nu are cum sa nu ne afecteze toate aceste radiatii.

  (reply)

Add a Comment